хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Як зруйнувати життя

Ми руйнуємо життя, вибираючи не ту людину. Чому ми так потребуємо прискорених відносин? Чому нам хочеться швидше бути з кимось, а не кимось? Любов, яку вибирають із зручності, яка виростає з необхідності спати поряд з кимось, яка визначається нашою потребою в увазі, а не пристрастю, ніколи не надихне вас встати в 6 ранку і змінити світ. Потрібно прагнути до фундаментальної любові - такого типу відносин, який робить нас краще з кожним днем.
«Але я не хочу бути один», - часто говоримо ми. Будьте на самоті. Їжте наодинці, влаштовуйте побачення самі з собою, спіть на самоті. Так ви зможете більше дізнатися про себе. Ви будете рости, дізнаєтеся, що надихає вас, задумаєтеся про свої мрії та переконання. І, коли ви зустрінете людину, яка змусить кожну клітинку вашого тіла танцювати, ви будете впевнені в ній, бо будете впевнені в собі. 
Ми руйнуємо життя, дозволяючи минулому управляти ним. Деякі речі неминуче трапляються з нами. У житті кожного буває горе, сум'яття, дні, коли ми відчуваємо себе марними і непотрібними. Є моменти, які залишаться з нами назавжди, слова, які ранять нас. Ми не можемо дозволити їм визначати свою долю - це просто моменти, просто слова. Якщо ви дозволите кожній поганій події в житті міняти ваш погляд на самого себе, ваш світогляд стане негативним.
Ви втратите можливості, переконуючи себе, що занадто дурні, оскільки не отримали підвищення п'ять років тому. Ви упустите любов, тому що вважатимете, що були недостатньо гарні для свого колишнього, і не зможете повірити тому, хто буде говорити, як ви насправді прекрасні. Це циклічний саморуйнівний процес. Якщо ви не дозволите собі пройти повз події, слова і почуття минулого, то завжди будете дивитися на майбутнє через призму жалю, знову і знову переживаючи і підживлюючи їх.
Ми руйнуємо життя, коли порівнюємо себе з іншими. Кількість фоловерів в інстаграмі не применшує і не збільшує вашу значимість. Кількість грошей на вашому рахунку не впливає на ваше співчуття, ваш інтелект або ваше щастя. Людина, яка багатіша вас вдвічі, не має подвійної цінності або подвійного задоволення від життя. Ми настільки залежні від того, що подобається нашим друзям, на кого орієнтуються всі інші, що це руйнує нас самих. Це створює в нас нездорову потребу відчувати себе важливими - навіть якщо доведеться піти по головах, щоб домогтися ілюзорного успіху.
Ми руйнуємо життя, не дозволяючи собі відчувати. Ми всі боїмося говорити занадто багато, відчувати занадто глибоко, показувати людям, що вони значать для нас. Демонструючи людині, як вона важлива для вас, ви стаєте уразливим. Проте в цьому немає нічого поганого. Є щось чарівне в тих магічних моментах, коли ви оголюєте душу і говорите правду. Скажіть цій дівчині, що вона надихає вас. Скажіть матері, як сильно ви її любите, на очах у її друзів. Висловлюйте почуття. Відкрийте себе, не дозволяйте вашому серцю зачерствіти. Будьте сміливими в любові.
Ми руйнуємо життя, коли вибираємо толерантні умови. Чи відчуваєте ви в кінці дня, що раділи життю? Коли ми погоджуємося на менше, ніж бажали спочатку, ми руйнуємо власний потенціал і обманюємо себе. Можливо, наступний Мікеланджело зараз сидить за ноутбуком і ставить рахунок-фактури на скріпки, тому що йому треба якось платити за квартиру, або тому що це зручно, або тому що це просто прийнятно. Не дозволяйте такому статися з вами. Не руйнуйте життя таким чином. Життя і робота, життя і любов нерозривно пов'язані між собою. Нам потрібно робити неординарну роботу, нам потрібно шукати неординарну любов. Тільки так ми зможемо прожити неординарне життя.


7381АК
0

Коментарі