Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Класичне ЧМО.

  • 28.01.15, 09:13
Я б навіть сказав - ідеальне.  Тобто, вевепутін - класичне ідеальне чмо.
Якщо мати на увазі, що чмо це - "человек мешающий обществу".

Бо. 

Самим росіянам він заважає, бо ж ніхто не проти вставання з колін і кримнашу, але ж для чого при цьому воювати з Україною, зубожіти і самоізолюватися від світу.

Цивілізованим країнам він заважає, бо ж кому потрібна така головна боль в центрі європи, а від санкцій вони й самі терплять збитки.

Про Україну я взагалі мовчу.

Ото ж і виходить, що світ ще не бачив більшого ЧМА ніж вевепутін.
Отже росіянам тепер можна пишатися не тільки найбільшою территорією, а й найбільшим ЧМОм

І до речі. Гітлєр в прольоті, бо в нього не було ядерної зброї.


Палата №6 чекає поповнення...

  • 28.01.15, 06:38
Комлекс "Наполеона" із палати №6 - це вже класика.  Але з"явилася і нова фішка - комплекс "путіна".   У підстаркуватої людини, яка працює презитентом в росії, з"явився комплекс "путіна" - тобто комплекс самого себе.  Якщо б у путіна з"явився комплекс "Наполеона", то це б моментально кинулося б у вічі усім оточуючим.  А так - цього неможливо розгледіти.  Бо ж путін він і є путін  Це як писати білими чорнилами по білому, або чорними по чорному - нічого нікому не видно, але якщо чогось не видно - це ще не означає(не рівнозначно), що його немає(не існує).   Ця обставина надзвичайно ускладнює розуміння спраівжньої ситуації з путіним. А так як людский рід дибільний по самій своїй природі - і тільки надзвичайними надзусиллями вдається трішки виправити ситуацію, як індивідуально, так і суспільств в цілому - з допомогою виховання, освіти, тощо - то і природньо, що люди (суть дибіли) в масі своїй збентежені і розгублені.
  
 Ми в Україні ситуацію бачимо (розуміємо) більш контраснтно.  Але не тому, що ми менші дибіли ніж інші, а тільки тому, що, наприклад, росіянам важче усвідомити "суть событий", бо вони "варяться у власному соку", а більш "далеким" країнам важче, бо вони надто "далеко" - і звідтіля "предмети" уже втрачають чіткі обриси.  І тільки для нас "предмет" знаходиться на відстані самого чіткого фокусу.

Меркель висловилась про путіна(ну не можу я писати імені цієї падалі з великої літери...), що він в іні реальності.  А якщо перевести з дипломатичної мови, та ще й мовлене політиком такого високого рангу, то це означає, що перед володимиром володимировичем широко відчинені двері любої із  самих елітних дурдомів-богадєлєн Швейцарії.  Його там готові прийняти з широко розпростертими обіймами на самому високому рівні на саме дороге довольствіє, абсолютно безкоштовно і до кінця його днів, аби тільки схиблений підстаркуватий "супермен" не натворив ще більших бід і шкоди.

  Але прицюцькуватий президент сусідньої держави неприступно забарикадувався за допомогою дикості своєї країни, дрємучєсті і подлості її населення, але головне і ключове - за допомогою "ядерної кнопки".   Тобто, якщо прибрати всі зайві нашарування, які заважають розгледіти суть, то в сухому остатку залишиться банальнєйший терроризм із "заручниками та вибухівкою".  Якщо відкинути зовнішню мішуру і шилуху, то абсолютно немає ніякої різниці  між, наприклад, "Дубровкою" і тим, що зараз робить путін з подєльніками.  Єдина відмінність, що тоді шантажували(терроризували) одну країну, а зараз - цілий цивілізований світ. 

Яким могло би бути чистилище для путіна.

  • 11.01.15, 17:28
 Однажды я предложил, что нужно сделать с нехорошим дядей вовой - поместить его в киевский зоопарк на общих правах с другими животными, но добродетельственные милостивые господа меня пристыдили, что это негуманно и безнравственно. И вот, всецело осознавая свою ущербную, негуманную и безнравственную пропащую сущность, с подобострастным смирением, осмелюсь предложить многоуважаемым светочам-хранителям мировой нравственности и морали, альтернативный вариант.
  Нужно плохого дядю вову, а также всех остальных его последователей и приспешников, невзирая на чины и регалии, будь то политики, артисты, телевизионные головы и тому подобные генетические клоачные змывкы и zjobыnы, предварительно отобрав у него (у них) всё движимое и недвижимое имущество и пустив его на помощь семьям убитых, раненым, прочим пострадавшим от военных действий, а также на видбудову и восстановление разрушенных районов и инфраструктуры.   А самого дядю вову (и остальных) заставить делать работу санитарок в госпиталях, больницах и прочих подобных заведениях, с самыми сложными случаями, самими тяжелоранеными, чтобы он (они) делали самую тяжёлую и грязную работу - меняли памперсы, убирали и ухаживали за ранеными. И платить им нужно ровно столько, сколько платят обычным санитаркам. И конечно же это должна быть их постоянная работа до конца жизни.
   Но, конечно же, если вдруг окажется, что наш дядя вова может творить чудеса - воскрешать из мёртвых и делать так, чтоб у людей вырастали оторванные руки и ноги, и восстанавливались выбитые глаза и зрение....
    Ну а если этого всего дядя вова (и остальные недоразвитые) не умеет, то тогда спрашивается, для чего же ты, идиот, берёшь на себя функцию и право Бога убивать людей и вершить их судьбы, когда сам являешься всего лишь презренным прахом ?!  Вообще то идиоты вовсе не экзотика, они сплошь и рядом посреди нас (напр. случай с Charlie Hebdo).  Экзотика - это когда у идиота есть ядерная кнопка.

С чего начинаются ватники, откуда портянки взялись...

  • 10.01.15, 23:54
Древняя легенда гласит...
Была когда-то страна такая - рашка-говняшка.  В которой жили люди-говняшки.  Правда собственно людей там было совсем немного. Процентов 10. Всё остальное - просто прирученное покорное безмолвное стадо. 
  То есть,  жило-было себе мирное стадо, никого не трогало, смирно жевало себе травку на тучных газо-нефтяных рашо-говняшных бескрайних  пастбищах.
  И всё было бы чинно и благостно и впредь, но нашлись нехорошие люди-редиски которые начали заколачивать свои ржавые скрепы в дубовые ослиные лбы-головы, пудрить и парить протомозги несчастным животинушкам.... В результате чего, блаженное и безобидное олигофрэнячэ невежество и глупость начало переплавляться в токсичную желчь и ядовитую ненависть, а мирные баранчики и кроткие овечички начали превращаться в агрессивную вату и злобную портянку...

2014 - несправджені сподівання...

  • 01.01.15, 18:42
Сталося найгірше -  кремлівське ботоксно-маразмне гнидосно-брехливе путєночмарьйо переповзло в 2015 рік....
Тисячі загублених мєрзосно-западлистим покидько-отстойним путєночмошшям душ навіки залишились в 2014, а само одряхшо-задрипане прицюцькувато-лукаве улус-одинське генетично-мусорне чмопоріддя переповзло в 2015...
 Невже путєномудачільна особь своїм скунсячо-парашовонідліщним щурячим існуванням ще іспаганюватиме нам весь цілий 2015 рік ?!!

Подлость.

  • 30.11.14, 12:53
 Если бы кто-нибудь попросил меня охарактеризовать современную рассею одним словом - как страну, её население, её элиту - это было бы очень легко и просто - для этого не нужно ні напрягацца ні самнівацца.
 ПОДЛОСТЬ. 

путін. Фінальный аккорд.

  • 23.11.14, 18:48
А вєдь мог бы єщё жыть да жыть, правіть да правіть - но..."людьми отверженный искал, любви в объятиях коал."
Жаль тільки бідних прєдтєчь. Скільки зусиль було потрачено їми на побудову імперії - ще від улус-орди різними там царьками,  потім Пйотр ..опу рвав, окно рубав, скільки людей при цьому угрохав, потім фрау Кет ложилась під усе шо шевелиця і все раді імперії, і послєдующі богопомазаники свої лєпти вносили і лєлєяли, навіть комуно-товаріщі будували свою комуністичну імперію. 
 І от прийшов один Дибіл і все поламав - триклятий путін - вєчний нєдоросль со своїми подростковими крисиними комплєксами, видрісірований в нєдрах кегебе, їхній пітомєц плоть от плоті - така ж казённа тєрпіла.
 Всього за 15 років зробив із великої імперії вато-валяльну артєль.
 В еСеСеСеРі хоч плодилися гомо-совєтікуси, а путінська раша плодить єдино гомо-ватікусів.
 Хотів честолюбний вова путін попасти в аннали історії. От і попав - і в самый что ні на єсть анал.

путін і коала. Історія кохання.

  • 19.11.14, 20:49
Коали люблять путіна. Ватніки люблять путіна. І всі остальні, у кого власний моск співвідносний  моску коали, теж люблять путіна. Одже тест на IQ віднині максимально спростився - потрібно відповісти всього лиш на одне питання - "ваше відношення до путіна ? "
  А що ж сам путін ? Мало того, що старость не радость, а ботокс не втіха, так його ще й із Брісбена витолкали підсрачниками  як послєднєво тєрпілу.  Так отож - і чи не мусив він срочно отбыть в своє ватне царство для чудотворного преображєнія (в простонарод"ї - метаморфози) - тобто, коли в пристойному общєстві він являється просто хробачок-гандончик, то в своєй улус-ордє срєді ватніков і пуйлосісєй - стає свірєпий і грозний ватний царр ! (повєлітєль потаённых любовных вождєлєній ватніц-самок).

Маразм крєпчал ілі рассія сєводня.

  • 13.11.14, 21:24
Дивився вчора два токшоу по двох путінских каналах. Як завжди, крили Україну. Убивали морально. Копали яму і звісно думали, що то для нас. Дибіли. Маючи пёстру купу власних територіальних суб"єктів, склеєну лишень отруйною слиною ненависті скаженого пуйла, доводили ватній аудиторії про відносність і умовність кордонів і державності. Такий собі тренінг для сепаратистів-початківців. Залишається тільки сподіватися, що зерна попадуть в благодатний грунт і нарешті здоровий глузд переможе - сконає остання імперія-тюрьма народів, тим більше, що уже давно вона перетворилася на потішного балаганного виродка, який проте став дуже небезпечний для оточуючих, наскрізь просякнутий заразними єбольними  міазмами. 
 
  Скільки залишилося конаючій рашиській імперії до розпаду:

66%, 19 голосів

0%, 0 голосів

10%, 3 голоси

3%, 1 голос

21%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Михаил Пореченков.

  • 02.11.14, 18:07
  Казалось бы: - "Молодец !"  "Герой !"  "Крутой !"  ,но вместо  этих эпитетов, в голове почему-то постоянно крутится  слово "идиот"...
  Все наезжают на него только из-за того, что пару раз шмальнул из крупного калибра по фаши-нациствующим жидобандеровцам.  И стоило поднимать из-за этого такой визг. Тем более, что, может быть, он даже никого и не убил при этом,  может даже и не ранил... 
  Ну сделал человек однажды глупость - а тут такие наезды, такие страсти - а что-же  тогда будет, если сравнить глупость этого человека с глупостью другого, следствием которой явились разрушенные города, многочисленные жертвы и малых и старых,  гуманитарная катастрофа с миллионами поломанных судеб.  Ну этот-то идиот Пореченков может просто удавится - вот и дело с концом, а что-же тогда делать другому идиоту - несчастному путену - ибо кому нужно его удушение, и каким образом оно может компенсировать бесконечность содеянного зла, причинённого горя, невосполнимости утраты человеческих жизней ?! Да никак ! Абсолютно ни на одну наночастичку не сможет.  Ну нельзя допускать идиотов к власти и на пушечный выстрел ! 
  В этой связи невольно напрашивается аналогия с йалынковичем, которого, как известно, все держали за идиота: - и это йалынкович то идиот ?!, который остановился на 100 жертвах ?! - да он просто сонгм мировых мудрецов в сравнении с абсолютно конченым  дыбилом, олигофреном и имбицылом являющимся президентом соседней страны, а точнее - предводителем сборища непуганых кретинов.