хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Поради тим, хто готовий працювати цілодобово.

Світ захопили ті, хто вміє працювати продуктивно і в стислі терміни. Порівняй  .... Якщо ти вибереш працювати більше замість того, щоб працювати продуктивніше: хронічне перевантаження, що руйнує твою психіку постійні переробки, недосипання, втома, відсутність особистого життя, самотність, відчай, різні захворювання...

 І якщо ти збільшити продуктивність і зменшиш робочий день з завтрашнього дня: неймовірна розслабленість і впевненість, багато вільного часу на розваги та навчання, радість від життя і роботи, успішна кар'єра і більше грошей, завдяки можливості без перевантаження вести відразу кілька проектів 

Що б ти вибрав для себе?

 

6 простих порад, як Більше Встигати

 

Порада 1. Використовуй надійні інструменти для управління завданнями і часом

 

Це мега-важливо. Ненадійні програми з глюками, повільна техніка,  щоденнки, що вічно втрачаються  - вони просто крадуть дорогоцінні хвилини твоєї роботи і життя. Це як намагатися зрубати дерево тупою сокирою. Довго і марно.

 

Тому позбудься від усього зайвого і ненадійного. Потраться на хороший комп'ютер, телефон, встанови на них Evernote (з системою тегів GTD) і ти побачиш, як час замість твого ворога стає твоїм помічником.

 

Порада 2. Заведи "щоденник часу"

 

Спробуй тиждень записувати, на що ти витрачаєш час. Кожен крок, кожна дія і скільки часу це займає. І ти побачиш, на що йде велика частина твого часу. Більшість тих, хто завів такий щоденник з жахом відзначають, що з 8 робочих годин ефективно проводять 1,5, ну максимум 2. Решта - порожнє базікання.

 

Тому заведи щоденник, усвідом проблему і усунь всі фактори, що заважають продуктивності , використовуючи наступні кроки.

 

Порада 3. Склади список «чого не робити»

 

Після того, як зрозумієш, що саме краде твій час, склади список цих відволікаючих речей. Роздрукуй і повісь над робочим місцем. І кожного разу, коли тобі знову буде не вистачати часу, подивися в цей список і відповідай на питання: «Чи не витрачав я час на одного з цих пожирачів часу?»

 

Це допоможе тобі усунути все, що заважає бути продуктивним і швидше справлятися з поставленими завданнями.

 

Порада 4. Створити сценарій свого дня

 

Не просто складай список справ на день, а роби чіткий розклад з зазначенням часу початку завдання і його завершення. Тільки будь чесним з собою - не став свідомо нездійсненні дедлайни.

 

Чітко оціни, скільки часу займає кожне завдання, потім додай ще + 10-15 хвилин на "непередбачені затримки" і йди цим планом, щоб правильно використовувати кожну хвилину. І ти побачиш, як завдання, на яке раніше йшло 2-3 години "стиснеться" до 40-60 хвилин.

 

Порада 5. Роби важливі завдання першими

 

З самого ранку, не відкладаючи, поки твій мозок не перевантажений. Максимум, що можеш зробити - це уяви, як будеш себе почувати після завершення завдання. В деталях змоделюй, яке полегшення відчуваєш.

 

Це дасть тобі потужний заряд мотивації і не дозволить знову відволіктися. А ранковий потенціал незавантаженого мозку дозволить зробити навіть термінове завдання в 2-3 рази швидше.

 

Порада 6. Сфокусуйся на результаті роботи, а не на процесі

 

Історик Сиріл Паркінсон сформулював геніальне правило: «Робота заповнює час, відпущений на неї». Тому не став в свій денний скрипт: «працювати над проектом з 11.00 до 12.30». Так ти можеш чесно опрацювати свій час, але нічого не досягти.

 

Постав конкретну мету «продумати план запуску проекту з 11.00 до 12.30» або «сформувати показники ефективності проекту». Будь сфокусованим на цілі, і ти зекономиш час і збільшиш продуктивність як мінімум на 30%.

 

Ось вони. 6 простих порад, які не роблять більшість тих, хто пишається тим, що «живе на роботі».

 

Використовуй їх і ти нарешті почнеш в робочий час продуктивно працювати. І при цьому у тебе залишиться час для життя і для отримання задоволення.



Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/poradi-tim-khto-gotovij-pratsyuvati-tsilodobovo/

0

Коментарі