Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Російський газ для України по 200 ?

  • 07.12.13, 16:15
 А що ж, непогана оборудка - купити країну 603 549 кв км в центрі Європи з 45 469 800 кріпосних за декілька мільярдів...

Порошенко наступний президент ?

  • 05.12.13, 22:15
 Ідея то не погана, але президентом він буде, звісно, з урізанними повноваженнями. Але в такому випадку куди подіти нашу суспільну клоаку - Партію Регіонів ?  Це новітнє Біле Братство - ієзуїтський орден адептів Золотого Тільця. Цих свінгерів, слівшіхся в єдіний монолітний клубок, намертво спаяний шаленною пристрастю до грошей і влади. Бо допоки існуватиме ця Кліка, то нічого хорошого в нашій країні чекати не приходиться. Потрібно хоча б не допустити, щоб виникла спайка на крові, бо тоді взагалі все буде безнадійно...

Властєліни колєц (йолки)

  • 05.12.13, 19:09
  Ми законнообрана влада ! А ви хто такі ?! Ну і шо, що вас сорок міліонів !
Мерзніть на своїх майданах і нюхайте  п...(чепчик) !  
 Чи законно усувати від влади наших керманичів тільки за те, що вони подонки ?  Де в конституції сказано, що президентом не може бути юродивий ? Генеральним прокурором - проходімєц ? Начальником міліції - садист ? Прем"єр-міністром - аферист ?
 Банда в законє. Суспільство поза законом. 

Труднощі перекладу.

  • 05.12.13, 02:10
 Насправді відставка Захарченка не відбулася не з політичних мотивів, а по причині філологічного непорозуміння: --- Патамуша, то што для лахов звучіт как прастая "атставка чіновніка", то для рєальных пацанов звучіт как "здача падєльніка", а вот сдєлать ето уже будєт какта нє па пацанскі, тєм болєє, што "приписку кровью" пацанчік  прашол на атлічна.---

Конспірологія майдану.

  • 04.12.13, 23:12
 Я вам нє скажу пра всю Адєссу, але моя особиста мотивація  така:
 Не хочу, щоб моє життя визначала СКОТОБАЗА, а саме - СТАДО політичних потаскух, СВОРА озвірілих силовиків, ОТАРА прастітуірующих суддів, СТАЯ шакалів - олігархів. 

Аб"явлєніє.

  • 03.12.13, 22:46
 Прадам душу. Нєдорага. Вазможєн торг. 
( Тєлєфон: самсунг. Адрєс: втарая памойка возлє пєрвай свалкі. Спрасіть Тітушку ).

Об атставках, януковічах, азаравых і захарчінках...

  • 03.12.13, 16:07
(зарісовка із калхознай жізні)
 Слухайте люди - ну це ж не серйозно... Уявіть собі свінью, перед якою, з одної сторони, поставили повне корито з бурдою, а з другої сторони, їй кажуть про якусь абстрактну абстракцію - честь, ефемерну ефемерність - гідність. Такий вибір може народитися тільки в сазнанії чєлавєка. Для свінєй така дилема неможлива в принципі...

Проблеми овощівництва в Україні.(або, чому люди стоять на майда

  • 03.12.13, 11:33
 Раніше для мене  називати Вітю овочем здавалося дещо занадтим. Тепер же, і далі заперечувати очевидне, здається безглуздим.
 В чому моя особиста проблема ? - осознавати, що мій президент являється безпринципною, обмеженою напівтвариною, чмом, мерзотником, шахраєм і аферистом (та іще із такими повноваженнями).
  Іншими словами - (покищо !) не нищиться моє тіло, але постійно нищиться моя гідність ( допускаю, що лакеям і рабам комфортно і в цій країні...)

Влада - або смерть !

  • 03.12.13, 04:48
 У В.Ф.Януковича з"явився унікальний шанс стать першим українським президентом, якого з президентської резиденції винесуть уперед ногами !
 Що ж Вітю - не упусти свій шанс !

Мезальянс, або чому люди стоять на майданах...

 Янукович - юродствующий полудурок, з драматично низькими інтелектуальними, моральними, тощо, задатками і драматично високими індексами подлості, трусості, лакейства, жорстокості, тощо (імхо). (уявляю, яке героїчне зусилля мусять робити над собою європейські лідери, коли їм приходиться впритул наближатися на зустрічах до цього юродствующого полудурка - в репортажах зі саміту він виглядав іменно так - юродствующим полудурком (імхо).  І якщо взять Януковича з одного боку - і десятки мільйонів українців з іншого боку, серед яких, як показали останні події, набагато більше людей з почуттям власної гідності, ніж я чомусь собі уявляв ( що особисто для мене було неперевершено приємним відкриттям ). То в результаті маємо чудовіщний мезальянс - в світлі якого Янукович виглядає як воплощённий анахронізм і рудиментарний гноящийся, зловонний, сифілітичний струп.
  P.S.
 Кол повинен бути з грубо обструганої деревини, надзвичайно ширшавий, з масою сучків і задорин і заусєніц...
Сторінки:
1
5
6
7
8
9
10
11
12
попередня
наступна