Спогади...

Наші спогади сильніші за нас самих...

Свинина в білому вині

[Приєднана картинка] Пів кіло свинини, 50грм білого вина, пів лимона, 2-3 зубки часнику, сіль, перець. М'ясо помити, порізати шматочками як на відбивні, зробити надрізи (для кращого просмажування). В тарілочку вичавити сік лимона і подавити часник. М'ясо посолити, поперчити і полити нашою заправкою. Розігріти сковорідку, м'ясо обсмажити з двох сторін до золотавого кольору, залити вином і тушити, час від часу перевертаючи ще хвилин 10. Для гарніру можна приготувати овочі в рожевому...

Читати далі...

Шашлик з свинини

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка] Склад: 1кг свіжого свиного м'яса (ошейок), 3-5 головок цибулі, 200г води, 200г оцту, перець, сіль, лавровий лист. Приготування: м'ясо порізати на середні шматочки, гарно посолити і поперчити, цибулю порізати кільцями шириною в 1см, все викласти в посудину, залити водою і оцтом, гарно вимішати додати лавровий лист і залишити маринуватися на 5-10год. Примітка: Найкраще смажити шашлик на фруктових деревах, щоб він не був сухий потрібно під час...

Читати далі...