Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Безпілотні автомобілі Google стануть хітом цього літа

Компактні автомобілі Google цього літа виїдуть на дороги загального користування. За наполяганням властей в цих авто встановлені кермо і педалі, але насправді в них немає ніякої необхідності.

автомобиль Google: Электромобили, электрокары

Спочатку Google збиралася обладнати машину тільки однією кнопкою («Їхати»), так воно і повинно бути в ідеалі. В принципі, навіть стікла можна було б закрити шторками, в тому числі лобове скло, якщо пасажир вирішив подрімати. Але на даному етапі історичного розвитку закон це забороняє.

Тепер настав наступний етап Великого плану Google по трансформації світової транспортної системи. Тестування власного автомобіля, який збирають на власному конвеєрі Google.
 
Цього літа кілька маленьких машинок покинуть тестовий полігон і виїдуть на дороги загального користування в Маунтін-В'ю (Каліфорнія), з пілотами для безпеки всередині. Спочатку планується тестувати 25 автомобілів в околицях штаб-квартири, потім побудують ще 50-100 штук, а радіус тестування розширять на горбисту і дощову місцевість.
 
Автомобілі ретельно перевірені на полігоні, так що Google впевнена в надійності програмного забезпечення і сенсорів.
 
Нові прототипи доповнять маленький загін автомобілів Lexus RX450h, які вже давно їздять по дорогах і за весь цей час не вчинили жодного ДТП (поки за кермо не сідала людина, зрозуміло). Вони проїхали майже 1 млн миль (1,6 млн км) і накочують зараз по 10 тис. миль в день (16 тис. км).
 
Для кожного прототипу встановлено максимальне обмеження швидкості 25 mph (40 км / год), щоб не заважати оточуючим водіям і не лякати їх.
 
Аккумуляторів електрокара вистачає на 130 км, а їздити він буде тільки за відомими маршрутами.
 
Компанія Google з нетерпінням чекає початку випробувань, щоб дізнатися, як оточуючі люди будуть реагувати на автомобіль такого незвичайного виду і які непередбачені ускладнення можуть виникнути.
 
Поява безпілотних автомобілів на дорогах вже починає дуже турбувати багатьох водіїв, особливо таксистів, у яких візництво є головним джерелом доходу. Але поки такі безпілотники не годяться для повноцінного транзиту.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/bezpilotni-avtomobili-google-stanut-khitom-tsogo-lita/

0

Коментарі