хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Кулінарна замітка

Щойно нашій Золотці похвасталася по телефону, які екологічні сосиски готувала, ось пишу тепер рецепт для неї та всіх вас, дорогенькі.
1.Для фаршу:
-  1,5 кг курячого філе блендером перебиваємо у пил;
-  туди 400 грамів 15% сметани;
-  2 яйця;
-  пів-літра молока;
- спеції, що є вдома, в мене була суміш перців та сіль;
- 200 грамів твердого сиру (необов'язково) тремо на тертушку або ріжемо маленькими кубиками;
-  1 невеличка цибулинка;
-  1 зубочок часнику;
- манка пів-скланки для регулювання густоти (має ложка стояти - як густа сметана)
Все гарненько перемішали рукою до однорідності і лишили фарш "визрівати" на пару годин. За цей час можна сходити в магазин по харчову плівку.


2. Беремо плівку, на неї 2 столові ложки фаршу і формуємо ковбаски, гарненько кожну зав'язуємо з обох сторін - забарне то діло, я вам скажу.


В мене вийшло 30 ковбасочок.

3. Ставимо воду на вогонь, як закипіло - стишуємо газ і вкидаємо сосиски. Варимо хвилин 40 на повільному вогні під закритою кришкою.


Ні в якому разі не проколювати, навіть якщо бачите скупчення повітря під плівкою.

4. Викладаємо, чекаємо на охолодження. Можна зняти плівку та трохи присмажити на сковорідці або в духовці. Бо колір геть "ніякий" блідий. Але мої любителі здорового способу життя сказали, що і так все смакує))

Думаю, рецепт наступного разу можна буде доповнити шматочками грибів, індичим м'ясом тощо))

Готуйте, експериментуйте, радуйте близьких!


14

Коментарі

114.12.15, 23:45

Дякую. Беру в обране. Потім перепишу. Бо зараз зайнята. Нанизую собі бусики з лабрадориту (лабрадору).

    214.12.15, 23:45

    для цвета туда немного буряка потереть.
    а манку я не клала.
    сметану тоже.
    и яйца.

      314.12.15, 23:47Відповідь на 1 від Золото 750*

      Дякую. Беру в обране. Потім перепишу. Бо зараз зайнята. Нанизую собі бусики з лабрадориту (лабрадору).
      покажеш як зробиш?

        414.12.15, 23:48Відповідь на 2 від Мари_НКа

        для цвета туда немного буряка потереть.
        а манку я не клала.
        сметану тоже.
        и яйца.
        манку я придумала сама, бо фарш був дуже щільний, а як звариться - міг би бути жорстким, тож манка з молоком - для пом'якшення

          514.12.15, 23:50Відповідь на 4 від Міс Марпл

          для цвета туда немного буряка потереть.
          а манку я не клала.
          сметану тоже.
          и яйца.
          манку я придумала сама, бо фарш був дуже щільний, а як звариться - міг би бути жорстким, тож манка з молоком - для пом'якшення
          ааа логично.
          сворачивать легче, если класть фарш вдлину. а потом перекручивать и завязывать и отрезать. не каждую в отдельности, а поклать полоску фарша и свернуть . как начинку в рулет.

            614.12.15, 23:51


            приготовлю обязательно
            спасибо за идею

              Гість: _Дон Карлос_

              714.12.15, 23:51


                814.12.15, 23:52Відповідь на 5 від Мари_НКа

                для цвета туда немного буряка потереть.
                а манку я не клала.
                сметану тоже.
                и яйца.
                манку я придумала сама, бо фарш був дуже щільний, а як звариться - міг би бути жорстким, тож манка з молоком - для пом'якшення
                ааа логично.
                сворачивать легче, если класть фарш вдлину. а потом перекручивать и завязывать и отрезать. не каждую в отдельности, а поклать полоску фарша и свернуть . как начинку в рулет.
                Точно! Геніально! Дякую!

                  914.12.15, 23:53Відповідь на 6 від Маммамія


                  приготовлю обязательно
                  спасибо за идею
                  розкажіть, що вийшло

                    1014.12.15, 23:54Відповідь на 7 від Гість: _Дон Карлос_

                    оце я проти ночі видала

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна