хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Просто епізод. Частина перша

Літній день, обідня перерва. Завдяки тому, що він знімав крихітну совкову квартиру в п‘яти хвилинах пішки від роботи, майже завжди на обід йшов додому. Цим він економив час і гроші. Зав‘язнувши в складних стосунках і не надто простій роботі, ним цього дня володів сумний, задумливий настрій. Щойно підігрітий борщ був надто гарячим, щоб їсти його одразу, тому погляд його мимоволі  перейшов на вікно, і те, що відбувалося за склом.  Частину газону, що між будинком і тротуаром, мешканці квартир використовували як клумби, а деякі і як городи, де й справді вирощували овочі. Українці. Цього дня там поралась молода сусідка з першого поверху, а навколо неї бігали, бавлячись, її діти. Миле і зворушливе видовище. Сусідка, до речі, теж досить мила. Врешті, обід перетворився на споглядання за нею, як вона нахилялась із сапою то в одну, то в іншу сторону. Він, давно вже вітаючись із нею, вперше відзначив її привабливість. Доїв борщ, і поплентався назад на роботу.

Півроку пройшли якось самі по собі, в метушні, роботі, з‘ясовуваннях стосунків зі своєю співмешканкою, різних приємних і не приємних моментах, однак із повною відсутністю визначних подій. Стосунки, власне, сходили нанівець, фактично зійшли, хоч і без офіційного проголошення. В крихітній зйомній квартирі поселилась справжня, тягуча самотність.

Посеред новорічних свят, вертаючись додому, він зустрів у під‘їзді сусідку з першого поверху, і привітав зі святами. Та була в гарному настрої, розпитувала про справи, і несподівано спитала про приготування м‘яса. Справді несподівано, бо вона ніби й не мала знати, що в нього досить непогані навички в кулінарії, хоча й без особливих знань. Перекинувшись парою слів, і попрощавшись, він занурився в думки. «Цікаво, де її чоловік ... чи навіть батько дітей… судячи з усього, десь не з ними... сумно… треба привітати малечу солодким, все ж таки свята…

to be continued

5

Коментарі

117.03.17, 19:28

Ніколи не читала твоїх заміток.....
Цікаво пишеш .
Продовження буде чи ні ?!

    217.03.17, 19:37Відповідь на 1 від БілаКоролева

    дякую)) ну написав же що буде, знач буде)) мені буде дуже приємно, якщо і інші парочитаєте))

      317.03.17, 19:42Відповідь на 2 від Дітмар

      дякую)) ну написав же що буде, знач буде)) мені буде дуже приємно, якщо і інші парочитаєте))Мені просто дуже цікаво де був її чоловік тоді і чим скінчиться історія,бо подібне таке зі мною було колись.....Інші теж прочитаю,зацікавив.

        417.03.17, 19:50Відповідь на 3 від БілаКоролева

        Постараюсь не затягувати з продовженням)

          517.03.17, 19:54Відповідь на 4 від Дітмар

          Постараюсь не затягувати з продовженням)Чим закінчиться ?!
          Запропонувати варіанти ?

            617.03.17, 20:00Відповідь на 5 від БілаКоролева

            що за нетерплячка)) варіант один і він відбувся кілька років тому)

              717.03.17, 20:07Відповідь на 6 від Дітмар

              що за нетерплячка)) варіант один і він відбувся кілька років тому)Якщо мені початок подобається,то я дочитую книжку до кінця..........Ти почав,давай тепер і закінчуй.

                817.03.17, 22:41

                То та сусідка, про яку ти мені розповідав?)))) чекаю продовження...

                  918.03.17, 09:50

                    1018.03.17, 21:30Відповідь на 8 від Нічна_тиша

                    Тсс) не палі кантору)))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна