Шалений Новий рік в еко-ресторані «Батьківська хата»!

 

Еко-ресторан «Батьківська хата» влаштував для свої гостей незабутню зустріч Нового 2014-го року. Кожен, хто відвідав «Батьківську хату», був приємно здивований. З першого кроку складалося таке відчуття, ніби ти потрапив до казки і цієї чарівної ночі неодмінно здійсняться всі бажання.Цього дня бенкетна зала еко-ресторану була особливо розкішною!


Новорічні прикраси, яскраві гірлянди, скатертини із драпіруванням, білі вишивані чохли і, звичайно, головна окраса свята – ефектна новорічна ялинка!


Святкового настрою гостям додали ексклюзивні страви від бренд-шефа еко-ресторану «Батьківська хата»: ніжні овочеві салати, молоденька телятинка на кісточці, качина грудка у власному соку, полита вишневим соусом; вишукані напої та неперевершені десерти.


Крім смачних і корисних страв, гості також  насолоджувалися  незабутньою шоу-програмою за участю  зірок української естради! Святковий бенкет проходив під запальну живу музику.



Гості отримали неймовірні враження від виступів гурту «Рвані міхи», народних артистів України – Наталії Бучинської і Степана Гіги. Та, звичайно ж, від Михайла Поплавського!


Опівночі до «Батьківської хати» завітали Дід Мороз і Снігуронька! Вони підготували для гостей вечора веселі конкурси, сюрпризи та подарунки! Наші мужні і харизматичні чоловіки та їх чарівні пані  активно брали участь у всіх конкурсах і вікторинах.


Так, під час одного розважального конкурсу, була святково прикрашена жива новорічна ялинка.

Свято видалося неймовірно веселим! Ця ніч подарувала всім гостям еко-ресторану «Батьківська хата» чудовий відпочинок і приємні спогади, які залишаться надовго в серці кожного.

Всі присутні ще раз переконалися, що еко-ресторан  «Батьківська хата» - це особливий заклад, де створюють незабутнє свято!

Чекаємо на Вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

www.facebook.com/BatkivskaHata




 

Незабутня різдвяна ялинка для дітей в еко-ресторані «Батьківська


Новорічні свята люблять як діти, так і дорослі, адже це час, коли збуваються найзаповітніші мрії! Малюки з нетерпінням чекають на дитячі новорічні ялинки з Дідом Морозом і Снігуронькою, з мандаринами та подарунками, а дорослі з теплом згадують той час, коли вони й самі були дітьми!


Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує своїх улюблених гостей та їхніх діточок зануритися в атмосферу новорічних і різдвяних свят! Щодня з 1 по 7 січня в «Батьківській хаті» на малюків чекає весела незабутня пригода!


Професійні аніматори еко-ресторану підготували для дітей казкове дійство. В дитячій різдвяній програмі на дітлахів чекають хороводи, конкурси, дискотека, караоке, дитячий фуршет, призи, подарунки, захват, веселощі, сміх! І, звичайно, нові друзі! Погодьтеся, просто неймовірний коктейль із дитячих емоцій!


Подаруйте своєму малюку відмінний настрій і чарівні спогади!

Незабутня Різдвяна ялинка в еко-ресторані «Батьківська хата» – це справжня зимова казка, наповнена радістю і сміхом!

Чекаємо на Вас і Ваших малюків!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

http://www.facebook.com/BatkivskaHata


Запальна новорічна ніч у заміському еко-ресторані «Батьківська х


Наближається найдовгоочікуваніша ніч року, коли здійснюються всі бажання, келихи іскряться шампанським, за вікном кружляє сніг, а в серцях панує відчуття чогось казкового та чарівного!
До Нового 2014 року залишилося менше тижня, а Ви вже вирішили, де будете святкувати? Саме час забронювати столик в еко-ресторані «Батьківська хата», адже саме тут – найзапальніша та найсмачніша новорічна ніч!

31 грудня о 22:00 еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей на грандіозне свято! На Вас чекає незабутня шоу-програма з участю Михайла Поплавського і зірок української естради.

Розкішна вечеря та вишукані частування на столах гостей будуть поєднуватися з неймовірно домашньою атмосферою свята. Вишукана українська кухня, а саме – холодні та гарячі закуски з риби, м’яса, овочів, широкий асортимент оригінальних салатів, найніжніших десертів, неймовірне мангал-меню і, звичайно, фірмові страви не залишать Вас байдужими!
Цієї святкової ночі до еко-ресторану «Батьківська хата» завітають Дід Мороз і Снігуронька. Для наших улюблених гостей вони підготували веселі конкурси, сюрпризи та подарунки!

Всім гостям, охочим продовжити чарівність новорічної ночі, «Батьківська хата» пропонує розкішні номери й апартаменти, гідні найвимогливіших шанувальників комфорту, за спеціальною новорічною ціною.
Чим ближче 31 грудня, тим менше місць залишається в заміському еко-ресторані «Батьківська хата» для святкування Нового року. Адже всі чудово знають, що врешті-решт, хто краще за Михайла Поплавського може створити незабутнє свято?

Вартість квитка на новорічне свято – 1000 грн. Кількість місць обмежена! Поспішайте, телефонуйте, замовляйте, святкуйте!
Чекаємо на Вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!
24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.
www.batkivskahata.com
www.vk.com/batkivska_hata
www.facebook.com/BatkivskaHata

Новогодний подарок от ресторана Траттория Густоза!


Ресторан Траттория Густоза поздравляет всех с наступающим 2014 годом и Рождеством! Желаем Вам в новом году интересных встреч, хорошего настроения и приятного аппетита.

Как говорится, как Новый Год встретишь, так его и проведешь. Ваш любимый ресторан Траттория Густоза позаботился о том, чтобы Ваш год начался только с положительных эмоций.

В первые дни нового 2014 года – с 1 по 10 января - владельцы дисконтных карточек Траттории Густоза получат дополнительную скидку 10% на все меню ресторана!

Живите со вкусом каждый день в Новом году!

 

Киев, ул. Мазепи 5,
тел.: 288-88-28

http://gustosa.com.ua/

Новогодняя скидка - 15% в GOODMAN!


Стейк-хаус GOODMAN поздравляет Вас с наступающими праздниками! Пусть они принесут Вам много радости, счастья и любви!Новогодние каникулы – это отдых, общение и, конечно, подарки! А совместить все это можно в стейк-хаусе GOODMAN.

Приходите с друзьями, общайтесь и получайте в подарок нашу новогоднюю скидку. Специально для наших гостей: первые 15 дней 2014 года – скидка 15% на все меню.

Встречайте праздники у нас – и оставайтесь с нами весь год!

GOODMAN – GOOD Holiday

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

День Святого Миколая в «Батьківській хаті»!


Із 18 по 19 грудня відсвяткувати світле і по-справжньому родинне свято Святого Миколая – покровителя всіх мандрівників і дітей, запрошує еко-ресторан «Батьківська хата». Саме із Дня Святого Миколая починаються різдвяні свята і новорічна казка.

І відзначити його бажано в компанії, за смачним столом та веселими забавами! Аніматори еко-ресторану «Батьківська хата» організують розваги навіть для найсерйозніших дорослих, а в дітлахів буде чудова нагода отримати миколайчика та прикрасити зелену красуню – святкову ялинку нашого закладу.

Традиційно напередодні свята діти пишуть до Миколая листи із побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно, сподіваючись на здійснення задуманого. А в переддень свята малеча обов’язково згадує всі свої вчинки – і добрі, і злі. Зважує, яких було більше. Бо чемні і добрі діточки в ніч на 19 грудня знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися.

А в затишній урочистій атмосфері «Батьківської хати» на всіх дітлахів та їхніх батьків чекає чимало сюрпризів і смачних дарунків. Для іменинників – Микол і Миколайовичів – особлива вітальна програма і святкові ласощі.

Оскільки в День Святого Миколая головною стравою, хоч і триває піст, вважаються варенички, наші господарочки запропонують вам аж 50 видів на вибір. Ви ще не бачили стільки вареників з різними пісними начинками – солоними і солодкими, фруктовими і пікантними. Окрім традиційних – із капустою, сиром, картоплею, можна поласувати вареничками з родзинками, чорносливом, кропивою і навіть… з ананасами! Незважаючи на зимову прохолоду, теплі, пухкі кульки ви можете замовити і з вишнями, і з чорницями, і зі смородиною…Отже, якщо ви ласун чи ласунка, у вас буде чудова нагода обрати те, що вам смакує, і скуштувати хоч усі на смак!

Відпочивайте та насолоджуйтеся новорічними святами в еко-ресторані «Батьківська хата», а прокинувшись зранку казкового дня шукайте подарунки під подушкою!

 

Від хатинки до хатинки
Ходить Миколай

Він несе дарунки
Діточкам малим
І любов дарує
Українцям всім!

Нехай поруч будуть друзі
і побільше їжі в пузі!!!

 

Телефонуйте, замовляйте, святкуйте!

Чекаємо на Вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

www.facebook.com/BatkivskaHata

Зігріваючі коктейлі в GOODMAN

Стейк-хаус GOODMAN запрошує спробувати нові гарячі коктейлі. Ми не обмежилися звичним глінтвейном: ароматні зігріваючі напої представлені в декількох варіаціях на будь-який смак.

Неодмінно спробуйте глінтвейн на основі білого вина зі свіжими ягодами. Цей гарячий напій ніжно огорне вас своїм теплом, ніби теплою ковдрою, а підігріте вино приємно розслабить, знімаючи стрес і втому.

Поціновувачі терпких смаків гідно оцінять наш фруктово-ягідний пунш. Будьте впевнені, аромат гарячого пуншу обов’язково подарує вам передріздвяний настрій.

Подбав GOODMAN і про тих , хто за кермом: в зимовому меню стейк-хаусу представлені фірмові чаї. Вас чекають імбирно-цитрусовий чай і трав'яний чай зі свіжими ягодами.

Також серед безалкогольних зігріваючих новинок - гарячий м'ятний шоколад з ванільним морозивом. Смак м'ятної прохолоди та пристрасного гарячого шоколаду, гармонійно доповненого м'якою подушкою ванільного морозива, безумовно, зігріє своїм теплом і ніжністю!

Навіть сама зимова погода подарує задоволення, якщо замовити в GOODMAN пряний і ароматний гарячий коктейль: відразу ж зігрієтеся і миттєво піднімете настрій!

Гарячі коктейлі в стейк-хаусі GOODMAN - для тих , хто любить погарячіше!

GOODMAN – GOOD Cocktails

Бенкетне меню в еко-ресторані «Батьківська хата»!

  • 14.12.13, 01:32


Еко-ресторан «Батьківська хата» – це найкраще місце для святкування найважливіших подій у вашому житті або у житті вашої фірми. Ресторан запам’ятається не тільки тим, що розташований у мальовничому місці неподалік Києва – у справжньому царстві величних сосен, де від свіжого повітря паморочиться голова, але й прекрасною кухнею, де усі страви ексклюзивні, адже приготовані за старовинними рецептами української кухні та виключно з екологічно чистих компонентів.


Одним із найважливіших моментів у проведенні бенкету меню, від якого залежатиме загальне враження гостей. Тут, у «Батьківській хаті», вам запропонують найвишуканіші бенкетні страви за неймовірно доступними цінами.

В еко-ресторані «Батьківська хата» столи ломляться від найрізноманітніших частувань! На вас чекають холодні та гарячі закуски з риби, м’яса, овочів, широкий асортимент оригінальних салатів, найніжніших десертів, неймовірне мангал-меню і, звичайно, фірмові страви від господаря закладу – Михайла Поплавського!


Будьте впевнені, Ваші гості будуть у захваті від асорті з домашнього сала, оригінальних корзинок «Салату «Олів’є» з червоною ікрою» або фантастично смачних поросят, фаршированих млинцями та шинкою.

Ознайомитися з меню та замовити бенкет ви можете особисто, відвідавши ресторан за кілька днів до запланованого свята, або зробити це в інтерактивній формі, зайшовши на офіційну сторінку сайту еко-ресторану. На нашому сайті Ви знайдете меню та розцінки, що допоможе визначити попередню вартість бенкету.

Сфера послуг еко-ресторану «Батьківська хата» спрямована насамперед на організацію великих заходів, таких як ювілеї, весільні бенкети, вечірки для співробітників компаній, корпоративних зустрічей Нового року, святкувань 8 березня та Дня захисника Вітчизни всім колективом.

Враховуючи Ваші смаки та побажання, арт-директор «Батьківської хати» розробить сценарій свята, стане його координатором і проконтролює до деталей весь день. Тому всі супутні послуги, які необхідні для справді професійно підготовленого свята (оформлення залів, музичний супровід, виступи артистів), входять до переліку можливих доповнень до бенкету.

 

Затишний інтер'єр, смачна кухня, святкова атмосфера та бездоганне обслуговування зроблять Ваше свято незабутнім в еко-ресторані «Батьківська хата»!

 

Телефонуйте, замовляйте, святкуйте!

Чекаємо на Вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

www.facebook.com/BatkivskaHata

 

День Святого Николая в Траттории Густоза!



Каждый год дети с нетерпением ждут самое сказочное время года – зиму. Именно зимой происходят чудеса и сбываются все самые заветные желания! Ресторан Траттория Густоза  приглашает маленьких гостей и их родителей отпраздновать вместе яркий праздник – День Святого Николая!

Согласно поверью, святой Николай наблюдает за ребенком целый год, записывая хорошие и плохие поступки в свою волшебную книжечку, и дарит подарки только послушным детям. Мы в Траттория Густоза абсолютно уверены, что наши маленькие гости были в этом году самыми послушными и с удовольствием подарим каждому ребенку вкусный подарок от Шеф-повара!

Загадывайте желание и приходите в Тратторию Густоза!

Ждем Вас 19 декабря.

 

Адрес: г. Киев, ул. Мазепы, 5.
Телефон: (044) 288-88-28, (044) 280-83-38
Печерск, м. Арсенальная
Время работы: 8:00 - 23:00

По материалам   PA ”Teaser”

 


 

 

Ешьте на здоровье! Зимние скидки на пиццу в Траттории Густоза!

В ресторане Траттория Густоза -50! Нет, не мороза! Вы не поверите, у нас 50% скидки на лучшую итальянскую пиццу в Киеве! Этой зимой Траттория Густоза представляет новогодний хоровод выгодных предложений для своих гостей. Теперь, придя в ресторан в будний день с 11:00 до 22:00 у вас есть возможность приобрести любую пиццу со скидкой 50%*!


Выбирайте пиццу на свой вкус: вегетарианская или четыре сыра, кальцоне или римская, четыре сезона или капричоза, пиратская или маргарита, прошутто или дьяволо, голосо или нострана, с ветчиной и грибами или с морепродуктами…и это еще не полный список!

Ешьте на здоровье и экономьте!

Ждем Вас в Траттории Густоза!

*при заказе в ресторане

 

Адрес: г. Киев, ул. Мазепы, 5.
Телефон: (044) 288-88-28, (044) 280-83-38
Печерск, м. Арсенальная
Время работы: 8:00 - 23:00

По материалам   PA ”Teaser”