хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Для повного щастя

Изображение
Загальним для всіх порад і методик є одне ключове значення: «Щастя - це не результат, щастя - це процес». А також те, що тільки регулярні зусилля допоможуть в досягненні щастя.

Принципи щастя
Незважаючи на різницю в історіях і методах коучів, можна знайти загальні принципи професійного успіху і душевної гармонії.

1. Розвивайте в собі особистість
Особистість - це те, що залишиться у людини, якщо у неї забрати всі ресурси. Гідність відрізняє сильну людину. При цьому кожна особистість прагне залишити слід після себе, створивши щось путнє протягом життя.

2. Створюйте регулярність
Ви не станете успішним і щасливим в одну мить. Для непорушного щастя потрібен фундамент - його створює постійно повторювана дія, доведена до автоматизму. Звичка рахувати гроші, саморозвиватися, аналізувати себе, шукати натхнення і призначення, займатися спортом і т.д. Але слово «звичка» - може лякати, тому замініть його на слово «експеримент» і поставте дедлайн. Наприклад, регулярно займатися спортом 30 днів, прочитати 52 книги за рік - ви не помітите, як нова звичка гармонійно увійде у ваше життя.

3. Міняйте тільки себе
Освіта - це спосіб зробити себе краще, а не набір інструментів зміни дружину / чоловіка, колег і партнерів. Хочете бути абсолютно щасливою людиною? Міняйте тільки себе, постійно «наповнюйте» себе. Йдеться про душевний спокій, творчий розвиток, любов і т.д. Щаслива людина постійно створює і розвиває особисті ресурси, щоб бути самодостатньою, і ділиться з тими, кому необхідна підтримка.

4. Цінуйте значення хвилини
Неквапливість і довгі роздуми сьогодні доступні небагатьом. Світ мчить вперед з величезною швидкістю, а ви вже не встигаєте - і прокрастинація засмоктує вас все глибше. Станьте на хвилину в планку - ви зрозумієте, як довго тягнуться 60 секунд. Вивчайте англійську в цей же час - оцініть, наскільки міцно засідають в голові нові слова. Ви здатні робити те, що потрібно саме вам в той час, який у вас є.

Ритуали щастя на кожен день
Абсолютно не має значення, скільки у вас грошей, чим ви займаєтеся. Суть щастя однакова для всіх.
Серед кар'єрних і побутових турбот знайдіть кілька хвилин для виконання ритуалу щастя. Це 11 завдань, які потрібно виконувати щодня заради розвитку всіх сфер вашого життя.

1. Займайтеся спортом
Будь-яким. Півгодини в день - розминка, тренування - дають більше здоров'я і довгострокового ефекту, ніж рідкісні походи в спортзал. Можна замінити активні тренування танцями, походами в басейн, пробіжками - знайдіть ту активність, яка підходить саме вам.

2. Одну годину в день приділяйте прогулянкам
Це розвантажує мозок, розслаблює тіло, дає необхідну кількість сонячного світла і кисню для здоров'я.

3. Ведіть облік фінансів
Розуміння і контроль того, звідки приходять і куди йдуть ваші гроші, - знімає надлишок занепокоєння, допомагає приймати раціональні рішення, а також залишає місце для маневрів.

4. Вчіться бачити гроші в своєму світі
Вони є. Вам потрібно просто навчитися їх брати. Не думайте «звідки?», Але будь-яку роботу робіть якісно, оцінюйте витрати і зусилля об'єктивно, використовуйте можливості, які дає вам життя і т.д.

5. Плануйте щасливі емоції, а не дії
На початку найлегше це робити під час автоматичних процесів. Наприклад, поки чистите зуби, їдете на роботу, думайте, як ви будете радіти, коли проект стартує, коли поїдете на вихідні на природу, разом з дітьми проведете час. Не важливо, що конкретно ви будете робити, головне, що ви будете раді будь-якій дії, процесу.

6. Отримуйте нову інформацію
Позбавляйтеся від звички безцільно «серфити» в інтернеті, відкладайте прочитані книги, вимикайте знайому до болю музику, міняйте маршрути - регулярно додавайте в своє життя щось нове. Нова інформація робить вас більш гнучкими, допомагає утриматися на плаву в часи змін.

7. Читайте кожен день
Складіть список книг, які зроблять вас краще в професійній або особистій сфері. Попросіть рекомендації друзів і тих, хто для вас авторитетний. Намагайтеся читати кожен день, навіть якщо у вас є лише півгодини. Зробивши читання своєю звичкою, ви з часом побачите, що у вас є набагато більше часу для цього.

8. Займайтеся 10 хвилин в день домашніми справами
Ви побачите, що відпала необхідність у генеральному виснажливому прибиранні раз на місяць. Підтримувати чистоту і порядок набагато простіше, ніж організовувати його.

9. Освоюйте нові навички
Танцюйте, Рибальте, співайте, ліпіть глину, програмуйте, випалюйте і т.д. Завдяки будь-якому новому заняттю ви відкриваєте себе з нової сторони, краще відчуваєте власне тіло, вчіться «чути» світ на кінчиках пальців, ставайте креативнішими, розширюйте особистий інструментарій захоплень. Все це впливає не тільки на вас особисто, але і на ваш професійний розвиток, кар'єру.

10. Плануйте наступний день
Записуйте всі справи, які вимагають уваги, розділяйте їх на кроки і розставляйте по пріоритетності. Не виключено, що виконати всі вам не вдасться, але як мінімум ви зробите частину тих завдань, які дійсно важливі для вас і вашого душевного спокою, а другорядні завдання або відпадуть самі собою, або не стануть перешкодою в досягненні великої мети.

11. Аналізуйте справи і результати дня
Шукайте кожен день успіхи в тому, що ви робите. Хваліть себе, знаходьте помилки, тренуйтеся в їх виправленні. Ви побачите, як багато корисного для себе встигаєте за день, як багато у вас успіхів, як ви просунулися в розумінні професійної сфери і особистих відносин, як перестали звинувачувати інших і зосередилися на простих і важливих речах.
0

Коментарі