хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Як жінки частіше всього описують своїх чоловіків?

  • 07.08.19, 18:51

У книзі «Все лгут. Поисковики, Big Data и Интернет знают о вас всё» Cета Cтівенса-Давидовіца є цікава статистика порівняння того, які епітети жінки найчастіше використовують для опису своїх чоловіків в публічних постах у соцмережах, і які для конфіденційних пошуків в Google. Ось п’ятірка з обох категорій:

У соцмережах:

Найкращий

Мій найкращий друг

Дивовижний

Найвизначніший

Такий милий

У пошукових запитах:

Гей

Придурок

Дивовижний

Дратуючий

Посередність

2

Коментарі

110.08.19, 19:21


если исследованиям верить, почему такая разница?

    210.08.19, 19:25Відповідь на 1 від Лиса_ ТА

    автор зводить все до того, що на публіці ми все прикрашаємо, а от Google довіряємо свої справжні думки, бо вважаємо, що ніхто за нами не підглядає)

      310.08.19, 20:01Відповідь на 2 від Phaeton

      поняла, спасибо)
      "Все лгут" - до Гугл хорошо укладывалось в наглядное поведение бывшей свекрови. Например, говоря с давней подругой по телефону, вся такая - мими, ляляфа. Положив трубку - какого звонить, такая растакая...!
      Верующая была, между прочим, в церковь ходила)

        410.08.19, 20:15Відповідь на 3 від Лиса_ ТА

        Так, зустрічав подібну поведінку серед людей зазвичай старшого віку. Думаю, тут важливу роль зіграло два фактори: загальне людське бажання бути прийнятим в колективі і совкове почуття страху, яке змушує бути з усіма люб'язними. Та і раніше не були так популярні психологи з статтями про необхідність цінувати свій час і любити себе)

          510.08.19, 20:39Відповідь на 4 від Phaeton

          ой, Cет Cтивенс высказался в глобальном смысле, об том, что за нами следит "большой брат", а я тут о свекрухах)

            610.08.19, 20:59Відповідь на 5 від Лиса_ ТА

            він більше про те, що ми постійно намагаємося здаватися кращими, ніж є насправді. тому опитування - це далеко не ідеальний показник. Наприклад, опитали велику кількість гетеросексуальних жінок і чоловіків на предмет того, скільки разів в рік вони займаються сексом. Жінки в середньому сказали 55 разів, і в 16% використовують презервативи. Порахували, що це дає 1,1 млрд. використаних презервативів в рік. Чоловіки сказали більшу цифру, вирахували кількість використаних презервативів - 1,6 млрд. А потім взяли статистику продажу і виявилось, що в рік продається лише 600 млн.

              710.08.19, 21:03Відповідь на 5 від Лиса_ ТА

              До речі, щодо "великого брата". Уявіть, що Google і Facebook об'єднали зусилля і створили алгоритми, які за нашою поведінкою в інтернеті, пошуковими запитами, відвіданними магазинами, покупками, перепискою - ось за всіма цими данними може ідентифікувати потенційних вбивць і терористів. Достовірність - 90%, тобто в 10% система помиляється і карає невинних. Ви би хотіли жити в світі з такою системою? Чи краще нехай одразу ж п'ятилапий собака до нас приходить?

                810.08.19, 21:08Відповідь на 6 від Phaeton

                женщины были правдивее в данном опросе.
                мужчины предсказуемо хвастались)

                  910.08.19, 21:17Відповідь на 7 від Phaeton

                  До речі, щодо "великого брата". Уявіть, що Google і Facebook об'єднали зусилля і створили алгоритми, які за нашою поведінкою в інтернеті, пошуковими запитами, відвіданними магазинами, покупками, перепискою - ось за всіма цими данними може ідентифікувати потенційних вбивць і терористів. Достовірність - 90%, тобто в 10% система помиляється і карає невинних. Ви би хотіли жити в світі з такою системою? Чи краще нехай одразу ж п'ятилапий собака до нас приходить?подобная слежка давно существует, даже у нас.
                  при ДТП или ином преступлении - органами легко вычисляются находившиеся в тот момент рядом, по мобильным телефонам, кажется.
                  да чего уж там, когда простой оператор КиевСтар назвал меня по имени. я тихо присвистнула. Никаких личных данных при покупке карточки не давала

                    1010.08.19, 22:37Відповідь на 8 від Лиса_ ТА

                    так, перебільшили обидві категорії, але чоловіки дійсно забрехались сильніше))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна