хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Сонячний концентратор з відкритим кодом

Изображение
Дзеркальний сонячний концентратор здатний досягати температури пари до 250 ° С. Дзеркала рухаються за сонцем і розжарюють трубку, енергія з якої може використовуватися для нагріву печі або сушіння. Площа чотирьох дзеркал займає 16 м.кв. і виробляє до 5 КВт.
Open Source Ecologie - молода французька асоціація, яка з вересня 2014 працює над розвитком інструментів і пристроїв з відкритим вихідним кодом і знань для більш сталого способу життя. Крім розробки, вони також займаються просвітницькою діяльністю.

Асоціація надає всю документацію для створення різних автономних установок і отримання енергії з відкритих джерел енергії. Ось одна з таких установок, яка нещодавно зібрала на краудфандінгу 7000 євро.

Це дзеркальний сонячний концентратор Solar OSE, перший прототип був зроблений влітку 2015 року. Як стверджують розробники, його можна застосовувати на невеликих фермах, цехах, екопоселеннях, як в північних так і південних країнах.
Він призначений для забезпечення енергією невеликих промислових і ремісничих процесів: приготування їжі, стерилізації, пастеризації, сушки, перегонки ефірних масел, простої хімічної обробки, косметики ...
Найпоширенішим застосуванням такої установки, звичайно ж, стане приготування їжі: супів, варення.
Перша установка була зроблена на одне дзеркало, обійшлася розробникам в 2000 євро. Його збирали 3-4 людини протягом 7 днів. У 2016 році після збору коштів, розробники спробують зробити більш масштабну установку на 4 дзеркала і тепер вона буде виробляти до 5 КВт теплової енергії.
0

Коментарі