хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ще раз про Іловайськ 2

собовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі – прес-центр АТО
Наталка Колошук 28 жовтня 2014, 08:28
 817
Особовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі – прес-центр АТО

Особовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі. Підрозділи Нацгвардії та ЗСУ зосередились в безпечному місці. Втрат серед українських військових немає, у бойовиків – є. Таку інформацію надав прес-центр АТО станом на ранок 28 жовтня. Новину повідомляє «Преса України».

«Підрозділи Національної гвардії України та Збройних Сил України, на техніці, здійснивши марш під прикриттям сил АТО, без втрат, зосередились в безпечному місці», - йдеться у повідомленні прес-центру.

Українські солдати, що несли службу на 32-му блокпості у районі н. п. Сміле, перемістились на визначені рубежі.

«Вночі неконтрольовані збройні формування обстріляли наші позиції в районі Донецького аеропорту, поблизу Дебальцевого та на півдні зони АТО», - повідомляє прес-центр.

Крім того, за інформацією прес-центру, бойовики намагалися взяти штурмом один із підрозділів сил антитерористичної операції поблизу Талаківки. Українські солдати атаку відбили, не зазнавши, при цьому, втрат живої сили.

Також українські військові знищили один танк і один автомобіль бойовиків. Декілька терористів були вбиті.

Нагадаємо, що терористи заявили, що напередодні ввечері українські війська обстріляли територію близько Донецького аеропорту та найближчих районів. Терористи відповіли артилерійським ударом по колоні військ ЗСУ.

5

Коментарі

128.10.14, 10:26

В мене схожа замітка http://blog.i.ua/user/3117015/

    228.10.14, 10:36Відповідь на 1 від Остап 88

    Це свідчить про об"єктивність інформації