Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

срусскій мір ілі вата головного мозга(ВГМ)

  • 07.02.15, 23:11
Як гаварівал нєбєзізвєстний гаспадін Невзоров, патріотізм срусского міра (тоже шо і ВГМ) - ето пріобрєтєніє дуже дорогої речі по надзвичайно дешевій ціні.  Тобто, людина готова віддати своє життя за шубохраніліща коопєратіва "озєро", при цьому не требуючи нічого взамін. Конєчно же, для цього спочатку потрібно проізвєсти чарівну підміну понять, з допомогою зомбёжа і пропаганди. І конєчно же, для цього потрібне тёмне і забите насєлєніє (освідчені, здатні до рефлексії люди - це найбільший враг коопєратіва "всрусський мір")
 Так що вата головного мозга(ВГМ) - це надзвичайно вигідна річ для всрусської влади, тому вони і вкладають огромні ресурси в пропаганду і зомбёж власного (і не тільки) насєлєнія. 
  Бо, щоб послати нормального найомніка на домбабве-лугандонію, тре йому заплатити огромні дєньги за рисковану роботу, в случаї ранєнія огромні суми за лікування, реабілітацію, і оплату возможної інвалідності до кінця життя, а в случаї погибелі - огромну компенсацію родствєннікам.  А так, слонік хворий ватою головного мозга (ВГМ) зробить все те саме совершенно бєзвозмєздно, за ідєю.
 До речі, можливо зовсім не виподково ці два слова мають однаковий корінь - ідіот; ідєя.

Сэансы экзырцызма. (Бєсплатно!)

  • 05.02.15, 17:16
У кого проблєми з головою - ну, там, ватнічєство gоловноgо мозgа (В.Г.М.) і проча, то спеціально для вас, в інтернеті можна знайти відєозаписи відомого экзырцыста Эжэна Опанасэнко з сеансами лєчєбної псіхотєрапії, який ізганяє ватних бєсов із мазгов. І можна совєршєнно бєсплатно, тобто, нашару, полічиця.
  Тільки не слід мніть, що ватніки - это єдіно "апалчєнцы" донбабвєнії і лугандонії ілі іні путєнососы.  То тільки часний случай особо запущеної нєізлєчімо-гострої хворми  ВГМ (вати головного мозга).
 Бо насправді, як це не печально, різними хвормами ВГМ страдає 99,9% населення земної кулі.
  Отже посилання:
 
це 2 більш-менш случайні ссылкы, але в неті можна знайти любі на свій вкус і цвєт.
 

раша ілі пазоріщє-амєрзітєльний акол двухглавого выродка.

  • 05.02.15, 14:56
 Можна зрозуміти той невеличкий прошарок вменяємого рашиського нещасного люду, котрий, чи не мусить, навіть на підсвідомому рівні, придумувать собі якесь утєшеніє, навіть мислєнно принижуючи українців та інші народи і держави, аби тільки за щось зачепитися, зберегти хоч якісь  крихти власної гідності, нехай і примарні, бо їхня омріяна вєліколєпная "вєлікая русь" нині опустилася в таку глибоку клоаку, що навіть нацистська Німеччина на їхнёму хвоні виглядає білими людьми. Гітлерівска Німеччина - то була, нехай і жорстока, але мощ, потуга, технологічно і економічно на перших світових ролях.  Рашка ж нині  промишляє єдінствєнно токмо підступністю, підлістю, мародерством, агалтєлою бєспримєрною лжею і бєспримєрним агалтєлим подонствованієм. Тобто, світ ще ніколи не зрєл таких пазоріщєй і амєрзєній. Тут вони реально перші - впєрєді планєты всєй. 
  От і мусять ізобрєтать для себе хоть якусь спасітєльну втіху, по типу, що це ми, мов, закомплексовані бившою метрополією. Тобто, мов у нас немає інших мислєй і думок, окрім як про улус-орду та їхнього ідола-гамадрілуса. Та якби не кримнаш та війна, то ми б уже давно забули про саме існування бидляндії, а тим більше ім"я їхньої верховної бидлопадалі.  Бо дуже багато роботи всередині власної країни і дуже багато невирішених проблем тут.
  І взагалі. З шизоїдним ман"яком фйурером-путєним та 85 процентною групою його поддєржки все ясно. Набагато цікавіша ситуація обстоїть з "противниками" фйурера-путєна, так званою ліберально-демократичною опозицією, тощо. Складається враження, що фйурер-путєн зі своєю кодлою задав такі висоти низості, що падаліщно-мародёрна риторика оппозиції на фоні фйуреро-путєньського-і-Ко православно-нацистського маразма, виглядає (принаймні їм так здається) здравою і вменяємою і, так званою, цівілізованою.
  То єсть, по великому рахунку, можна констатувати, що в раші не просто дуже тяжка ситуація з массовою обидляченностю насєлєнія, а вона просто бєзнадёжно катастрофічна. Іними словами - в раші кількість падалі і кривавих подонків не обмежується соцопросною 85 процентною піддтримкою фйурера-путєна, а принаймні досягає геть бєзнадёжних 99 процентів. 
  І виявилось, що загнивать і протухать може не тільки риба чи мнясо, а й ціла країна а й цілий народ.  Наліцо епідємія нової нєізлєчімої форми чуми - коли розлагаються не тіла людей, а їхні мазгі.

Проблеми з мобілізацією в Україні.

  • 05.02.15, 03:30
Можна зрозуміти тих, хто не хоче іти на реальну війну на реальну смерть, при тій умові, що в цей же самий час, у парламенті знаходиться, цвіте і пахне, так званий "опозиційний блок".  І це тільки одна обставина з мільйона інших подібних.
   Ще білш сумна ситуація з тими, що неодкосили або пішли добровольцями. Тобто, ідуть на війну найкращі, гинуть найкращі, а в результаті їх пропоція в країні у відношенні до говна і падалі буде зменшуватись.  Що в результаті дає переваги так званому "опозиційному блоку" і їх фанатам.  Тобто, питома частка гомна і падалі в країні катастрофічно збільшується.
  Сам собою напрашується висновок, що з війною чимшвидше пора зав"язувать.
 Сам собою напрашується висновок, що путіну, його сворі, а також його союзникам в Україні, типу, так званого "опозиційного блоку" і много проча, надзвичайно потрібна, надзвичайно вигідна війна, і чим довша і кривавіша, тим для них желанніша і омріянніша.  Для них вкрай потрібний, позарєз, геноцид. Геноцид людей. Тобто, унічтожить якнайбільше достойних, розумних, вільних, самодостатніх особистостей, якими, як відомо, не поправиш і непоманіпулюєш. А щоб залишились тільки барани, осли, вата, портянка, лапті, різна продажна падаль, клоака і отстой, генетичний мусор, генетична отбраковка і генетичні зйобини.  
  

Лапать. Партянка. Вата.

  • 29.01.15, 20:54
І тут ніяких образ. 
Навпаки - пієтєт і васторг.
Бо ж лапать(партянка, вата) - эта звучіт горда!
Цэ ж кака скрєпа! 
Наприклад, як душэщєпатільна-духападъёмна будєт звучать: "заслужєнная партянка рассії", або: "народный лапать рассії".
Эта жє какая праваславная духовная корсунь, какоє завєтнає упаваніє русскага міра зіждюца в этіх сакральна-чарующіх благазвучіях!

Пытомнік для абызян ілі мэтаморфозы русскага міра.

  • 29.01.15, 19:50
Насправді, не тільки гусені притаманна здатність до метаморфоз, але й людям. 
Але якщо гусінь здатна перетворитися на метелика, то людина, в любий момент, здатна перетворитися на бидло, прибрати подобу тварини, так би мовити, повернутися до своїх істоків. 
 Але це може трапитися не тільки з окремо взятою людиною, а й з цілою країною, народом, нацією.
 Нам "пощастило" стати свідками і сучасниками такої унікальної події - метаморфози цілої країни.
І ось як це було:
На початку, після крымнашу, у русскага "брата" з"явився душок.  
Потім, після кривавої "новороссії", русскій "брат" поступово і незамітно для самого себе, але не для оточуючих, перетворився на кривавого подонка, на смрадну падаль.
І склалася кумедна і дивна ситуація, коли старі слова-оболочки раптом перестали відповідати новому вмісту.  Так, до прикладу, старе безобідне слово "москаль" перестало відповідати новій сутності кривавого подонка.  Бо наразі це вже і не не москаль, а огидна смрадна падаль.
 А вислів  "дякую тобі боже, що я не москаль" , який виглядав як хохма і прикол, у новому варіанті  "дякую тобі боже, що я не падаль", уже не виглядає як жарт, а як похмура констатація і жахливий діагноз невиліковно і тяжко душевнохворого русскага "брата"...   

Прощаніє з кацапом.

  • 28.01.15, 21:01
Кацап умєр Всё. Іздох. Нєт большє кацапа. И нікогда уже большє нє будєт.

Там гдє жілі раньшє кацапы, осталась только ПАДАЛЬ.

Тобто. Якщо раніше можна було вжити протиставлення "хохол" в Україні, на противагу "кацап" в россії,  
то наразі це буде виглядати як "хохол" в Україні, на противагу ПАДАЛЬ в россії.

Бо який же він кацап, якщо він ПАДАЛЬ. 

Бо тільки ПАДАЛЬ може піддержувати іншу ПАДАЛЬ, тобто путіна.

 




Народжений шакалом.

  • 28.01.15, 19:09
 Секрет злету путіна в тому, що він робить ставку на людські вади і слабкості: глупость, жадность, алчность, тщеславіє, тощо.  А позитивні якості в людях він просто іспользує, граючи на них: щире співчуття до невинних жертв хунти, благородне негодованіє безпрєдєльною жестокостю фашиствующих жидобандерівців, тощо.
 Але це логічно - бо він гебіст і шпигун. А робота шпигуна-гебіста і полягає в тому, щоб носити маски, видавати чорне за біле, підкупляти, шантажувати, підставляти, робити диверсії, тощо.   І те, що в нас викликає найбільшу огиду і відразу в його діях, для нього особисто являється предметом найбільшої гордості і самоповаги і ознакою найвищої профпридатності.  Такий собі "гебіст  (чекіст, енкеведист, огипіст, смершист, тощо) од бога"  Тобто, це для нього не просто робота, а його покликання, його сутність, його вдача, його природа, його життя.  
 І ким би він не був, яку б посаду він не займав, він завжди залишатиметься шакалом.  Просто посада президента дала йому можливість розкрити свою шакалячу гієнячу сутність в найповнішій мірі.

Чому вевепутін не боїться Гааги.

  • 28.01.15, 16:28
Як на мене, то в цьому вся і суть.
Він не доступний для Гааги, допоки у нього в руках "ядерна кнопка".
А в нього в руках "ядерна кнопка", допоки він є президентом россії.
А він є президентом россії, допоки бидломасса його піддержує. 
А бидломасса його піддержує, допоки він виконує їхні бидлобажання.
А ось тут коло і замикається...