Траттория Густоза поздравляет с Днем независимости!

Ресторан Траттория Густоза от всей души поздравляет Вас с главным национальным праздником – Днем независимости Украины!

Примите наше приглашение на ужин в этот замечательный день! Приходите к нам с семьей и друзьями и проведите волшебный вечер в атмосфере ресторана Траттория Густоза.

Насладитесь восхитительными кулинарными шедеврами солнечной Италии!  Вас ждут фантастически вкусные салаты, лучшая в Киеве пицца, незабываемые десерты и настоящее итальянское вино!

Заходите в гости, мы всегда рады Вас видеть!

г. Киев, ул. Мазепы, 5.

(044) 288-88-28

(044) 280-83-38


www.gustosa.com.ua
www.vk.com/gustosa

Траттория Густоза поздравляет с Днем независимости!

Ресторан Траттория Густоза от всей души поздравляет Вас с главным национальным праздником – Днем независимости Украины!

Примите наше приглашение на ужин в этот замечательный день! Приходите к нам с семьей и друзьями и проведите волшебный вечер в атмосфере ресторана Траттория Густоза.

Насладитесь восхитительными кулинарными шедеврами солнечной Италии!  Вас ждут фантастически вкусные салаты, лучшая в Киеве пицца, незабываемые десерты и настоящее итальянское вино!

Заходите в гости, мы всегда рады Вас видеть!

г. Киев, ул. Мазепы, 5.

(044) 288-88-28

(044) 280-83-38


www.gustosa.com.ua
www.vk.com/gustosa

Большая премьера в GOODMAN!

Киевский стейк-хаус GOODMAN давно полюбился столичным гурманам, бизнесменам и политикам, которые ценят его уникальную атмосферу и классическую американскую кухню. Но GOODMAN не останавливается на достигнутом и продолжает удивлять гостей новыми кулинарными деликатесами!На этот раз Шеф-повар решил очаровать посетителей вкуснейшим фрикасе из морепродуктов!  Даже сам вид этого блюда пленит и обещает подарить наслаждение. 


Тон блюду задают филе чилийского сибаса и норвежского лосося, а также тигровые креветки.  Морепродукты прекрасно сочетаются с томатами «черри»  и хрустящей спаржей, обжаренной на гриле с оливковым маслом. А изысканный сливочный соус, с которым подается фрикасе, придает блюду особую пикантность.  Все это украшено веточкой базилика, аромат которой оттеняет вкус блюда.

Насладитесь удовольствием с запахом моря в стек-хаусе GOODMAN!

GOODMAN – GOODnews!

Яблочный спас в GOODMAN


Сладость. Признак достоинства и синоним наслаждения. Спелый плод, десерт – все, что приносит удовольствие, человек назвал сладким. И как приятно провести самый сладкий день лета – Яблочный спас, в любимом ресторане – стейк-хаусе  GOODMAN.

Яблочный спас – это праздник, который символизирует окончание солнечного лета и начало золотой осени. Но ведь так хочется задержать ее приход еще хоть на день!

Насладитесь вкусом уходящего лета и попробуйте десерт, который является символом этого праздника. В стейк-хаусе  GOODMAN Вас ждет фирменный яблочный пирог.

Вкус удивительного пирога передать словами очень сложно. Попробовав его, Вы ощутите легкий хруст от тончайшей карамельной корочки с десятками тонких лепестков яблока, а затем почувствуете блаженство от нежного теста, пропитанного кисло-сладким соком. И, в завершение, благодаря соусу и  мороженому, вас ждет томное ванильное послевкусие. Этот десерт оставит незабываемые воспоминания в гастрономических впечатлениях любого человека.

Отпразднуйте Яблочный спас в стейк-хаусе  GOODMAN и будьте уверенны – сладкая жизнь Вам обеспечена.

GOODMAN – GOODtime!

Святкуємо Яблуневий спас у еко-ресторані «Батьківська хата»!

У серпні українці відзначають світле православне свято – Яблуневий спас! З давніх давен на Русі існувала традиція ласувати в цей день стиглими яблуками та солодким медом. З 19 по 25 серпня еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей відсвяткувати разом найсмачніше свято останнього літнього місяця!


За народними прикметами в цей день добігає кінця жнива хлібів, що знаменує закінчення літа й початок осені. На Яблуневий спас прийнято зривати й освячувати плоди нового врожаю та пригощати ними гостей та близьких.

Запрошуємо Вас поласувати неймовірною шарлоткою з яблуками у «Батьківській хаті»! Золотисті і соковиті яблучка, оповиті ніжним бісквітом, дарують відчуття затишку і бавлять духмяністю ванілі! Спробуйте справжній струдель. Тісто цього десерту просто тане у роті, а яблука надають страві кислуватої пікантності. 


Не залишать Вас байдужими і смачненькі млинці з яблучками – традиційні українські ласощі! Ніжний млинець, замішаний на яскраво-жовтих домашній яйцях, пухкий і ароматний. А приправлені корицею яблука додають страві багатство смаку. Ласуйте на здоров’я!

Також бренд-шеф еко-ресторану «Батьківська хата» спеціально до Спасу підготував для улюблених гостей  святкову страву – запечені яблучка! Надзвичайно ароматний десерт. У ньому просто ідеально поєднуються ніжна м'якоть з ароматною начинкою!


І не забудьте додати до ласощів нашого домашнього меду! Цей унікальний продукт не тільки смачний, а й надзвичайно корисний. Ми збираємо його на власному сільськогосподарському виробництві, звідки спеціально для «Батьківської хати» щоранку доставляються найсвіжіші продукти.

В ці дні не забудьте звернути увагу на погоду, адже якщо на Яблуневий спас буде сонячно та безхмарно – осінь буде сухою. Якщо дощитиме – мокрою. Ясна погода віщує морозну і заметільну зиму.

Приїжджайте до еко-ресторану «Батьківська хата» і відчуйте атмосферу справжнього літнього свята та домашнього затишку!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

https://www.facebook.com/BatkivskaHata

Траттория Густоза приглашает на ужин!


Солнечная Италия не перестает покорять: жаркими летними днями, настоящими эмоциями, страстной любовью и невероятными скидками! Только этим летом ресторан Траттория Густоза приглашает своих любимых гостей на ужин с 20% скидкой!

Ищете где провести идеальный вечер с возлюбленными или в компании родных и друзей? В будние дни с 19:00 до 23:00 на меню кухни ресторана Траттория Густоза действует скидка 20%!

Не упустите возможности провести вечер в атмосфере уюта и спокойствия, наслаждаясь блюдами изысканной итальянской кухни в самом центре Киева.

Ждем Вас в Траттории Густоза!

A-SCREEN : печать на футболках, швейное производство,сувениры

Компания A-SCREEN  предлагает своим клиентам широкий спектр услуг в области различных видов печати в Киеве.

Высококачественная печать на футболках логотипов, надписей и рисунков, нанесение рекламной символики на любые текстильные изделия и сувениры.  Печать на текстиле, бейсболках, поло, майках, толстовках, ветровках, сумках, ручках, зажигалках, брелках  – основное направление деятельности компании A-SCREEN.

Сегодня A-SCREEN оказывает широкий перечень различных услуг по изготовлению рекламной и сувенирной продукции в Киеве:

h   шелкотрафаретная печать на футболках, поло, майках, толстовках, кепках. Нанесения рисунка, логотипов, надписи на текстиль.

h   швейное производство. Пошив и оформление заказных моделей спецодежды и корпоративной одежды. Футболки на заказ, пошив футболок, толстовок, рубашек, поло. Пошив флагов.

h   тампопечать – нанесение логотипов и надписей на любые предметы и материалы - пластик, текстиль, стекло, дерево, металл. Печать на сувенирах со сложным рельефом поверхности. Печать на сувенирах любой формы и размеров.

h   компьютерная вышивка на одежде и тканях. Эксклюзивная компьютерная вышивка логотипов и надписей любой сложности.

Располагая самым современным оборудованием, мы готовы недорого и в короткие сроки напечатать тираж любой сложности. Для нанесения цветного изображения на текстиль мы используем различные технологии:  шелкография, тампопечать и вышивку, что обеспечивает высокое качество и оптимальные цены для любых заказов. Для печати мы используем как изделия, пошитые на собственном производстве, так и готовые футболки со склада.

Тираж с численностью от 20 до 500 экземпляров изготавливается всего за один день.

Для нас нет невыполнимых задач, мы изготовим для Вас лучшую печать в Киеве по лучшей цене!

Компания A-SCREEN 

Киев, ул. Терещенковская 13, оф. 82

044 2352305

044 4944011

044 4944012

[email protected]

www.a-screen.kiev.ua


Ваше незабутнє весілля у еко-ресторані «Батьківська хата»!

Весілля - це найважливіша подія в житті кожної закоханої пари. Еко-ресторан «Батьківська хата» гостинного запрошує молодят, їх друзів та близьких відсвяткувати незабутнє свято - день народження нової сім'ї!Колектив еко-ресторану чудово розуміє, що весільне святкування має пройти легко та бездоганно! Ми подбаємо про те, щоб Ваше весілля було не тільки веселим, але й вишуканим, оригінальним та безтурботним як для молодят, так і для гостей.


Якщо Ви намагаєтесь вирішити, де ж саме відсвяткувати весілля - за містом чи у міському ресторані, ми хочемо запропонувати послуги нашого готельно-рестораного комплексу, що знаходиться всього в 24 км від Києва.«Батьківська хата» - це ідеальне місце для проведення виїзної весільної церемонії, оскільки еко-ресторан розташований у романтичному місці,де можна організувати весілля, як у казці. Тут знайдеться все для неповторного свята – сосновий ліс, свіже повітря та легкий освіжаючий вітерець! Перевагою весілля за містом: церемонія проходить в оточенні тільки рідних та близьких Вам людей без сторонніх поглядів. Весільна церемонія на природі просто неба – це чудове рішення для надзвичайно ефектного та  красивого весілля, що підкреслює вишуканий смак винуватців події. Наш кваліфікований персонал надасть якісні послуги з організації свята  на найвищому професійному рівні.


Ми об’єднаємо зусилля флористів, фотографів, відеооператорів, перевізників, піротехніків та артистів. А креативний дизайнер еко-ресторану створить індивідуальний стиль весілля, оформивши залу та весільну арку.  Наші зали здатні вмістити будь-яку кількість гостей - від маленьких сімейних компаній до великих бенкетів. Ми пропонуємо дві бенкетні зали -  на 70 та 100 чоловік. Головне в інтер'єрі – комфорт та домашній затишок. Компетентна служба сервісу еко-ресторану «Батьківська хата» - злагоджено та непомітно виконує свою роботу, охоплюючи усю весільну залу, щоб приділити кожному гостеві достатньо уваги. 


Традиційна українська та європейська кухні у виконанні наших кухарів не залишать гостей байдужими! Ваші столи будуть ломитися  від найрізноманітніших частувань, приготованих виключно з екологічно чистих продуктів!  А найсмачніший весільний торт Ви зможете замовити у кондитера ресторану. Будьте впевнені, його віртуозна майстерність задовольнить найвибагливіших ласунів!А по закінченню щедрого бенкету запрошуємо молодят відпочити у окремих фешенебельних будиночках еко-ресторану «Батьківська хата». Романтичний настрій буде забезпечено! Адже будиночки дуже затишні, комфортні,  обладнані кондиціонерами, телевізорами  та Wі-Fі.


Вас ніхто не потурбує, якщо захочете смачно та вишукано повечеряти тет-а-тет, найкращі страви та напої ресторану вам подадуть у будиночок.

З радістю чекаємо на Вас  у найгостиннішому еко-ресторані «Батьківська хата» під Києвом!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

https://www.facebook.com/BatkivskaHata

Арбузные вкусы в GOODMAN



Лето всегда диктует моду на легкость, свежесть и обилие витаминов. И с наступлением жарких дней стейк-хаус GOODMAN подготовил для своих гостей свежее арбузное предложение!Для любителей этих ягод в нашем сезонном меню появилось новое блюдо – прохладный и сочный арбуз. Идеальное завершение вкусной трапезы! Вас захлестнет волна свежести и новых ощущений!Наполните это замечательное лето прохладой – выберите сладкий, холодный арбузный фреш. Этот легкий освежающий напиток тонизирует и заряжает энергией даже в самые жаркие дни.

Мечтаете перенестись из душного города в настоящее лето? Соберитесь с друзьями и близкими в стейк-хаусе GOODMAN, и насладитесь летним освежающим предложением!И не забывайте о нашей новой коктейльной карте – легкие лимонады, карамельный фраппучино, сангрия «Friendly», коктейль Cold Basil Tiny. Сезонное меню в GOODMAN ни к чему не обязывает, кроме солнца и свежего воздуха.

GOODMAN – GOODSummer!

Вітамінні фреші та фруктові салати в еко-ресторані «Батьківська

Літо – час сонця та вітамінів, яскравих барв і свіжості. У розпал літньої спеки еко-ресторан «Батьківська хата» підготував для своїх гостей неймовірний сюрприз: карта освіжаючих напоїв та десертів закладу поповнилася прохолодними вітамінними фрешами та фруктовими салатиками!


Фреші – це один із найприємніших способів збагатити організм необхідними вітамінами та мікроелементами. Свіжовичавлені соки є низькокалорійними, вони чудово втамовують відчуття голоду, тонізують, відновлюють сили, зміцнюють імунітет та спалюють калорії.


До літньої пропозиції еко-ресторану «Батьківська хата» увійшли три освіжаючі коктейлі, спеціально розроблені бренд-шефом закладу – «Фреш із кавуна», Фреш-мікс «Диня і кавун» і Фреш-мікс «Диня та яблуко». Чудове поєднання смаків! Ніжно-солодкий аромат дині доповнює соковитий смак кавуна. А домашнє яблучко, вирощене без усіляких хімікатів, додає коктейлю особливого солодко-кислого присмаку.

Пропонуємо також скуштувати фруктові салати, які наші кухарі готують щодня лише зі свіжих фруктів. На Вас чекають «Пікантний кавун», Фруктовий десерт «Кавун і диня» та Фруктовий салат «Диня з морозивом». Ніжний смак цих салатиків не залишить нікого байдужим, а кульки морозива додадуть десертам особливої вишуканості.


І не забудьте побалувати себе простим шматочком свіжонарізаної домашньої диньки або кавуна. Соковитий і апетитний аромат цих фруктів та ягід підніме настрій та освіжить Вас.

Наші фреші та фруктові салатики – виключно органічні. Приготовані з екологічно чистих дарів природи, вирощених у власних садах і на чорноземних баштанах. Таку можливість забезпечує ресторанові своє сільськогосподарське виробництво, звідки спеціально для «Батьківської хати» щоранку доставляються найсвіжіші продукти.

Відпочиньте від літньої спеки і спробуйте нові вітамінні фреші та фруктові салатики в еко-ресторані «Батьківська хата»!

Чекаємо на Вас і Ваших друзів!

24-ий км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015