Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Революція Гідності.

  • 05.01.14, 19:29


 Визначальна риса якої - жлобам, бидлу, отбросам та різному зброду - вона категорично протипоказана !  Ну не може, плебейська душонка лакея, осягнути мотивів білих людей !  Народжені плазувати гарячково шукають пояснень сущому, грунтуючись на власному, ущербному і обмеженому, досвіді існування в вигрібних ямах цивілізації.  Літаргічний сон їхнього разума гідний лиш на те, щоб продукувати ілюзорні химери бестіарного штибу, і тулити свої какашечні уявлення про дійсність і про світ на безмежжя Всесвіту.
  І хоч з древля відома аксіома про марноту метання бісеру, але ж ці істоти живуть поміж нас, поряд з нами - і тому неможливо робити будь-що, при цьому не метаючи бісер перед свинями. В результаті маємо шаленний вой і визг і вонь і тупіт ( і, в тому числі, на цьому сайті...).
    
                Інформація для білих людей.

 Прямі трансляції з Євромайдану -
Канал-Espreso TV.  Супутник-Astra 4A.  Прийом-12380/H/27500.  PiD-v281/a282/p281.

 Петиція про звільнення Тимошенко - https://petitions.whitehouse.gov/petition/use-all-legitimate-constitutional-means-free-yulia-tymoshenko-now-she-political-prisoner-ukrainian/rzhKV8G8

 - Щодо Тетяни Чорновол - https://petitions.whitehouse.gov/petition/react-brutal-beating-tetyana-chornovol/qLMnz4Ks

 - Санкції проти Хряка -
https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-personal-sanctions-president-ukraine-viktor-yanukovych-and-cabinet-ministers-ukraine-members/h58Fz30V

 Щоб підписати петиції потрібно зареєструватися : -
  Реєстрація :-
заповнить три поля:
1. е-мейл. 2. ім"я. 3. фамилія. 
і відповісти на контрольне запитання(можна при потребі перевести в гуглі)
 На е-мейл прийде підтвердження реєстрації(перше посилання) і пороль до аккаунта.
Пе.Ес.  При можливості вітається перепост і поширення на інших ресурсах.

Інформація.

  • 02.01.14, 20:20
 Прямі трансляції з Євромайдану -
Канал-Espreso TV.  Супутник-Astra 4A.  Прийом-12380/H/27500.  PiD-v281/a282/p281.
 Петиція про звільнення Тимошенко - https://petitions.whitehouse.gov/petition/use-all-legitimate-constitutional-means-free-yulia-tymoshenko-now-she-political-prisoner-ukrainian/rzhKV8G8
 - Щодо Тетяни Чорновол - https://petitions.whitehouse.gov/petition/react-brutal-beating-tetyana-chornovol/qLMnz4Ks
 - Санкції проти Хряка -
https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-personal-sanctions-president-ukraine-viktor-yanukovych-and-cabinet-ministers-ukraine-members/h58Fz30V
 Щоб підписати петиції потрібно зареєструватися : -
  Реєстрація :-  заповнити три поля:
1. е-мейл. 2. ім"я. 3. фамилія. 
і відповісти на контрольне запитання(можна при потребі перевести в гуглі).   На е-мейл прийде підтвердження реєстрації(перше посилання) і пороль до аккаунта.  Пе.Ес.  При можливості вітається перепост і поширення на інших ресурсах.

Спілкування з тролями.

  • 27.12.13, 14:40
 25.12.13, 19:26 евромайдан

Serhiy Maxymets
ВАЖЛИВО! У мене є знайома, яка працювала інтернет-тролем. Я трохи розпитував про цю цікаву роботу - дають список ресурсів, "вводну", керівник "загону" по скайпу координує зусилля. Гідна попостова оплата, обмін досвідом, повний dedication. Я зараз бачу, що в бій кинуті всі сили - як з сторони ПР, так і від "братньої" Росії. І цю інтернет-битву ми програємо. Принцип простий - якщо людина читає новину, а під нею бачить 10+ коментів, у якому біле називається чорним, сприйняття зміщується. Саме ці коменти частково призводять до нерішучості і кривого сприйняття подій людьми, що формують свою думку "з інтернету". Що ж робити? Під кожною публікацією на "новинних" сайтах, що попадається на очі - ПИШІТЬ ОДИН КОММЕНТ, пару слів з своїм щирим ставленням до новини. НЕ ЧИТАЙТЕ ІНШІ КОМЕНТИ І НЕ ВІДПОВІДАЙТЕ НА НИХ! Це абсолютно провальна тактика, перевірено десятки разів. Пам'ятайте, що тролів неможливо у чомусь переконати, "позиція" у них прописана зверху. А з гімном змішають якісно, так у цьому у них колосальний досвід і діють вони групою. На тролів викидують тонни грошей, але нас багато, набагато більше! Разом ми зможемо переламати ситуацію! Друзі, дайте максимальний репост - бо я не надто "соціальний" )

Московські пригоди Вітька Потаскушкіна.

  • 18.12.13, 00:14
 Блудливий Вітюнчик імєл контакт в Кремлі з Вованом Домінатором в інтимній обстановці, в результаті якого оба остались взаїмоудовлєтворєнними. Ібо тепер Вітьок імєєт дєньгі, а Вован імєєт содєржанку з хорошим приданим.
   Такий оборот подій призвів до того, що Міхаїл Курва-Чєчєтов  обнаглів до краю - РыгыАнальная шалава геть одбилася од рук і почала кидатися на людей. А тим часом Регіоналні шлюшки поволі знову починають бычыть.

Михаил Хряк-Поплавский.

  • 17.12.13, 01:47
 Человек-навоз. Теперь и депутат. 
 В Партии Регионов пополнение - прибыла очередная порция говна. Верховная Рада окончательно и бесповоротно превращается в отстойник фекалий. Уже и так вонь оттуда слышится по всей стране и даже за пределами. Срочно требуется Геракл, пока страна окончательно не захлебнулась дерьмом.
  Наша дерьмовая власть в последний момент отвернулась от ЕС  почувствовав в ЕС не сродственное себе образование. И наоборот - испытала на себе огромное притяжение Кремля - ведь оттуда доноситься такой опьяняющий и родной запах говна и паРаши. 
  Кто хочет жить в стране , а не в навозной куче - идут на Майдан.  Для кого навозная куча естественная среда обитания - те бояться и ненавидят Майдан, усматривая в нём угрозу своему свинячьему счастью.

"Куда уехал цирк, в какие города..."

  • 14.12.13, 23:47
  Так званий "Антимайдан" розвіявся як марево. Воно й не дивно - у фіктивної влади і майдан фіктивний.
 Фініта ля комедія. Але всі режисери та сценаристи залишились на своїх місцях. Будемо чекати нових п"єс. Нових перформенсів. Нових казок та байок. І вони обов"язково будуть - надто вже висока ціна у цього міфотворчества - цілком реальна влада, яка в свою чергу приносить цілком реальні девіденди - котрі обчислюються мільярдами доларів. Хто в силах відмовитися отримувати міл"ярдні гонорари за цикл казочок про Солом"яного Бичка ?!  Творчий колектив на чолі з Віктором Федоровичем та Миколою Яновичем ще повний творчої наснаги та натхення. І їхній основний посил Народу  України є таким - "Ну-ка все вместе,  уши розвесте !".  А хто не надихнеться "божественним откровенням" від Азарова-Януковича, того чекає "сеанс просвітлення для особо непонятливих"  за допомогою кийків беркутівців.

"Воррр должен сидеть в тюрьме !"

  • 14.12.13, 19:31
 "Кто ж его посадит, он же п...президент !" 
   Розклад такий - Віктор Федорович - людина і хробак, а також самозванний месія, вор, мошеннік i главарь кримінального угруповання - виявився по сумісності ще й президентом України (очевидно  що формально, очевидно що з допомогою череди афер і маніпуляцій - по суті відбувся рейдерський захват адміністрації президента). На даний момент ситуація склалася таким чином, що відправити на нари особливо небезпечного бандита і грабіжника по фамилії Янукович, виявляється набагато складніше, ніж його ліквідувати.  А відтак постає риторичне питання - "быть или не быть" = "бить или не бить" ?!  Чи ми хочемо дочекатися поки один новоявлений Біснуватий Фюрер розв"яже громадянську війну в країні, тільки ради того, щоб зберегти свої награбовані статки і свою узурповану владу ?!  Чи етично протиставляти життя одного махрового мерзотника проти долі 45 міліонів людей ?!

Чечетов объявил митинг "Сохраним Диктатуру" бессрочным.

  • 14.12.13, 16:19
   LB.ua.

 "РыгыАналы" объявили свой митинг бессрочным.Чечетов зачитал со сцены резолюцию митинга.
Об этом сообщил зампредседателя ПР Михаил Чечетов, зачитав со сцены резолюцию митинга, передает "Первый национальный канал".

"Наш проплаченный митинг бессрочный, он будет продолжаться до тех пор, пока не будет установлена полная диктатура в стране", - зачитал резолюцию митинга Чечетов.

Напомним, сегодня на Европейской площади возле "Украинского дома" проходит митинг в поддержку действующего Хама Виктора Януковича.
 По данным ПРидурков, в митинге на Европейской площади в Киеве принимают участие около 200 тыс. тушек. По данным милиции - около 60 тысяч особей.
    Lb.ua-http://lb.ua/news/

Sos! все на майдан!

  • 11.12.13, 10:29
Народ!Соотечественники!
Сегодня преступная власть Януковича пыталась силовыми методами задушить нашу волю.
Не будьте равнодушными-поддержите своё будущее.
Сейчас оно зависит от каждого из нас.
В Киеве объявлена стачка!
Отдайте этот день своей стране.