хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Serenis ess - українські батареї, як альтернатива акумуляторам

Изображение
Нещодавно на виставці Key Energy (Ріміні, Італія) українські розробники представили Serenis ESS, свій варіант розумної системи зберігання енергії, яка цілком може скласти конкуренцію Tesla PowerWall. Презентація системи, викликала справжній фурор. За перші дні розробники отримали попередніх замовлень загальним об'ємом на 1 мегават.

«Місія нашої компанії полягає у скороченні споживання викопного палива і зробити поновлювані джерела енергії більш популярними, надаючи рішення для зберігання енергії.» - Serenis.

Serenis ESS - це не просто акумуляторна батарея. Це «розумна» система збереження і перетворення енергії, яка включає:
літій-іонну батарею
гібридний інвертор
високотехнологічні контролери
систему онлайн-моніторингу та управління енергопотоками


Serenis ESS дозволяє:

одночасно підключати як сонячні фотопанелі, так і вітрогенератори
заряджати батарею вночі за дешевим тарифом, а використовувати її протягом дня, коли тариф дорожче
заробляти на продажі надлишків енергії за «зеленим тарифом»
розміщувати систему майже скрізь завдяки надзвичайно компактним розмірам і вазі всього в 30 кг.

І хоча компанія Serenis зареєстрована в Угорщині та всі виробничі потужності знаходяться в 100 км від України. Проект повністю український і вся настройка виробничої лінії в містечку Пюшпйокладань відбувається під пильним контролем українських фахівців. Вийти на повну робочу потужність планується вже через кілька місяців. Проектна потужність заводу - близько 130 одиниць на місяць.

Варто відзначити також той факт, що ще жодна компанія не виходила на ринок з таким високотехнологічним продуктом за такий короткий термін - від початку процесу розробки до подання готового діючого продукту пройшло всього 3 місяці!

При цьому гордість продукту українських фахівців не в швидкості розробки - а в наявності значних конкурентних переваг у порівнянні з подібними продуктами, представленими на ринку. Вартість системи на 3 кВт складе від 4 до 6 тис євро, залежно від комплектації.

Це вже третій український стартап у сфері енергоефективності після Ecoisme і uMuni, який успішно виходить на міжнародний ринок
0

Коментарі