хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

5 причин космічного розвитку сонячної індустрії

1. «Сонячні» компанії урізноманітнюються
Сонячна індустрія все більше й більше урізноманітнюється, що робить її більш стійкою до негативних політичних впливів. 

2.Сонячні панелі відрізняються надійністю і служать понад 30 років
Зараз гарантія на стандартні сонячні модулі варіюється від 25-30 років, а термін їхньої служби значно перевищує строк гарантії виробників. І досі можна вилучити сонячну енергію з батарей, встановлених ще в 70-х роках. 
Изображение
3. Ціна сонячної енергії може бути нижчою вартості енергії від традиційного палива
Згідно з останніми даними аналізу енергії компанії Lazard, вартість отримання електроенергії від усіх форм відновлюваних джерел енергії продовжує знижуватися, навіть у порівнянні з нинішніми цінами на традиційне паливо

У США компанія First Solar недавно погодилася продавати електроенергію від свого сонячного заводу в штаті Невада (потужність 100 МВт) по 3,87 центи за кіловат-годину (з поступовим збільшенням на 3% в рік), що вважається, як ніколи низькою вартістю. А в червні минулого року, Austin Energy отримала заявки на понад 1,2 МВт фотоелектричних проектів до 5 центів за кіловат-годину.


4. Існує чимало неосвоєних ринків для розвитку сонячної енергетики
Нові «сонячні» бізнес-моделі створять доступ для більшої кількості клієнтів. Зараз існує величезний ринок для сімей з низьким і помірним рівнем доходу. Менше 0,04 відсотка з цих сімей в США мають сонячні фотоелектричні системи, які за оцінками, складають $250 млрд доларів ринку США. 
На планеті понад мільярд людей не мають доступу до електроенергії. Оскільки «сонячні» витрати продовжують знижуватися і все більше країн, що розвиваються, прийняли спрямовану політику на розширення використання ВДЕ. Тому сонячна індустрія буде зростати з космічною швидкістю саме в цих країнах. Сонячні батареї можуть забезпечити населення чистою, надійною і доступною електроенергією.


5. Бізнес-моделі «сонячних» компаній постійно вдосконалюються
У той час як стаття New York Times акцентує увагу на тому, що SolarCity та інші компанії мають властиві їм недоліки і ризики, бізнес-моделі постійно змінюються, щоб зробити сонячну енергію більш дешевою, доступною і прибутковою.
Навіть великі консервативні комунальні компанії, що належать інвесторам, використовують більше сонячної енергії (наприклад, Southern Company з трьома своїми військовими базами застосовує понад 90 МВт споруджених масштабних сонячних ферм Mississippi Power).
0

Коментарі