Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Органічні фермери заробляють набагато більше грошей, ніж звичайн

Органические фермы: Органические фермы, экофермы, городские фермы,

Результати нового дослідження показали, що прибутковість органічних ферм на 20-35% вище звичайних і це може стати ключовим факторів у виборі методів вирощування продукції найближчим часом.

Є багато причин, купувати органічні продукти - це і скорочення впливу пестицидів, пом'якшення забруднення навколишнього середовища, поліпшення якості грунту, допомога в запиленні, і вживання багатої поживними речовинами їжі. Виявляється, є ще одна причина, щоб купити органічні продукти - це більше грошей для фермерів. Покупки безпосередньо допомагають фермерам краще жити.
 
Нове дослідження під назвою "Фінансова конкурентоспроможність органічного сільського господарства в глобальному масштабі" показує, що органічне сільське господарство є на 22-35% вигідніше, ніж традиційне фермерство.
 
Аналіз охоплював фінансові показники органічного і звичайного сільського господарства з 40 досліджень по 55 культурам, в 14 країнах на п'яти континентах - в Північній Америці, Європі, Азії, Центральній Америці та Австралії.
 
«Ми виявили, що, незважаючи на більш низькі врожаї, органічне сільське господарство було значно вигідніше, ніж звичайне сільське господарство і має можливості для розширення в глобальному масштабі. Крім того, з його екологічними перевагами, органічне сільське господарство може внести великий внесок у стійкий розвиток і нагодувати світ. », стверджується в дослідженні.
 
Це відбувається в той час, коли всі наші фермери у великій фінансовій скруті і більше половини з них постійно потребують банківських кредитів і державних субсидій.
 
Органічні продукти завжди коштують дорожче і більшість споживачів знають про це. Однак, дослідження показало, що органічним фермерам потрібно інвестувати тільки на 5-7% більше, щоб відповідати прибутковості традиційного сільського господарства. Але при цьому попит на натуральні продукти значно вище і це дає можливість заробляти на 22-35% більше.
 
Хоча органічне сільське господарство швидко зростає, в даний час воно займає лише 1% світових орних земель. Це свідчить швидше про  величезний потенціалі, який може бути використаний найближчим часом з користю для планети і з вигодою для наших фермерів.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/organichni-fermeri-zaroblyayut-nabagato-bilshe-groshej-nizh-zvichajni/

0

Коментарі