Oktoberfest у Києві — де випити крафту, як не в Punkraft

Легендарний Oktoberfest родом із Мюнхена вже незабаром нестиметься повсюди, ми так за ним скучили… Адже минулоріч заходи переважно скасовувалися.

У 2021 ж Октоберфесту бути, і у флагманському барі крафтового пива Punkraft зокрема!

Флагманом крафту в столиці Punkraft називається не дарма. Тут 24 крани розливного пива, дві третини з яких відводиться під локального виробника, а третина — під краще з кращого імпорту. Варто лише придивитися до холодильних камер у барі, і ви залишитеся враженими розмаїттям сортів у пляшках і банках — понад 180, і вони постійно оновлюються. Ротація стосується і кранів: щотижня по четвергах ставлять новеньке.

Oktoberfest у Punkraft розпочинається 18 вересня. Це буде непересічний захід, себто не просто свято пива, елів, лагерів і всіляких стаутів. Так, по сортах вам тут підкажуть і розкажуть, але основна фішка закладу в тому, що пива стільки, що за один вечір ви можете потішити себе фруктовим або томатним гозе, ледь втримати стріху від поєднання хмелю зі смаком лакриці чи ароматом ванілі, а як наважитеся, то розділіть із друзями одну пляшку пива на всіх, втім якогось визначного — досить дорогого, імпортного, ексклюзивного. Punkraft — це заклад, куди приходять за враженнями, де пиво смакують і дегустують, а ще поєднують із фантастичними стравами від Шефа закладу Романа Руденко.

Чим планують вразити гостей Oktoberfest у Punkraft? Оскільки свято походить із Мюнхена, то родзинкою меню від Шефа Руденко стають мюнхенські ковбаски. Куряче м’ясо в їх основі заграє особливими барвами — спеції та майстерність кухаря мають значення. Так само важливо, що стане фоном, гарніром до страви. Звісно ж, це тушкована капуста! За авторським рецептом Романа Руденко. Переповідати смак не має сенсу — варто завітати і скуштувати.

Мюнхенські ковбаски з капустою за фірмовим рецептом Шефа в ексклюзивній подачі опиняються на вашому столі за 20 хвилин з моменту замовлення. Вага — 300 грам. Вартість — 185 гривень.

Крім того, заклад славиться меню згідно найліпших традицій барної культури. Шеф старанно працює над тим, щоби гості щоразу відкривали для себе нові смаки, зокрема, й згідно всіх правил фудпейрингу, надзвичайного поєднання страв із напоями. Бургери, тако, стейки, розмаїття холодних і гарячих закусок, що так просто їсти безпосередньо руками. Мінімум виделок, just finger food, тому що це історія про свободу, невимушеність і руйнування стереотипів. 

Welcome to Punkraft!
Oktoberfest тут стартує 18 вересня і триватиме до 5 жовтня.

вул. Ігорівська, 14А
+38 (050) 4240024


МАУП оголошує додатковий набір на магістратуру

Триває додатковий набір в магістратуру до Міжрегіональної Академії управління персоналом!

  • З 20 вересня до 18 жовтня 2021 року.

  • За денною формою навчання.

  • На всі актуальні спеціальності закладу.

Переглянути перелік доступних спеціальностей можна за посиланням. 

Вартість навчання вказано за посиланням.

Подати документи для вступу онлайн й отримати знижку 20% на навчання можна тут.

З усіх додаткових питань звертайтеся, будь ласка, за контактними даними.


Осінні знижки до 20% на найкращі вази!

Час оновити інтер’єр оригінальними вазонами від Maison Decor! Адже у вересні в нас діють знижки до 20% на величезну кількість товарів! Сезонні пропозиції шукайте в розділі «Акційні товари», а гарні вази з несуттєвими вадами — на сторінці «Розпродаж».


Ми впевнені, що у нас ви знайдете ту саму вазу своєї мрії за низькою ціною. Можливо, це буде золотистий керамічний «Бутон троянди», зелена підлогова ваза «Листя» або металева підставка для квітів «4 скляні колби». Вся акційна продукція вироблена легендарним європейським брендом SHISHI, який гарантує якість і естетику кожного вазона.


Зробіть свою осінь яскравіше разом із Maison Decor!


Maison Decor

ул. Каменская, 128 (ЖК "Метрополия")

(095) 369 78 99

https://maisondecor.com.ua/



Освітні програми МАУП акредитовано іноземними агентствами

Якість освітніх послуг МАУП відтепер визнано не лише українським, а й іноземними агентствами із забезпечення якості вищої освіти. Підтвердженням відповідності освітніх програм Академії міжнародним стандартам є акредитаційні сертифікати європейських агентств, співпрацю з якими розпочато і неодмінно буде продовжено.

Розмаїття освітніх програм МАУП було і залишається надзвичайно широким. Втім, приводом для особливої гордості стають ті з них, що акредитовані іноземними акредитаційними агентствами та агентствами із забезпечення якості вищої освіти, які видають сертифікати про акредитацію освітніх програм, що визнаються в Україні. 

Акредитаційні сертифікати європейських агентств Academic Information Centre (Латвія) і Agency for Science and Higher Education (Хорватія) вже надано одинадцятьом програмам МАУП за спеціальностями «Право», «Психологія», «Туризм» і «Комп’ютерні науки». До того ж, тривають акредитаційні процедури ще по чотирьом магістерським програмам за спеціальностями «Управління персоналом і економіка праці» та «Публічне управління й адміністрування».

Пишаємося здобутком і розказуємо абітурієнтам і решті зацікавлених, у чому полягає суть цього досягнення.

Акредитація освітніх програм: нові часи — нові виклики

Користуючись популярністю серед українських студентів та абітурієнтів, ми стабільно прагнемо вдосконалювати якість освітніх програм, розвиваючи їх і актуалізуючи відповідно до сучасних викликів.

Чому освітні програми потребують оновлення? Будь-яка освітня програма зазнає сприятливих і шкідливих впливів у відповідності до тих процесів, що відбуваються як загалом у суспільстві, так і в окремо взятій системі вищої освіти. А оскільки та ж сама пандемія та стрімка зосередженість освітніх закладів на дистанційних методах навчання протягом останніх років стає загальним трендом, то й еволюція освітніх програм МАУП сягає нових рівнів. Наразі Академія створює та висуває на акредитацію такі освітні програми, яким притаманний колосальний потенціал з огляду на сучасні реалії та у відповідності до існуючих вимог — як українського Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, так і закордонних акредитаційних агентств, акредитаційні сертифікати яких визнаються в Україні згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 554-р.

Міжнародна акредитація — це висока оцінка, втім і фактор розвитку

Нову систему акредитації ЗВО в Україні створено лише нещодавно. З 2019 року вона має унікальний механізм для удосконалення наявних та затвердження нових освітніх програм, втім як будь-що нове для максимальної дієвості система забезпечення якості вищої освіти потребує часу. Іноземні ж агентства цей шлях розвитку й адаптації вже лишили в минулому, тож видані ними акредитаційні сертифікати стають для закладів по всьому світу запорукою успішного функціонування освітніх програм.

Міжнародна акредитація у жодному разі не вказує на зразкову бездоганність освітньої програми. Скоріше, саме цього на папері раніше прагнули українські ЗВО. Тепер же, згідно з новими вітчизняними та стабільно вкоріненими за кордоном вимогами, очікування наступні: сучасна програма формує освітнє середовище та культуру комфорту, спільного професійного розвитку, соціальної взаємодії та відповідальності. І саме так залишиться вдосталь простору до невпинного вдосконалення процесів і процедур її реалізації, а значить, триватиме подальший її розвиток.

Безперервність освіти на всіх рівнях як запорука її якості

Висока якість освіти є чи не основною цінністю для МАУП. І нові глобальні виклики, як то світова пандемія, і цілком очікуване оновлення процедур і критеріїв акредитації не стають перепоною для подальшого втілення цілей і місії Академії: забезпечувати безперервність і незаперечну якість вищої освіти, підвищувати цифрові компетенції, творчі здібності та моральні якості молодих професіоналів у різноманітних галузях в Україні.

Освітні програми, акредитовані закордонними агентствами, як от AIC в Ризі (Латвія) чи AZVO в Загребі (Хорватія), якраз і є успішними кейсами, що втілюють собою принцип безперервності освіти на всіх рівнях. Такі освітні програми мають потенціал до розвитку, вдосконалення, змін у відповідності до актуальних викликів. Наводимо детальний перелік програм, що заслуговують на увагу українських студентів, і намагатимемося стабільно його розширювати.

У латвійському AIC (Academic Information Centre) МАУП дотримано відповідних процедур і отримано акредитаційні сертифікати для наступних програм:

  • Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Хмельницькому інституту МАУП ім. Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Херсонському інституті МАУП.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Волинському інституті МАУП ім. В’ячеслава Липинського.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Одеському інституті МАУП.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Житомирському інституті МАУП.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Центральноукраїнському інституті МАУП у Кропивницькому.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Психологія» в Дніпровському інституті МАУП.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Психологія» у Львівському інституті МАУП.

У хорватському AZVO (Agency for Science and Higher Education) МАУП дотримано відповідних процедур і отримано акредитаційні сертифікати для таких програмам:

  • Бакалаврська програма за фахом «Туризм» в Інституті міжнародних відносин і соціальних наук МАУП у Києві.

  • Бакалаврська програма за фахом «Комп'ютерні науки» в Інституті комп'ютерно-інформаційних технологій і дизайну МАУП у Києві.

  • Програма PhD за спеціальністю «Право» в Інституті права ім. князя Володимира Великого в Києві.

Ще чотири освітні програми МАУП перебувають у процесі акредитації іноземними агентствами, процедури мають завершитися в найближчій перспективі:

  • Магістерська програма за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» в Одеському інституті МАУП.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» в Центральноукраїнському інституті МАУП, Кропивницький.

  • Магістерська програма за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в Чернігівському інституті МАУП.

  • Програма PhD за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в Інституті міжнародних відносин і соціальних наук МАУП, Київ.

Отримані документи адміністрація МАУП подала на розгляд до Національного агентства із забезпечення якості освіти, і відповідно, було прийнято рішення про внесення сертифікатів про акредитацію в Єдину державну електронну базу з питань освіти.

Відкрийте себе в МАУП!

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

http://maup.com.ua



Як зберегти красу вазонів

Щоб вази якомога довше залишалися в первозданному вигляді, до них слід дбайливо ставитися. Maison Decor ділиться правилами догляду за вазонами, які вбережуть їх від потертостей, тріщин і втрати кольору.


1. Скляні вази можуть мутніти через пил або застій води. Чим довше лишатиметься такий наліт, тим складніше його позбутися, тому регулярно мийте вазон у теплій воді, додаючи туди соду та оцет.


2. Керамічні вазони краще мити звичайним миючим засобом для посуду, який не зашкодить покриттю.


3. Важкодоступні місця в вазоні — отвори, вигини, дрібні деталі — найкраще чистити маленькою щіточкою. В ідеалі підійде зубна щітка, яку ви вже не використовуєте — вона не зашкодить емалі виробу.


4. Щоб надати вазону блиску, його можна протерти соком лимона. А якщо додати до нього харчову сіль, вийде паста, здатна відтерти шматочки налиплого бруду.


5. Краплі води часто лишають сліди на вазонах, особливо скляних. Щоб цього не сталося, залиште вазон сушитися на сонці, попередньо протерши його насухо паперовими серветками. Не ставте квіти відразу в щойно вимиту посудину.


6. Не забувайте регулярно змахувати пил з виробів за допомогою вінчика.


Сподіваємося, ці прості рецепти допоможуть вам підтримувати будинок у чистоті та зберегти улюблені вазони надовго.


Maison Decor

ул. Каменская, 128 (ЖК "Метрополия")

(095) 369 78 99

https://maisondecor.com.ua/



Отримайте знижку в «Сажі» у свій День народження!

Запрошуємо вас відсвяткувати День народження в ресторації «Сажа»! Тим паче, що іменинник отримує від нас приємний подарунок — знижку -10% на меню кухні.


Обирайте самі, як святкувати: шумною компанією у вишуканій банкетній залі, у колі найближчих на терасі чи удвох із коханою людиною в затишній альтанці. В будь-якому разі ми зробимо цей особливий день незабутнім. Спокійна заміська атмосфера, якісне обслуговування та смачна їжа за вигідних умов — ідеальне доповнення до будь-якого свята.


Завдяки меню ресторації «Сажа» іменинник втілить усі свої смакові забаганки: тут і широкий вибір запашного м’яса, і фірмові страви щойно з печі, і неперевершені десерти, яких можна собі дозволити в цей день досхочу. Святковий настрій вдало доповнять авторські коктейлі — обіцяємо, наш бармен підбере для вас найоригінальніші.


Чекаємо саме на вас!


«Сажа» - ресторація на вугіллі.

(097)012–32–43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16



Захват кранів поляками Hopito: вперше в Україні, в барі Punkraft

Подія, повз яку не зможе пройти жоден справжній поціновувач крафтового пива. Адже це справжній інформаційно-смаковий вибух: Tap Takeover + Meet the Brewers!

Розказуємо, що до чого.

Головний герой заходу — польська крафтова броварня Hopito. Вони особисто завітають до флагманського бару Punkraft і виставлять на крани аж 8 ексклюзивних крафтових смаків. І вони ж особисто розливатимуть свої варки для гостей та відповідатимуть на всілякі ваші питання — більш цікавого годі й уявляти!

Але цікавіше є куди, бо 3 з 8 смаків - це колаби Hopito з трьома харківськими крафтярами:

Ten Men;

Zen;

• BeerFreak.

Українські броварі так само завітають до бару. І так само вони відкриті до спілкування.

Відбудеться захід 26 серпня, початок — о 19:00.

Столик краще зарезервувати завчасно, бо очікується велелюдна вечірка.

Пий і спілкуйся з авторами крафту — душевне та смачне дозвілля в Punkraft як завжди гарантоване.

Адреса закладу: вул. Ігорівська, 14А.

Час роботи: з 14:00 до 01:00.

Для замовлення:

@PunkraftBot

+38 (050) 4240024



День прапора і День незалежності 2021. Святкуй у Punkraft!

За тиждень українці святкуватимуть ювілейну дату: 30 років із дня проголошення незалежності України. На додачу до офіційної частини святкувань у киян та гостей столиці буде чудова нагода розважитися та здобути надзвичайні емоції, завітавши до флагманського бару крафтового пива Punkraft!

Вікенд, що насувається, вражає грандіозністю, адже це буде чотири вихідні, тож справедливо припустити, що розслабитися і повеселитися у ці дні вам захочеться ;) І саме з таким настроєм варто зазирнути до Punkraft, у Києві на Подолі.

І в понеділок, і у вівторок усіх гостей тут частуватимуть українським крафтовим пивом і загадковим amuse-bouche від Шефа закладу. Правда ж, це приємний подарунок від бару кожному, хто опинившись на Подолі, вирішить зазирнути на тиху вуличку, у потаємний дворик серед старих будівель?

Отже, додавайте до своїх планів. 

23 серпня, у День прапора України
24 серпня, у День незалежності України
З 14:00 до 01:00


У барі Punkraft за адресою вул. Ігорівська, 14А пригощають манговим IPA, з любов’ю звареним амбіційною київською броварнею Дідько. На додачу до келиха пива 0,25 л кожен гість отримує лаконічну, втім вишукану закуску в стилі amuse-bouche.

Таким буде яскравий початок фінального літнього тижня 2021!

Пийте, їжте, святкуйте! І неодмінно разом із Punkraft.

Punkraft

вул. Ігорівська, 14А


Для замовлення:

@PunkraftBot

+38 (050) 4240024



МАУП вчергове очолила освітній рейтинг!

Міжрегіональна Академія управління персоналом знову лідирує в освітньому рейтингу — серед усіх приватних закладів вищої освіти України в 2021 році саме до Академії надійшла найбільша кількість заяв від вступників. Таким чином, МАУП очолює ТОП-100 найпопулярніших серед абітурієнтів українських вишів, якщо брати до уваги саме недержавні заклади.

Однією з основних цілей МАУП була і лишається доступність якісної вищої освіти для всіх українців, тож цілком закономірно, що протягом цьогорічного вступного сезону до приймальної комісії закладу надійшло аж 4816 заяв на вступ.

Які переваги МАУП роблять заклад популярним серед вступників?

Розмаїття державних і приватних закладів освіти в Україні наразі чимале, втім Академія з року в рік не втрачає популярності з наступних причин.

  • Комфортні умови для навчання

У Києві на вулиці Фрометівській розташовано сучасний і дуже великий студентський кампус Академії. Його інфраструктура повністю відповідає європейським стандартам:

  • навчальні корпуси;

  • конференц-зал;

  • гуртожитки;

  • медичний центр;

  • бібліотека;

  • спортивний комплекс;

  • концертний зал;

  • парки з унікальними культурно-мистецькими об'єктами;

  • студентські ресторани, кафе та їдальні, продовольчі магазини, перукарня, сауна тощо.

Охорона кампусу Академії площею 15 га забезпечується цілодобово.

До того ж, територію всієї країни охоплює мережа сучасних вищих навчальних закладів Міжрегіональної Академії управління персоналом, а це понад 40 інститутів, філій і центрів дистанційного навчання та інформаційно-консультаційних центрів.

  • Гармонія інтелектуального та фізичного розвитку

У позаучбовий час студентам доступні різноманітні активності, а Футбольна арена аж із чотирма полями — це втілення комфорту й азарту. Серед зручностей, що мають студенти на арені, душові кабіни, вбиральня, паркувальні місця, трибуни, роздягальня. Це все робить локацію популярною і серед студентів, і серед їх друзів та вболівальників як під час змагань та ігор, так і під час рутинних тренувань.

До того ж, цього року на території кампусу відкривається сучасний спортивний комплекс. У МАУП успішно працюють 16 спортивних і оздоровчих секцій, серед яких рукопашний бій, айкідо, настільний теніс, аеробіка, шейпінг,  атлетична гімнастика, легка атлетика, волейбол, футбол, греко-римська боротьба, вільна боротьба, спортивні танці та капоейра.

  • Розмаїття затребуваних спеціальностей, у т.ч. з міжнародною акредитацією

Вибір спеціальностей у МАУП — широкий, наразі їх 19. Вступити можна на денну, заочну та дистанційну форми навчання.

11 освітніх програм МАУП мають міжнародну акредитацію — це одне з недавніх досягнень Академії щодо надання українцям сучасної європейської освіти. Акредитаційні сертифікати європейських агентств надані програмам за спеціальностями «Право», «Психологія», «Туризм» і «Комп’ютерні науки». До того ж, тривають акредитаційні процедури ще по чотирьом магістерським програмам: за спеціальностями «Управління персоналом і економіка праці» та «Публічне управління й адміністрування».

Умови навчання на кожній зі спеціальностей відрізняються комфортом та інноваційністю. Наприклад, студенти спеціальності «Стоматологія» здобувають практичні навички у власній стоматологічній клініці Академії. Для студентів старших курсів передбачена практика в умовах роботи з реальними пацієнтами, а для студентів молодших курсів обладнано спеціальний Фантомний зал із сучасним обладнанням для відпрацювання та закріплення теоретичних знань на фантомах.

Переваги Академії, що відрізняють її від інших навчальних закладів Києва та України, позначилися й на тому, що МАУП очолює кілька освітніх рейтингів на регулярній основі.

МАУП — лідер освітніх рейтингів серед приватних закладів

Міжрегіональна Академія управління персоналом стабільно перебуває в десятці кращих приватних вищих навчальних закладів України. Це консолідований рейтинг ЗВО України, впорядкований та опублікований інформаційним ресурсом «Освіта.ua». Для його розрахунків до уваги беруться три шановані рейтинги: «ТОП-200 Україна», «Бал ЗНО на контракт» і «Scopus».

До того ж, Міжрегіональна Академія управління персоналом два роки поспіль, у 2020 і 2021 роках, очолює ТОП-20 кращих приватних вишів України за версією Всеукраїнського Об'єднання організацій роботодавців в галузі вищої освіти.

Ґрунтовність та всеохоплюваність названих рейтингів визначають МАУП як лідера з числа всіх приватних ЗВО України.

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua



Топ-3 незвичайні вази для літніх квітів

Влітку так радують оберемки польових квітів: ніжні волошки й ромашки, стебла шавлії, кремово-рожеві пелюстки ехінацеї. Вся ця краса заслуговує обрамлення у вигляді яскравих вазонів. Ми вирішили підібрати для вас трійку ваз від європейського бренду Shishi, які найбільше пасуватимуть до літнього настрою.


Ваза скляна Shishi «Молочний циліндр з лініями»




На перший погляд, може здатися, що перед вами — склянка свіжого молока. Незвичайне забарвлення вазона реалістично відтворює такий ефект, викликаючи у гостей бажання зазирнути всередину: чи точно квіти стоять у воді, чи нічого господарі не переплутали? Білий колір відмінно буде поєднуватися з буянням фарб, створюючи незвичайний коктейль з відтінків. З таким елементом декору у вас вийде навіть у мінімалістичному інтер'єрі розставити яскраві акценти.


Детальніше про вазу


Ваза порцелянова Shishi «З пташками»




Дивіться: ваш букетик настільки прекрасний, що до нього злетілися золотисті пташки! Їхнє пір'ячко поблискує на сонці, а гострі дзьоби, здається, готові схопити стеблинку і щодуху помчати геть. Вони так граціозно і витончено вмостилися на вигадливій поверхні вази, що точно привернуть до себе увагу. А подарувати зірваний на лузі букетик прямо в цій вазі — тим паче мило і приємно.


Детальніше про вазу


Ваза керамічна Shishi «16 отворів»




Невисокі стебла польових квітів ідеально розмістяться в такому вазоні з 16-ма різними відділеннями. У вас вийде ціла галявина, яка не займе багато місця на будь-якій поличці у квартирі. З такою вазою можна вправлятися в композиції, комбінуючи нові квіткові поєднання. А також змінювати квіти місцями, щодня радуючи себе новими на вигляд букетами.


Детальніше про вазу


Maison Decor

вул. Кам'янська, 128 (ЖК "Метрополія")

(095) 369 78 99

https://maisondecor.com.ua/