хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Я бандеровець і цим пишаюсь

  • 25.12.21, 15:13
Де ненавидять та бояться бандерівців? На сході України, а на московії від цього слова взагалі діарея розпочинається. Тобто там, де їх ніколе не було і бути не могло. Де про них знають тільки з пропаганди, а от на заході, де вони були ставлення до них цілком нормальне, їх поважають і вважають захисниками.
Спитайте чому так? І отримаєте відповідь:"Ани фашисти, за нємцев ваівали, русских убивали!"
Давайте розберемося. Коли почала формируватися УПА? В грудні 1942 в січні 43 років. Де в цей час була червона армія? Штурмувала Ржев, боронила Сталінград. Чи допомогали німцям бійці УПА? Вони не могли цьго робити навіть як би і захотіли бо нікуди зі своєї землі не виходили, і дуже пишались тим, що завжди воювали на своїй землі.
Их асуділ нюрнбергский трібунал!
Цитата-міф: Документально підтверджено, що тільки на території України від злочинів гітлерівців і їхніх посіпак загинуло 5,3 млн осіб. Участь у них "вояків" ОУН-УПА доведено, як і їхню співпрацю з нацистами… Саме тому, виходячи з принципів Нюрнберзького трибуналу, які визнані у всьому світі, Бандера і бандерівці є військовими злочинцями. Саме тому багато з них були засуджені судами після війни, а сам Бандера — знищений.
Факти докладніше
У матеріалах Нюрнберзького трибуналу вміщено вичерпний перелік осіб та організацій, що їх визнано злочинними. Українських націоналістів у цьому переліку немає. Із 42 томів справи в СРСР російською мовою видано 7, що відкрило простір для масштабних фальсифікацій та перекручень. Критики українського націоналізму сподіваються відшукати вирок Бандері в одному з невиданих томів. Однак аналіз матеріалів показує, що жодна згадка про Бандеру не може бути витлумачена проти нього.
У 25 томі зазначено, що все більше українців у таборах праці пристають до "табору Бандери" і що емігранти налаштовують "рухи як Бандери, так і Мельника" проти німців.
27 том містить свідоцтва, що деякі масові розстріли були помстою "групам Бандери".
У 29 томі згадується "рух Бандери", спрямований на досягнення державності.
У 38 томі йдеться про відданість українців та "руху Бандери" ідеї самостійності.
У 39 томі вміщено наказ айнзацгрупам знищувати бандерівців як борців за незалежність України. Наводимо цей короткий документ у повному обсязі:
"Айнзацкоманда С/5
Охоронній поліції та СД
25 листопада 1941 року
Київ
Дніпропетровськ
Миколаїв
Рівне
Житомир
Вінниця.
Стосується: ОУН (рух Бандери)
Достовірно встановлено, що на території Райхскомісаріату рух Бандери готує заколот із кінцевою метою створення незалежної України. Всіх учасників руху Бандери слід негайно затримати і після докладного допиту під виглядом мародерів без найменшого розголосу ліквідувати. Протоколи допитів надати в Оперативний загін С/5. Цей документ після ознайомлення командирам підрозділів знищити.
ОберштурмбанфюрерСС
Підпис (нерозб.)"
Російські дослідники люблять посилатися на матеріали допиту полковника Абверу Ервіна Штольце, котрий згадував про наказ "провідникам українських націоналістів" Мельнику, (кодове ім’я "Консул І"), та Бандері негайно зібратися під час нападу Німеччини на Радянський Союз та спровокувати демонстрації в Україні, аби розірвати безпосередній тил радянських армій, а також переконати міжнародну громадську думку у начебто "розпаді радянського тилу".
Але, по-перше, ця загадка так і залишилася лише у виступі радянського обвинувача Миколи Зорі (7 том) і не потрапила до вироку, а по-друге, Абвер у Нюрнберзі не визнали злочинною організацією, тож співпраця з ним з погляду трибуналу не є компрометуючою.
І ще — на допитах НКВД навіть найвищі радянські командири під тортурами слідчих визнавали себе "фашистськими шпигунами".
0

Коментарі