хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Палата №6 чекає поповнення...

  • 28.01.15, 06:38
Комлекс "Наполеона" із палати №6 - це вже класика.  Але з"явилася і нова фішка - комплекс "путіна".   У підстаркуватої людини, яка працює презитентом в росії, з"явився комплекс "путіна" - тобто комплекс самого себе.  Якщо б у путіна з"явився комплекс "Наполеона", то це б моментально кинулося б у вічі усім оточуючим.  А так - цього неможливо розгледіти.  Бо ж путін він і є путін  Це як писати білими чорнилами по білому, або чорними по чорному - нічого нікому не видно, але якщо чогось не видно - це ще не означає(не рівнозначно), що його немає(не існує).   Ця обставина надзвичайно ускладнює розуміння спраівжньої ситуації з путіним. А так як людский рід дибільний по самій своїй природі - і тільки надзвичайними надзусиллями вдається трішки виправити ситуацію, як індивідуально, так і суспільств в цілому - з допомогою виховання, освіти, тощо - то і природньо, що люди (суть дибіли) в масі своїй збентежені і розгублені.
  
 Ми в Україні ситуацію бачимо (розуміємо) більш контраснтно.  Але не тому, що ми менші дибіли ніж інші, а тільки тому, що, наприклад, росіянам важче усвідомити "суть событий", бо вони "варяться у власному соку", а більш "далеким" країнам важче, бо вони надто "далеко" - і звідтіля "предмети" уже втрачають чіткі обриси.  І тільки для нас "предмет" знаходиться на відстані самого чіткого фокусу.

Меркель висловилась про путіна(ну не можу я писати імені цієї падалі з великої літери...), що він в іні реальності.  А якщо перевести з дипломатичної мови, та ще й мовлене політиком такого високого рангу, то це означає, що перед володимиром володимировичем широко відчинені двері любої із  самих елітних дурдомів-богадєлєн Швейцарії.  Його там готові прийняти з широко розпростертими обіймами на самому високому рівні на саме дороге довольствіє, абсолютно безкоштовно і до кінця його днів, аби тільки схиблений підстаркуватий "супермен" не натворив ще більших бід і шкоди.

  Але прицюцькуватий президент сусідньої держави неприступно забарикадувався за допомогою дикості своєї країни, дрємучєсті і подлості її населення, але головне і ключове - за допомогою "ядерної кнопки".   Тобто, якщо прибрати всі зайві нашарування, які заважають розгледіти суть, то в сухому остатку залишиться банальнєйший терроризм із "заручниками та вибухівкою".  Якщо відкинути зовнішню мішуру і шилуху, то абсолютно немає ніякої різниці  між, наприклад, "Дубровкою" і тим, що зараз робить путін з подєльніками.  Єдина відмінність, що тоді шантажували(терроризували) одну країну, а зараз - цілий цивілізований світ. 
8

Коментарі

128.01.15, 06:46

Возможно мне сейчас выпишут путёвку на "дурку" но у меня впечатление что Путин которого нам сейчас демонстрируют уже "не первый Путин"

    228.01.15, 07:32Відповідь на 1 від Николетт@

    Возможно мне сейчас выпишут путёвку на "дурку" но у меня впечатление что Путин которого нам сейчас демонстрируют уже "не первый Путин"Ну таких думок в мережі зустрічається достатньо. Звісно, в нього є двійники. Тут питання, чи ще живий той самий ПЕРШИЙ екземпляр.

      Гість: зпалив москву

      328.01.15, 07:39Відповідь на 2 від Міс Марпл

      за першого треба було раніш виходити Замуж. поїзд пішов

        428.01.15, 07:49Відповідь на 3 від Гість: зпалив москву

        за першого треба було раніш виходити Замуж. поїзд пішова мені нащо за такого замуж? чи Ви жалкуєте, що самі не вийшли?

          Гість: Вижу

          528.01.15, 07:50

          А мне уже тошнит от этой крысы... я не буду обсуждать его .. тошнит уже..

            Гість: зпалив москву

            628.01.15, 07:58Відповідь на 4 від Міс Марпл

            так! я по-винен бути на його місті - це правда підтверджую на превеликий жаль після звільнення Надії Савченко мені зготовано одружитись з нею

              728.01.15, 08:00Відповідь на 6 від Гість: зпалив москву

              так! я по-винен бути на його місті - це правда підтверджую на превеликий жаль після звільнення Надії Савченко мені зготовано одружитись з нею Надя фкурсє?

                Гість: зпалив москву

                828.01.15, 08:05Відповідь на 1 від Николетт@

                також помітила - як він лукаво посміхався в Українському Криму і який ганебний оскал був у Мінську?

                  Гість: зпалив москву

                  928.01.15, 08:08Відповідь на 7 від Міс Марпл

                  листуємся а шо?

                    1028.01.15, 08:21Відповідь на 2 від Міс Марпл

                    Предполагаю что уже неть

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна