Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Подяка від уср дср

  • 19.05.21, 15:27

За вагомий внесок в питаннях протидії корупції, організованій злочинності Олександру Снісару оголошена подяка від УСР в Дніпропетровській області ДСР НПУ
На протязі тривалого часу діяльність Антикорупційної правозахисної ради спрямована на виявлення правопорушень, протидію корупції, протистояння організованій злочинності, тощо. З цих питань ми тісно взаємодіємо з правоохоронними, контролюючими органами, в тому числі, з Управлінням стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області  ДСР НПУ. Подяка від УСР в Дніпропетровській області ДСР НПУ– підтвердження результативної взаємодії в напрямах протидії злочинності на території міста Дніпро та області.

Лише за минулий рік за нашою інформацією (заявами) було розпочато десятки кримінальних проваджень. Правопорушників було притягнуто до кримінальної відповідальності, деякі справи знаходяться на розгляді в судах м. Дніпра. Подяка від УСР в Дніпропетровській області ДСР НПУ – це результат комплексної, результативної роботи всієї команди Антикорупційної правозахисної ради. Також, хочемо висловити подяку керівництву та працівникам Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області  ДСР НПУ за службу, протидію корупційним проявам та злочинності на території нашого рідного міста та області!

Слід зазначити, що, нажаль, низький рівень довіри громадян до представників правоохоронних органів негативно впливає на криміногенну ситуацію. Адже, свідок події, злочину, часто, не звертається до представника поліції, з причини недовіри або опасаючись помсти з боку злочинців.

Антикорупційна правозахисна рада, фактично виступає мостом між громадянином та правоохоронним органом.
Наші спеціалісти, юристи  обробляють, фіксують, упорядковують отриману інформацію про скоєнні правопорушення. Потім документи з відповідною заявою передаються до правоохоронних, контролюючих органів.  В подальшому, наші спеціалісти супроводжують розгляд переданих матеріалів.

Слід зазначити, що   часто до нас звертаються громадяни які надають цінну інформацію, натомість не бажають, щоб їх ПІП фігурували в матеріалах кримінальних проваджень.   В таких випадках, ми використовуємо (перевіряємо) отриману інформацію в рамках журналістського розслідування, перевірені, підтверджені факти від свого ім’я передаємо до компетентних державних органів.

Тобто, користуючись нормами п. 3 ст. 25 ЗУ  Про інформацію  не розкриваємо джерело інформації, забезпечуючи конфіденційність особи від якої отримали данні.

Черговий раз звертаємося до СВІДОМИХ громадян!
Шановні, якщо Ви володієте інформацією, документами, що можуть підтверджувати факти злочинної діяльності  з боку юридичних, фізичних осіб – звертайтеся! Гарантуємо (при необхідності) повну конфіденційність. В цей непростий час, лише сумісними зусиллями зможемо подолати системні корупційні правопорушення та протистояти розквіту злочинності у місті та області.

0

Коментарі

119.05.21, 16:33

гіршого злочинця чи паліцейский з посвідченням нема!!!