портал откройся

ниче не вижу, где я

Сайт LB.ua подвергается атаке

Мощность атаки превышает 1 гигабит в секунду.

В течение последних нескольких часов на интернет-ресурс LB.ua осуществляется массированная DDoS-атака. В настоящее время восстанавливается работоспособность сайта, однако ряду пользователей он может быть временно недоступен.

На данный момент у сотрудников редакции нет информации относительно того, кто пытается нарушить работу издания. Известно, что атака производится из зарубежных серверов, мощность атаки превышает 1 гигабит в секунду. Редакция совместно с экспертами компании-провайдера проводят работы по защите ресурса LB.ua от внешней атаки.

Напомню, также под постоянными атаками находятся оппозиционные сайты, такие как сайт Юлии Владимировны Тимошенко, сайт Батькивщины, сайт партии "Фронт змин".

 

Рейтинг блогів
Все фіксуємо!

Інструкції в окрузі Ар’єва: псування бюлетенів...

Інструкції в окрузі Ар’єва: псування бюлетенів нігтями й перснями, перекидання голосів

На окрузі №218 у Києві членам комісії від кандидата "П" були дані вказівки всіляко псувати бюлетені з голосами за Володимира Ар’єва та Олександра Третьякова.

Відповідні роздруковані інструкції були роздані на дільниці, де переміг Ар’єв, висунений "Батьківщиною". Їх фотографії надіслали "Українській правді" у п'ятницю.

В інструкції сказано: "Не забуваємо, хто наш кандидат (П) і завжди пам'ятаємо, що нас у комісії більше всіх".

Судячи з усього, кандидат "П" – це самовисуванець Лев Парцхаладзе (ще один кандидат на "П" по цьому округу – Микола Приходько від "Україна – Вперед!").


Членів комісії від нього закликали розподілитися так, щоб було зручно маніпулювати з документами при їх роздачі й підрахунку.

Також вимагали, щоб усі три члени комісії для голосування вдома були від кандидата П.

Людей закликали відловлювати в горі бюлетенів ті, що з позначками за "Ар" (Володимир Ар’єв) і "Тр" (Олександр Третьяков), - і "мазнути їм другу галочку".


Крім того, згідно з інструкцією, для псування бюлетенів членам комісії мали роздати накладні нігті "з пишучим стержнем" і персні, які добре пишуть.


"Після того, як увага притупиться, час від часу віддаємо голос Ар віддаємо Ас і кладемо у стопку Ас (Валерій Асадчев, УНП - ред.)", - написано в документі.

"При оголошенні результатів, за умови, що наші рахують і Пар, і Мир (комуніст Володимир Мирончук - ред.), від результату Мир віднімаємо 30 і 30 додаємо П. На малих і середніх дільницях віднімайте менше, тільки домовтеся, скільки", - мовить інструкція.


"Потрібно по максимуму намагатися всі нам не вигідні визнати недійсними, а вигідні – дійсними", - говориться, серед іншого, у ній.


Також рекомендується при роздачі бюлетенів ставити крапку або риску навпроти кандидата "П", а якщо помітять, називати випадковістю й "падати на дурачка".

За даними на сайті ЦВК, в окрузі №218 переміг Ар’єв із 38,85% голосів, за ним іде Третьяков, який отримав 25,77% голосів. Парцхаладзе йде третім із результатом 11,76%.

 «Українська правда»

Рейтинг блогів
Все фіксуємо!

Запрошуємо представників ЗМІ!

Сьогодні, 2 листопада, о 15:00 в Київському апеляційному адміністративному суді за адресою вул. Московська, 8, корпус 30 відбудеться слухання справи за позовом О.Супруненка про перерахування голосів на 48-ми з 74-х дільниць в окрузі №216, де перемогла Ксенія Ляпіна.

За нашою інформацією рішення буде на користь Супруненка і носитиме політичний характер.

Запрошуємо представників ЗМІ!

Джерело: «За Україну!»

P.S. Початок суду щось затягується. Є інформація, що Голова суду - зять Ківалова, отож скоріш за все рішення буде політичне.

 

Рейтинг блогов
Все фіксуємо!

Ксенія Ляпіна звернулась до Генерального прокурора України

Народний депутат України, переможець виборів у київському одномандатному виборчому окрузі  №216 Ксенія Ляпіна звернулась до Генерального прокурора України із заявою про злочин – фальсифікацію протоколу про підрахунок голосів дільничної виборчої комісії №800180.

На цій виборчій дільниці на користь провладного кандидата Супруненка О.В. у сфальсифікованому протоколі було додатково приписано 182 голоси, які забрали у інших кандидатів у депутати. Якщо в протоколах, які після завершення підрахунку голосів отримали всі члени дільничної виборчої комісії, кількість голосів, відданих за Супруненка – 382, то у підсумковому протоколі окружної виборчої комісії по цій дільниці Супруненку записали 574 голоси. При звірці підписів на первинних протоколах із виборчої дільниці виявилося, що у  першому та другому примірнику Протоколу про підрахунок голосів, які знаходяться в окружній виборчій комісії, підписи членів дільничної виборчої комісії №800180 було підроблено, про що вони негайно звернулися із заявою до правоохоронних органів.

«Представники кримінального клану Черновецького під час виборів не зупинялися ні перед якими порушеннями чинного законодавства – підкуп виборців, незаконне використання персональних даних громадян, залякування та тиск на керівників дільничних виборчих комісій, і нарешті фальсифікація підсумків голосування на виборчій дільниці  - такі діяння не можна залишати безкарними, - повідомила прес-службі партії «За Україну!» Ксенія Ляпіна. – Тому я звернулася до Генерального прокурора України із вимогою невідкладно порушити кримінальну справу за ст.158 Кримінального кодексу України щодо фальсифікації підсумків голосування на виборчій дільниці №800180 та притягти злочинців до відповідальності».

Джерело: «За Україну!»

 

Рейтинг блогов
Все фіксуємо!

Влада перейшла в наступ і хоче спотворити вибір киян

В Окружній виборчій комісії 216 округу в Києві прийнято 100% протоколів та бюлетенів, за результатами перемогла кандидат від ОО "Батьківщина" Ксенія Ляпіна. За результатами голосування за Ляпіну виборці віддали 26 760 голосів (29,27%), а кандидат від влади отримав 25 324 голоси (27,7%). Такі дані зараз оприлюднені на офіційному сайті ЦВК.

Проте провладний кандидат Супруненко вимагає  провести перерахунок голосів на 48 дільницях через суд, не маючи на це ніяких підстав. Представники Ксенії Ляпіної оскаржили рішення суду, за яким мали би бути перераховані бюлетені на 48-ми дільницях. Наразі рішення суду не вступило в силу.

"Звинувачення про те, що опозиція сфальсифікувала вибори безпідставні й смішіні.  Особливо на тлі фактів підкупу виборців та порушення виборчого законодавства зі сторони Супруненка", - зазначає Ляпіна.

Як відомо, вчора по 180 дільниці 216-го округу було підмінено протокол з мокрою печаткою, в якому сфальсифіковано 192 голоси на користь Супруненка.

"ОВК відмовилася перераховувати голоси по цій дільниці, хоча таких дій вимагає закон у ситуації, коли існують різні протоколи по окремо взятій дільниці. Разом з тим члени ДВК №180 звернулися до правоохоронців про порушення кримінальної справи по факту фальсифікації виборів. Влада перейшла в наступ і хоче спотворити вибір киян у будь-який спосіб", - переконана Ксенія Ляпіна.

 Джерело: «За Україну!»

  

Рейтинг блогов
Все фіксуємо!

У 216-му окрузі переписують протоколи на користь регіонала

У 216-му виборчому окрузі в Києві фальсифікують дані на користь провладного кандидата та тиснуть на членів виборчих комісій, аби ті підробляли протоколи.

Про це повідомила кандидат у народні депутати від ОО "Батьківщина" Ксенія Ляпіна.

Так, по виборчій дільниці №180 за результатами голосування й протоколу ДВК перемогла Ксенія Ляпіна. У протоколі з мокрою печаткою зазначено, що за Ксенію Ляпіну проголосувало 389 виборців, а за кандидата від Партії регіонів Супруненка - 382 голоси. Проте на офіційному сайті ЦВК значаться кардинально інші цифри, за інформацією системи ЦВК на цій дільниці переміг Супруненко, якому "віддано" 574 голоси.

"Крім того, що зараз іде штурм дільниць, тиск на членів виборчих комісій з вимогою давати фальшиві свідчення, або переписувати протоколи на користь Супруненка. Сьогодні ми виявили кримінальний злочин - підміну протоколів. Дані всіх протоколів, які мають однакову юридичну силу з основними протоколами, у членів комісії не співпадають з даними в ЦВК і з протоколами, який голова дільничої комісії №180 дав в Окружну виборчу комісію," - повідомляє Ксенія Ляпіна.

Таким чином, по 180-ій виборчій дільниці в 216-му окрузі приписали регіоналу. Раніше, Ксенія Ляпіна неодноразово повідомляла, що на членів ДВК зі сторони команди Супруненка чинився тиск. Так, голову виборчої дільниці №408 госпіталізували, він втратив свідомість через тиск команди Супруненка сфальшувати результати виборів. А на іншій виборчій дільниці міліціонер засвідчує, що чув погрози фізичної розправи над членами ДВК, якщо ті не забезпечать перемогу Супруненку.

 Джерело: «За Україну!»

Рейтинг блогов
Все фіксуємо!