Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Прямі трансляції з Грушевського !!!!

  • 19.01.14, 18:46
МегаЖирський Хряк Сказився !!!
Канал-Espreso TV.  Супутник-Astra 4A.  Прийом-12380/H/27500.  PiD-v281/a282/p281.

Увага !!! Розшук !!!

  • 18.01.14, 16:05
 Розшукується Особливо Небезпечний Злочинець !!!  Главарь Кровавого Кримінального Угруповання, яке промишляє на теренах України і відзначається Особливим Цинізмом і Жорстокістю !!! Може переховуватись  в Бандітському Притоні МегаЖир"ї  !!!  У зв"язку з Особливою Небезпечністю для суспільства МегаЖирської Банди у Нас є ПОВНЕ ПРАВО ....( і далі "по тексту"...)!!!!

mein Fuhrer В.Ф.Януковіч.

  • 17.01.14, 16:39
 Довчора це зарвавшеся Чмо було нікчемне в політичному та юридичному вимірі, а наразі Воно втратило будь який шанс залишитися валідним і в людському вимірі. "Хочеш бути Фюрером - готуйся до Нюрнберзького трибуналу ! " Це в рівній мірі стосується і до зборища Шалудивих Псів і Шакалів, яке замаскувало свій звірячий оскал перевертнів за вивіскою ПР.  Звісно це стосується і всіх продажних потаскух-маріонеток, що порозповзалися по всій країні як саранча. Особу категорію червоно-коричневих мародерів являє собою КПУ - безупинна оргія Некрофілів-Падальщиків.
   І от вся оця разлагающася Навозно-Тітушечна Біомаса, і оце все озвіріле і вкрай оборзєвше Генетичне Сміття збирається правити Україною ?!!! Ні, красно дякую !  Як небудь без вас !  Вітя-чао! - для таких Гнусних Отбросів Суспільства спеціально існує Вигрібна Яма Історії. 
   

"В Умани застрелили главу местной ПР"

  • 17.01.14, 14:00
Невже у когось ще залишились ілюзії з приводу того, що чуже людське життя для них дорожче від їхніх власних золотих унітазів ?!!!
 Ось, виявляється, в чому полягає сакральна таємниця монолітної спайки Партії Регіонів. Вони просто фізично знищують відступників та неугодних. Причому убивають зразу двох зайців - по перше - залякують колєблющихся соратників, а по друге - нагнітають обстановку в країні. 
  Метода була обкатана ще на Кушнарёве Евгении Петровиче, в результаті якої Допа і Гєпа взошлі на регіональний прєстол. А самозване Чмо - свірєпе і жорстоке дітя тєріконов в случкє с ПР - зборіща садістов і убійц со своїми продажними потаскушками - в даний момент намагаються остаточно прибрати до рук цілу країну.

Метаморфози вербального сприйняття дійсності.

  • 17.01.14, 13:07
 Ще з два місяці тому, вирази тіпа - "Межигірський Казёл" особисто мені різали слух. Потім же, після всім відомих подій, я і сам почав вживати як метафори і гіперболи вирази тіпа - "Хряк,Хам,Ірод і т.п."  Після вчорашніх же подій, слова В.Ф.Янукович та Хряк Іродович Хамлоїд постають в моїй свідомості як нероз"ємні синоніми. Равно і як - Партія Регіонів та РигоАнали.  КПУ та Червона Плєсєнь.
  А чи змінилось ваше сприйняття до адептів секти "Золотого Тільця" ? (в актуальній інтерпретації - "Золотого Унітаза")

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

67%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кримінальний переворот.

  • 16.01.14, 17:53
 Жменька вкрай оборзєвшої обРигоАнальної Падалі на чолі з безнадійно конченим обХряканим Хамлоїдним Дебілоїдом вирішили окончатєльно і безповоротно приватизувати Україну, а 46 міліонів населення спровадити в стойло поліцейського концтабору.
  А по сєму - ваш вибір : 

29%, 7 голосів

54%, 13 голосів

17%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"Делаем ставки, Господа !"

  • 14.01.14, 19:47
 Яке майбутнє чекає на  "нашого"  Ірода ?

46%, 11 голосів

0%, 0 голосів

4%, 1 голос

4%, 1 голос

13%, 3 голоси

0%, 0 голосів

4%, 1 голос

4%, 1 голос

0%, 0 голосів

25%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Іде пряма трансляція про блокування "беркуту" по Espreso TV:

  • 11.01.14, 00:30
  

 Прямі трансляції з Євромайдану -
Канал-Espreso TV.  Супутник-Astra 4A.  Прийом-12380/H/27500.  PiD-v281/a282/p281.

 Петиція про звільнення Тимошенко - https://petitions.whitehouse.gov/petition/use-all-legitimate-constitutional-means-free-yulia-tymoshenko-now-she-political-prisoner-ukrainian/rzhKV8G8

 - Щодо Тетяни Чорновол - https://petitions.whitehouse.gov/petition/react-brutal-beating-tetyana-chornovol/qLMnz4Ks

 - Санкції проти Хряка -
https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-personal-sanctions-president-ukraine-viktor-yanukovych-and-cabinet-ministers-ukraine-members/h58Fz30V

 Щоб підписати петиції потрібно зареєструватися : -
  Реєстрація :-
заповнить три поля:
1. е-мейл. 2. ім"я. 3. фамилія. 
і відповісти на контрольне запитання(можна при потребі перевести в гуглі)
 На е-мейл прийде підтвердження реєстрації(перше посилання) і пороль до аккаунта.
Пе.Ес.  При можливості вітається перепост і поширення на інших ресурсах.

Рушійна сила Троллізма.

  • 10.01.14, 21:40
 Якщо відволіктися від примітивних  форм Троллізма, як то - банальне безпосереднє заробляння бабла, або більш опесередковане набуття вигоди шляхом приналежності до кримінально-олігархічного клану або його обслуги, то в сухому остатку мотивів Правдивого Троля залишається щирий імпульс збереження власної ідентичності.  Ібо мало мати владу та гроші - а ще й вкрай необхідно блюсти власну значущість. І ось тільки уявіть собі - всю дорогу ти був Нереально Крут на фоні Лохів і Бидла, і аж раптом все круто міняється в житті.  Якщо взяти прикладом неформального тролячого короля М.Задорнова, то його особиста блискавична метаморфоза втілилась у формі миттєвого скачка від, майже, Слов"янського Божества до Пердящего Підстаркуватого Маразматика.  Тому так очевидно зрозуміла і очікувана ця емоційна реакція щодо руйнівників його Омріяного Світу.  Про В.Януковича я взагалі мовчу - хіба жарт, миттєве падіння від СуперЗека, який на раз розвів саму Старушку Європу, до правдивого  Третього Заступника завідуючого по тюремним парашам, на прізвисько В.Хряк.
  Суть в тому, що існує цілий легіон істот, які, в силу своєї ментальної ущербності, делегували левову частку своєї особистості Баті Віктору Фёдорычу та Родным Регіонам, а посєму падіння їхніх Ідолів рівнозначно їхньому власному падінню.  
  Як підсумок.  Природньо, що люди відчувають злобу до руйнівників їхніх усталених світоглядних конструктів. Від цього і шаленний істеричний троллінг.  Який потім, з часом, зміниться байдужістю до всього.  І тільки деякі, у кого буде необхідний запас часу і сил, зможуть породити нові життєві смисли.                  

Інформація для білих людей.

  • 10.01.14, 13:06
 (Під терміном "біла людна" маю на увазі не колір шкіри, а духовні та інтелектуальні якості індивіда). 
  Пропоную всім, хто підтримує, або лояльно відноситься до Революції Гідності, тобто до Майдану,  вступити в групу "Майдан" на i.ua.  Це дасть можливість втілити свої "добрі наміри" в конкретику діі.  Тим більше, що "віртуальний" Майдан потребує незрівнянно менше затрат часу і зусиль ніж реальний, і вже без сумніву, по силам кожному.
    Посилання для вступу:       http://group.i.ua/info/1478/  
 
         Що таке Майдан ?
=== Мета діяльності – об’єднати та скоординувати діяльність громадянського суспільства України, зокрема громадян України, політичних партій, професійних і творчих спілок, релігійних, громадських організацій для побудови демократичної, правової, соціально орієнтованої держави українського народу під його дієвим контролем, забезпечити європейську інтеграцію та перезавантажити систему влади в країні. ===
  P.S.  Очевидно, що для того, щоб ідея спрацювала, необхідне максимальне горизонтальне поширення на ресурсах.