хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Про чоловічу красу

  • 06.08.19, 22:07

"В ході дослідження було виявлено, що красивий чоловік в парі – це справжній стрес для його жінки. Дружини в таких відносинах часто незадоволені своєю зовнішністю і постійно знаходяться в гонитві за ідеальною фігурою, яка могла б відповідати їх партнеру. Також занепокоєння викликають думки про те, що їх коханий неодмінно знайде іншу, а те, що він поруч, – це лише питання часу.

А ось ті жінки, які перевершують за привабливістю своїх чоловіків, відчувають себе щасливими, не катують дієтами власний організм і насолоджуються відносинами."

Ось так, бути некрасивим для чоловіків - це перевага smile

3

Коментарі

17.08.19, 01:13

привет) красивые и любящие это редкость

    27.08.19, 07:36Відповідь на 1 від Лиса_ ТА

    Привіт) Виявляється, ця рідкість - на благо жінок, щоб ви себе не мучили))

      37.08.19, 18:15Відповідь на 2 від Phaeton

      згодна)
      а как же "мужчины любят глазами" )

        47.08.19, 18:27Відповідь на 3 від Лиса_ ТА

        Не без цього, але ж дівчата в будь-якому випадку хочуть бути вродливими, і суперництво з іншими дівчатами в цьому плані ніхто не відміняв. Просто з менш привабливам чоловіком відпадає одна з причин для стресу)

          57.08.19, 18:49Відповідь на 4 від Phaeton

          Не без цього, але ж дівчата в будь-якому випадку хочуть бути вродливими, і суперництво з іншими дівчатами в цьому плані ніхто не відміняв. Просто з менш привабливам чоловіком відпадає одна з причин для стресу)так. тікі люблячий чоловік зможе успокоить кохану?)

            67.08.19, 18:52Відповідь на 5 від Лиса_ ТА

            так. тікі люблячий чоловік зможе успокоить кохану?)а ще велика знижка на омріяну річ в магазині, можливість одягти сукню 5-річної давності, розлучення подруги, яка бісила своїми постійми щасливими постами у соцмережі і подальше падіння нафти)))

              77.08.19, 19:01Відповідь на 6 від Phaeton

              так. тікі люблячий чоловік зможе успокоить кохану?)а ще велика знижка на омріяну річ в магазині, можливість одягти сукню 5-річної давності, розлучення подруги, яка бісила своїми постійми щасливими постами у соцмережі і подальше падіння нафти)))))))
              я не така:
              "Сейчас понимаю, причина той дружбы кроется во врожденных предпочтениях, которые сохранились по сей день — хоть тресни, не нравится мне общаться со сплетницами, шмоточницами и недалекими интриганами обоих полов"
              blog.i.ua/user/1004666/1380256/

              дякую, пиши ще))

                87.08.19, 19:07Відповідь на 7 від Лиса_ ТА


                прошу пробачення, проявився негативний вплив массової культури і стереотипів. на майбутнє буду уважніший

                  97.08.21, 20:02

                  Брехня) Насправді все з точністю навпаки. Саме чоловік повинен бути більш досконалим, гарним, сильним, статним, розумним і т.п. Він повинен в усьому перевершувати жінку, щоб вона почувалася вдоволеною і поважала його, цінувала. В природі самці мають більш яскравий і привабливий вигляд, ніж самки. Частіше за все діти схожі на батька в більшій мірі, ніж на матір. І я навпаки почуваюсь щасливою від того, що зі мною чоловік, який гарніший за мене, досконаліший. З точки зору євгеніки і расології, до чоловіка більш претензій, ніж до жінки. У жінок майже ніколи не буває настільки ідеальних пропорцій черепа, як у чоловіків. Саме по чоловікам судять про расу і народ в цілому.