Тест на виявлення антигена коронавірусу (SARS-COV-2)

Експрес-тест на виявлення антигена – швидкий та точний спосіб перевірити факт інфікування вірусом COVID-19 (чутливість тестування – більше 97%).

Якщо ви відчуваєте, що ваш стан здоров’я різко погіршився, чи маєте підозри щодо зараження коронавірусом SARS-COV-2 – вам необхідно звернутися по кваліфіковану допомогу та пройти обстеження у професійній лабораторії.

Кому буде доцільним пройти тест

Тест на виявлення антигена коронавірусу підійде для пацієнтів, які:

  • мають підозру щодо зараження вірусом COVID-19;

  • мають симптоми тяжкого гострого респіраторного захворювання;

  • повернулися з країн або регіонів із великим поширенням COVID-19;

  • мають симптоми пневмонії;

  • тісно контактували з людьми, що хворіють на COVID-19.

Як правильно підготуватися до проходження тесту

  • не використовуйте медичні аерозолі та не вживайте ліки для розсмоктування за 6 годин до початку тестування;

  • не чистіть зуби та відмовтеся від паління за 3 години до аналізу;

  • не вживайте їжу та будь-які рідини за 3 години до початку процедури.

Як проходить тестування

Аналіз проводиться за допомогою назо-орофарингеального зішкріба. Вже через 15 хвилин тест визначає наявність в організмі антигена SARS-coV-2, який викликає Covid-19.


У мережі лабораторій «Нова діагностика» всі результати приходять на електронну пошту, а офіційний бланк можна отримати в тому ж відділенні. Вартість аналізу складає 580 гривень, а при онлайн-записі надається знижка 5%.


Медична лабораторія «Нова діагностика»

+38 098 471 00 22

+38 050 471 00 22

https://newdiagnostics.ua/ua/



Пакет аналізів «У літній табір»

Збираєте дитину в літній табір? Здача всіх обов’язкових аналізів – головний мастхев для безпечного дитячого відпочинку!

У відділеннях мережі лабораторій «Нова діагностика» ви можете пройти всі обстеження швидко, вигідно та надзвичайно зручно: ми пропонуємо спеціальний пакет «У літній табір», де зібрані всі необхідні аналізи.

Результати приходять на електронну пошту вже через день після здачі, а офіційний бланк можна отримати в тому ж відділенні. Вартість пакету складає 285 гривень, а при онлайн-записі на обстеження за посиланням надається знижка 5%.

Високоякісний сервіс, уважний персонал та найбільш точні результати аналізів: обирайте послуги «Нової діагностики» – насолоджуйтеся літнім сезоном без зайвих клопотів!


Медична лабораторія «Нова діагностика»

+38 098 471 00 22

+38 050 471 00 22

https://newdiagnostics.ua/ua/



Літні знижки від Maison Dеcor!

Чудові новини! Тепер причин для ефектного оновлення простору стало ще більше: в Maison Decor починає діяти спеціальна літня акція!

Найяскравіші кашпо та самобутні вази можна придбати зі знижкою до 15%! Крім цього, на нашому сайті з'явився особливий розділ, де ви можете обрати предмети декору з незначним браком за зниженою вартістю!

Не чекайте особливого приводу, щоб наповнити своє життя винятковою естетикою та натхненням: переходьте в наш каталог акційних товарів та до розділу розпродажу, обирайте те, що припаде до душі та насолоджуйтеся стильними новинками для вашого інтер'єру!

Ми знаходимося за адресою: вул. Кам’янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофону 22 #

Графік роботи: пн-сб: з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


Дарим именинникам скидку 30%!

Устрой себе крутой праздник в GOGOL PUB — резервируй столик для компании, заказывай «башни пива» и яркие закуски, включая блюда с мангала, и все это со скидкой 30%.

В разгар теплой поры, когда первое, что приходит на ум имениннику, это собрать друзей на пикник, мы предлагаем тебе выделиться и закатить пивную вечеринку. И GOGOL PUB, на кранах которого фирменное пиво на любой вкус, станет отличным вариантом.

Светлое, темное или нефильтрованное пиво Gogol, а еще Guinness, Warsteiner и Grimbergen на разлив. Какую закуску ты бы выбрал под пенное?

Во-первых, в GOGOL PUB отличный выбор мяса. На гриле вам приготовят стейк или шашлык, а на большую компанию имеются ассорти из колбасок, куриный микс и даже рулька по чешскому рецепту.

Во-вторых, под правильное пиво и закуски должны быть правильными. В GOGOL PUB так и есть. И снова-таки, на любой вкус. Сырная и мясная тарелки, гренки, крылья, гриссини и брускетты, а еще мастерски приготовленные свиные ушки — что больше по вкусу вашей компании?

А по вкусу ведь могут быть не только закуски, но и сытные основные блюда, и авторские освежающие салаты, и изобильные горячие сковородки. Меню кухни в GOGOL PUB поражает разнообразием, но что объединяет все блюда, так это кулинарные таланты поваров и постоянное совершенствование ими навыков. А если на меню бара и кухни в GOGOL еще и скидка 30% действует, то разве можно себе отказать в грандиозном праздновании? Просторные залы паба и летняя площадка в окружении зелени к вашим услугам!

*Специальное предложение действует непосредственно в день рождения гостя. Скидка 30% предоставляется при наличии паспорта и не суммируется с другими акционными предложениями заведения.

GOGOL PUB

ул. Малышко, 4А

+38 (067) 384-17-19
http://gogolpub.com.ua

Maison Decor: букети, створені з любов'ю

Пишний свіжий букет – завжди актуальна класика, подарунок, доречний за будь-яких обставин. Йдете ви на романтичне побачення, день народження або урочистий захід – захопіть із собою ароматні квіти, і ви точно не прогадаєте!

А в Maison Decor ви знайдете найбільш стильні та розкішні букети столиці! Наші флористи щодня піклуються про те, щоб кожна квіткова композиція була особливою: майстерно комбінуючи різноманітні рослини та відтінки кольорів, ми створюємо справжні витвори мистецтва для дійсно вражаючих, душевних сюрпризів!

Від класичних комбінацій до ефектної екзотики: обирайте букет в залежності від уподобань одержувача – насолоджуйтеся щирим захватом, радістю та найтеплішими посмішками!

Ми знаходимося за адресою: вул. Кам’янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофону 22 #

Графік роботи: пн-сб: з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


Ресторація «Сажа»: незабутній відпочинок для всієї родини!

Літо – найкращий час для веселих сімейних пікніків! А в ресторації «Сажа» ваш відпочинок на природі вийде на зовсім новий рівень: зручні й просторі альтанки, найсмачніші делікатеси від нашого Шефа та різноманітні розваги для малечі подарують безліч задоволення та найяскравіші враження!

Обирайте улюблені кулінарні позиції – і нумо до столу! У ресторації «Сажа» ніхто не залишиться невдоволеним: легкі та вишукані закуски, ситні традиційні шедеври польської української та європейської кухонь, а також запашні смаколики, приготовлені в печі, потішать кожного гурмана, даруючи незрівнянну гастрономічну насолоду! А для справжніх поціновувачів м’яса ми пропонуємо неперевершені страви, приготовлені на мангалі: соковитий шашлик, легендарне філе-міньйон, ніжне каре ягняти, соковиті стейки та багато інших кулінарних шедеврів розпалять апетит спокусливим ароматом та приємно вразять витонченим смаком.

А поки дорослі насолоджуються задушевними розмовами та приємним відпочинком, малюки можуть перекусити смаколиками зі спеціального дитячого меню: бургер «кошеня», курячий шашлик, рибка чи паста з тефтельками у вигляді пташенят гарантовано припадуть до душі кожній дитині, викликаючи щирі посмішки та апетит! А щоб малеча не нудьгувала, ми пропонуємо безліч цікавих та веселих забав: до послуг гостей доступні безпечний ігровий майданчик на свіжому повітрі, батут, дитяча зона, показ мультфільмів, розмальовки, а також пеленальний стіл та спеціальні стільці для наймолодших відвідувачів закладу.

Тож на зволікайте та скоріше завітайте до ресторації «Сажа»: затишний відпочинок, незабутні враження та дорогоцінні спільні спогади вже чекають на вас!

«Сажа» – ресторація на вугіллі.

(097)012-32-43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16

    

«Нова діагностика» відтепер у Львові!

Львів стає першим містом Західної України, де з’являється відділення мережі лабораторій «Нова діагностика». З радістю повідомляємо львів’янам та гостям міста, що відтепер ви можете завітати до нашого сучасного та затишного відділення, що розташоване у приміщенні Львівського автовокзалу навпроти центральних кас.

Зручно. Швидко. Вигідно. Ми керуємося цими принципами, щоб якомога більше українців могли оцінити якісний сервіс всеукраїнської мережі лабораторій «Нова діагностика».

Адреса нового відділення: вул. Стрийська, 109.

Телефон: +38 063 819 98 05.

Графік роботи відділення: 24/7.

Звертаємо вашу увагу на те, що дане відділення є вкрай зручним для тих, хто має потребу в будь-який час доби здати аналіз на COVID-19 чи інший з асортименту доступних. З повним переліком досліджень, що проводяться мережею «Нова діагностика», можна ознайомитися на сайті лабораторії. Якщо бажаєте поставити питання чи висловити пропозиції щодо роботи відділення на Стрийській, можете писати на e-mail: [email protected]. Щоб заощадити 5% від загальної вартості аналізів, записуйтеся на діагностику онлайн за посиланням.


«Нова діагностика» відкриває нове цілодобове відділення

З 19 травня запрошуємо киян до нового відділення мережі лабораторій «Нова діагностика»! Воно належить до числа цілодобових відділень, кількість яких ми старанно збільшуємо, адже часто виконання лабораторного аналізу якомога швидше має велике значення. ПЛР-тестування на COVID-19 якраз до таких і належить — стан хворого може погіршуватися стрімко, а до нового відділення мережі «Нова діагностика» ви можете звернутися у будь-який час доби та з’ясувати причину нездужання.

Адреса нового відділення у Києві: вул. Зарічна, 2, корпус 2.

Графік роботи: 24/7.

Телефон: +38 (067) 880-25-90

На запис до київського відділення на Зарічній, як і до інших відділень мережі, діє спеціальна акційна пропозиція: записуйтесь онлайн, щоб отримати знижку 5% на будь-який із необхідних аналізів. Використовуйте для онлайн-запису посилання, а якщо запишетеся онлайн на виконання ПЛР-тестування, то його вартість становитиме 699 гривень.


Нове меню «Із печі» в ресторації «Сажа»

Тільки-но уявіть: свіжий, ароматний хліб із хрумкою скоринкою, запечений у деревній печі разом із запашними гарячими стравами, а на додачу – фірмові копченості з характерним пікантним присмаком... справжня гастрономічна мрія!

А в ресторації «Сажа» ця мрія стає реальністю! Адже наразі будівництво нашої нової печі завершено, а отже ми готові тішити всіх гурманів міста неперевершеними кулінарними новинками! Заїжджайте за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16 – приготуйтеся до незрівняної насолоди!

Витончений паштет від нашого Шефа гарантовано розтопить серця навіть найвибагливіших поціновувачів, копчені шедеври, що ввібрали в себе неповторний аромат диму, приємно наситять та стануть родзинкою вашої трапези, а свіжоспечений хліб із хрумкою скоринкою ідеально доповнить запашні делікатеси, гармонійно урівноважуючи смаки. Окрім цього, в нашому новому меню «Із печі» ви знайдете безліч ексклюзивних традиційних страв: наваристий суп «Шурпа» за класичним східним рецептом, духмяний гуляш, ніжний ескалоп з грибами та ароматна рибна пательня подарують неперевершену комбінацію смаків та ароматів для дійсно незабутнього відпочинку!

Вже зголодніли? Тоді не зволікайте! Завітайте до ресторації «Сажа» – замовляйте улюблені смаколики, майстерно приготовлені в деревній печі – відчуйте, як смакує справжнє задоволення!


«Сажа» - ресторація на вугіллі.

(097)012-32-43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16



Запрошуємо в ресторан «Диканька» зі своїми напоями!

Чудова новина у сезон теплої погоди, веселих свят і, відповідно, чудового настрою! Відкриваємо цей сезон разом — у ресторанному комплексі «Диканька», та з улюбленою для багатьох акцією!

Якщо у вас попереду велике свято — день народження, ювілей, весілля чи його річниця, корпоратив тощо... Якщо у вас грандіозний настрій на веселі посиденьки без жодного приводу!.. Якщо ви збираєтеся дружньою компанією за щедро вкритим столом у ресторані «Диканька»… Запитайте офіціанта про вільне вживання принесеного алкоголю для наших гостей при замовленні від 550 грн з однієї людини.

Спеціальна пропозиція «Напої ваші — закуска наша!» діє на території всього комплексу: і в затишних альтанках на свіжому, вже майже літньому повітрячку, і в колоритних залах, де якнайкраще відчувається атмосфера українського села. Ви можете вільно споживати будь-який алкоголь, що принесете з собою, офіціанти ресторану любо відкоркують його та наповнять підходящі келихи-чарки. А до улюбленого напою — та й улюблену страву, чи не так?

М’ясо та риба з димком, бо з мангалу, холодні й гарячі закуски, такі на смак, що нагадують рецепти бабусі, а млинці та варенички такі пухкі та сповнені начинок, що годі й уявляти – поспішайте до нашого щедрого столу!

Ставайте скоріше «самі собі барменами» — наливайте п’янкі напої в ресторанні келихи і задовольняйте щирий потяг української душі до гучного свята з приводу чи без ;)

Оголошуємо відкритим сезон душевних посиденьок у «Диканьці». Резервуйте столик — порадимо вам найкращий у відповідності до вашого персонального запиту!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/