Ура !!! Їду в Карпати !!!

Подорож по замкам Закарпаття !!!  З  заїсдом на озеро Синєвір !!!

Присоединиться к событию

Хазарский каганат востановлен !!!

3 липня 964 року
знищено Хазарський каганат





    3  липня  2013 року


відновлено цими трьома виродками !!!


У Рената Кузьмина – фальшивый диплом юриста

Заместитель генпрокурора Ренат Кузьмин не учился в  Харьковском  юридическом институте. У  него  фальшивый диплом !!! 

Все юристы Украины находятся в особом статусе, в котором и должны  быть:  ведь  это специалисты  в области права. Кроме  Рената Кузьмина.  У  него  нет  выщего юридического образования !!!  Полномочия юриста подтверждаются дипломом. 

Мы провели небольшое исследование прошлого заместителя генпрокурора  Р.Кузьмина  и  выяснили интереснейшие факты  его  прошлого. 

Выяснилось, что диплом Рената Кузьмина фальшивый. Первое,  сразу  же  бросается в глаза, что Ренат Равелиевич Кузьмин поступил на первый курс очного отделения Харьковского юридического института в 1985 году, а школу закончил в 1984-ом. Ведь согласно правилам приема в высшие учебные заведения на специальность «правоведение», надо было обязательно иметь в 1985 году два года стажа или службу в армии.  Р.Кузьмин даже  теоретически  не  мог поступить в Харковский юридический институт так  как  это  запрещено  законом !!! 

Это общие правила приема в высшие учебные заведения, утвержденны приказом Министерства просвещения СССР, и, соответственно, имеется приказ и Минобразования УССР. Это строгие юридические нормы. 

Нельзя было в Харьковский юридический институт поступить без двух лет стажа или, соответственно, службы в армии.  Ни  по  протекции,  ни  за  деньги,  никак,  потому  что  это  запрещалось  законом СССР.  Все  вступники  строго  проверялись  Минобразованием  УССР.    

В  списках  студентов,  поступивших  в  1985  году  в  Харьковский юридический  институт  Ренат Кузьмин  не  числится. 

Во-вторых:  Ренат  Кузьмин  не  мог  з  1984 по  1986 год  работать  инспектором прокуратури.  Ведь  он  в  1984 году  только окончил  среднюю  школу  и  никакого  юридического образования  у  него  не могло  быть  вообще !!!  Смотрим  его  личное  дело:  где  написано ???????????? 

Личное дело

Родился 12 июля 1967 года в Донецка. В 1990 году окончил Украинскую юридическую академию в Харькове.

§                     В 1984-1986 гг. работал инспектором прокуратуры в Донецкой области. Затем два года служил в армии. 


У меня  вопрос:  «Как  он  мог  окончить  юридическую академию в 1990 году,  если  он  с 1986 года  по 1988 год  служил в армии» 

ФАКТ !!!  Никакой Харковский юридический институт Ренат Кузьмин не  кончал.  У  него  купленный  диплом !!!  Он  незаслуженно  занимает  пост  заместителя  генерального  прокурора !!!  Куда  смотрит  выщий  совет  юстиции.  Как  можно  проходимца  держать  на  выщем  руководящем  посте !!!????????????


П.С.1: У епіцентрі скандалу – маєток, який «звів» у 2010 році заступник генпрокурора чеченець Ренат Кузьмін на закритій від сторонніх очей території державної резиденції “Пуща Водиця”.  Загальну площу будинку Кузьміна, який вже збудований  державою під дах, можна оцінити в 650 квадратних метрів.

 

Цей об’єкт перейшов під його контроль за традиційною кримінальною схемою. Спочатку чиновник звертається до Державного управління справами з проханням виділити йому “державну дачу”. ДУС пропонує можновладцю дерев’яний будинок, споруджений у 1960-их роках. Жити в таких умовах високопосадовець не хоче. тому пропонує виступити “інвестором” і державним коштом здійснити “реконструкцію” будинку. На що Банкова погоджується. Після цього будинок передається у власність Кузьміна безкоштовно.

 


П.С.2: Александра Мельника неоднократно называл лидером самой могущественной ОПГ Крыма «Сейлем», «на счету которой более 50 убийств», сам министр МВД Украины Юрий Луценко. По сведениям из источников МВД, как пишет издание "Грани", Мельнику, уже «отмотавшему срок» в 2001 году, инкриминируют: организаию убийств 3-х предпринимателей в Саках в 1996 году, взрыв симферопольской фирмы «Айсберг» (1995 г.), в результате которого погиб сержант милиции и расстрел братьев Долда (1995), когда погиб еще один сотрудник милиции.

Несмотря на такие серьезные обвинения, которые, рискнем предположить, подкреплялись весомой доказательной базой, новый зам Генпрокурора Ренат Кузьмин отказался подать в суд представление на Мельника. Его отказ послужил поводом для украинских журналистов окрестить Кузьмина «человеком Ахметова» в Генпрокуратуре. Так как именно Мельника долгое время считали «смотрящим» «короля Донбасса» в Крыму


АНОНС: Справа на мільярд. Раби мафії. Раби Януковича !!!

"Головне, аби в мене були цi раби! Мажоритарку вiддам  їм". Чому декому так потрiбен депутатський мандат i якою є його справжня  цiна. 

У той час, коли опозицiя ще й досi бахвалиться і вважає,що вона виграла вибори, на Банковiй, в Адмiнiстрацiї Президента, а особливо в  кабiнетi начальника штабу партiї влади Андрiя Клюєва ще й  цими днями, шампанське ллється рiкою. 

Тут святкують перемогу. Але не ту, ефемерну, яку начебто  отримала опозицiя, а ту iншу, справжню, що дозволить партiї ригАналів та її сателiтам не лише зберегти свiй вплив у парламентi, а  й значно його пiдсилити. Хитрий,  багатоходовий план масових і  системних фальсифікацій і  підкупу спрацював.

Злиденним українцям знову вiддали їхнє - злиднi. 

У чому ж полягав їх план? Ви здивуєтесь, але найкращу вiдповiдьна це питання дає журналiстське розслiдування - “Справа на мiльярд.  КРТ.”. Воно є беззаперечною   iлюстрацiєю, як великi грошi впливають на полiтику, а в пiдсумку - на наше з вами життя.

Нашi дiти доношують одяг ровесникiв iз Нiмечини та Польщi.  Нашi батьки передчасно помирають, бо не можуть купити дорожезнi лiки. 

Люди в нас -  добрi,працьовитi, землi - багатi,  чому ж ми такi бiднi? Чому ж ми стоїмо  у чергах, щоб виїхати за кордон,  аби мити ноцники старим панам   i паням? 

Ми кажемо: влада - винна. I правильно кажемо. Лише не розумiємо, що цій бандитській злочинній  владі, яка потiм нас обдирає, дозволяємо себе обманювати. I самi ж потім дозволяємо, аби вона, не вибрана нами, нахабно нас грабувала.

I саме з тiєї причини вибори не стали святом простого люду.  Нинiшнi вибори - то свято злодіїв і брехунів від влади. Це  свято олiгархiв, банкірів-злодiїв, нечесних на руку  "людей", бандитів,  котрi звикли жити на краденому.

“Справа на мiльярд. КРТ.” допомагає зрозумiти, чому ми, простi люди,поки що програємо цій москальсько-жидівській владній мафiї, у вiйнi за власну країну. 

“Справа на мiльярд. Почерк мафiї” - це розслiдування про життя окремого  мафiозного клану  КРТ. Вiн не один у країнi. Таких  кланiв, таких “КРТ”, що присмокталися до бюджетних грошей намертво, - безлiч. Вони - при кожному мiнiстерствi, вони всі у тiнi. Але на прикладi цього одного клану можна зрозумiти, як  функцiонують невидимi бандитські  механiзми в  українській державі  і  як  допомагають  злодіям нас грабувати полiтики.

Отже, у трьох статтях “Справи на мiльярд. Почерк мафiї” йдеться про те, як дiє мафiозний клан в українських реалiях. Про схеми  здобування ним грошей. 

На документальних фактах показано, як цей клан через ряд фiрм - привидiв  “вiдмив” сотнi мiльйонiв грошей пiдприємств Мiнiстерства транспорту. 

Як високопоставленi посадовцi Генеральної прокуратури i  Державної податкової служби, та  суддi паралiзували розслiдування  кiлькох кримiнальних справ, якi мали б поставити всi крапки над “i” та   спiйманих на гарячому злодiїв запроторити до в’язницi надовго.

Але чомусь так у нашiй країнi завжди стається, що до в’язниць   потрапляють, як правило, невиннi, ... а ті, що крадуть і надалі залишаються на волі.

 Великi злодiї сьогоднi живуть за iншими правилами. Пiдуть на всяку пiдлiсть  і  злочин. Вони  належать до тiєї категорiї, хто встромить ножа у спину чи натисне на курок, аби  добити. Люди мафiозного клану готовi на все !!!

Чому я буду голосувати за СВОБОДУ !!!




Свобода набирає 26,3% голосів на цих парламентських виборах, бо це дійсно партія яка обстоює інтереси простого українця !!!  В  них  немає  тушок, бо усі члени  пройшли  люстрацію !!!  В  їх  рядах  немає  злодіїв-олігархів, бо не інтерес  вкрасти  є  головним для  членів  цієї  партії !!!  В  їх  рядах  чесні  партіоти, які за Україну  і  життя  готові  віддати !!!  Я  їм  вірю !!!  І  вони  не  підведуть  мене !!!

П.С.:  Працівники спецпідрозділу "Беркут" не пустили керівника партії "Свобода" Олега Тягнибока та його однопартійців до студії телеканалу "Інтер" для участі в програмі "Велика політика". 

Ми пройшли тільки 20 метрів після прохідної, далі нас затримали" беркутівці ". 4 автобуси спецпідрозділу пригнали, щоб не пустити Олега на програму. Уявляєте, як нас панічно боїться влада?

За словами "свободівця", рішення не пустити рішучих опозиціонерів до телеглядачів віддав безпосередньо власник каналу Валерій Хорошковський.

Кисельов сказав, що своє запрошення не відміняв. Це особисто рішення Хорошковського (власник групи телеканалів, серед яких" Інтер ".

Партієць розповів, що згідно з планом, на програму було запрошено з Тягнибоком людину від мистецтва, якого теж не пустіли: "Це повинен був бути кобзар Тарас Компаніченко. Також було домовлено, що в залі будуть сидіти десять наших активістів у партійних футболках. Нікого не пустили "

Бандитська влада свідомо фальсифікує вибори !

Спостерігач по 47 мажоритарному округу Павло Павлов - місто Слов'янськ, Донецька область, заявив, що у Олексія Азарова, сина прем'єр-міністра і кандидата-мажоритарника від партії ригналів зафіксовано більше тисячі фактів порушень ведення виборчої кампанії !


«Ми виявили більше тисячі фактів, що стосуються підкупу виборців та порушення правил ведення агітації. Наприклад,  52 білборди  з рекламою Олексія Азарова з'явилися задовго до офіційного початку виборчої кампанії, ... і власників цих конструкцій нам так і не вдалося встановити. Причому,  400 фактів ми змогли задокументувати - є фотографії, відеозаписи, публікації в ЗМІ. Але на жаль, наші опозиційні кандидати так і не змогли заблокувати кожен крок  фальсифікацій судовими позовами,  … тому, що вони не приймалися  судами до розгляду ???! », - повідомив Павлов.


За фактами порушень Олексієм Азаровим виборчого  законодавства було дванадцять звернень до ЦВК.  Був  і  виняток:  - один факт підкупу суд ніби таки   прийняв до розгляду, але … .

Наші спроби припинити фальсифікації завершилися невдало:  Центрвиборчком порушень не побачив, а суд, свідомо сприяючи,  фальсифікаціям  «не знайшов» ніякого зв'язку між Олексієм Азаровим і організацією «Ініціативи Олексія Азарова" Наш регіон ",  яка роздавала підкупні подарунки від імені кандидата  Азарова


 Комітет виборців України також занепокоєний  безпрецедентними витратами сина глави уряду на передвиборчу кампанію.

"У середньому на кожен округ Партія регіонів планувала  витратити близько 30 млн грн. Це «власні» ресурси кандидата-мажоритарника плюс  те, що виділяється в рамках соціальних  ініціатив президента. Кампанія ж у Слов'янську в цьому сенсі відрізняється тим,що витрати вище в п'ять разів. Тут кандидат порушує, перш за все, правила,встановлені в рамках домовленостей всередині самої правлячої  партії ", - зазначив глава Донецькогообласного відділення КВУ Сергій Ткаченко.


Також  грубим порушеннямі фальсифікацією є й те, що син прем'єра Олексій Азаров на протязі багатьох років проживає в Австрії. Разом з тим, згідно з українським законодавством,особа, що проживала останні  5 років  перед виборами за межами країни, не може балотуватися в народні депутати.

Однак Центральна виборча комісія визнала ???, що документи сина прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексія «відповідають» вимогам  Конституції,   щодо п'ятирічного проживання на території  України … ???!   

Питаю, де СПРАВЕДЛИВІСТЬ ??? Чому бандитською владою свідомо  фальсифікуються вибори !!!

Тотальний грабунок українців бандитською владою!

Тільки за 2012 бандитський і злодійський Кабінет Міністрів списав приватним обласним газовим і енергетичним компаніям 25 мільярдів гривень боргів !??? ...

 Тобто, нас українців автоматично за один раз пограбували на 25 млрд грн !!!

 Хто буде відповідати за тотальний грабіж українського народу???
beatbeatbeat

 «Куди поділи мільярди, які мають надійти до бюджету ????», - запитав Яценюк у віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка.  Відповідь: «Ці мільярди розкрадені …  і відправлені в офшори !!!»

 Чому ми прості  українці повинні платити за боргами злодіїв міліардерів ???   … Чому злодії не відповідають за свої злодіяння перед законом???

... Не знаючи,  що відповісти, Тігіпко зморозив дурість ... нагадавши, що Україна змушена платити шалені гроші за російський газ за контрактами, незаконно  підписаними прем'єром Миколою Азаровим   з Роcією  - тобто по 416 доларів  за  тисячу кубів, ...

... А  обіцяли перед виборами нам газ по 50 доларів !   Обіцяли,  що  в них  все  схоплено і  вони  з  Росією  запросто  домовляться !!!  То  чому  не  домовились ???  Питаю: «Де обіцяний українцям газ по 50 доларів ??? Чому партія ригналів свідомо не виконує взяті на себе зобов'язання??? »Чому головні бадяжники газу -  Бойко і Фірташ, які на 30% розбавляють газ повітрям,   і  ось цю  повітряну  суміш  продають населенню  України,  ще не у в'язниці ???

П.С.: Верховна Рада України прийняла законопроект про списання боргу державному концерну «Укроборонпром», розмір якого становить 819 400 000 грн. За списання проголосували 240 ненародних депутатів від ПР + КПУ + тушки, з мінімально необхідної кількості у 226.

Убей негра !!!

Капитан футбольной сборной Англии Сол Кемпбелл призвал болельщиков не ехать на финальную часть Евро-2012, поскольку Украина очень далека от решения проблемы расизма, неофашизима, антисемитизма и в  Украине осуществляются политические преследования инакомыслящих.

Корпорации «Панорама» получила кадры, сделанные на территории Украины, на которых видно, как болельщики отдавали нацистские приветствия и при появлении на поле чернокожих игроков издавали звуки, похожие на крики обезьян.

Британцы получили доказательства широко распространенного в Украине антисемитизма.

Также они стали свидетелями жестокого нападения на группу азиатских студентов. Инцидент со студентами произошел в городе Харькове на востоке Украины, где будут проходить матчи Евро-2012. В момент, когда снимали столкновения между враждующими группами футбольных фанатов, было зафиксировано зверское избиение  … - украинские  футбольные болельщики неожиданно заметили новую мишень: небольшую группу азиатских студентов, которые намеревались поддержать свою футбольную команду. Их жестоко избивали  палками и ногами -  причиной нападения стал их цвет кожи.

Би-би-си продемонстрировала эти кадры а Англии  и  англыйцы категорически против решения отдать финал Евро-2012 Украине. «Они должны сказать: если хотите проводить этот турнир, то решите свои внутренние проблемы. Вы не заслужили принимать такие престижные соревнования в своей дикой бандитской стране».

Власти Великобритании тоже рекомендуют болельщикам афро-карибского или азиатского происхождения, которые направляются в Украину, быть особенно осторожными из-за угрозы расистских и бандитских нападений.

Кемпбелл откровенно посоветовал болельщикам смотреть игры чемпионата по телевизору. «Оставайтесь дома, посмотрите чемпионат по телевизору. Не нужно рисковать жизнью. Потому что,  назад вы можете вернуться в гробу», - заявил футболист.

УЕФА дистанцировалась от событий, заснятых Би-би-си. Футбольные еврочиновники заявили, что все матчи, которые были засняты, проводились в рамках внутренних чемпионатов, и происходящим там должна заниматься футбольная ассоциация Украины. В УЕФА почему то подчеркнули, что Евро-2012 должен предоставить еще одну возможность побороть проблему расизма, бандитизма, антисемитизма и политических преследований  в Украине. 

Глава Международной федерации ассоциаций профессиональных футболистов Тео ван Сеггелен заявлял, что ведущим футболистам Европы угрожают оскорбления на расовой почве во время предстоящего чемпионата Европы. Эта организация провела собственное исследование явления расизма, насилия и заказных матчей в Восточной Европе, которое было обнародовано в феврале этого года. В нем 10% всех опрошенных профессиональных футболистов сказали, что были жертвами насилия. В половине случаев - со стороны болельщиков.

Борітеся — поборете! Вам Бог помагає !!!

Лидер оппозиции, бывший министр внутренних дел Украины Юрий Луценко, выступая с последним словом на рассмотрении апелляции на приговор печерного суда Киева, заявил, что вся его вина заключается лишь в том, что он был и остаётся противником  действующей бандитской власти.

«Я понимаю, что моя судьба решается не этим судом. Ведь это на 100% политическое дело и оно решается лишь политическими факторами !!!», — заявил Луценко. Лидер оппозиции и экс-глава МВД заявил, что не считает нужным вновь доказывать абсурдность выдвинутых против него обвинений,  потому что 86 свидетелей обвинения заявили, что Луценко не нарушал закон и не подтвердили придуманные лживыми купленными следователями цепочки  "дела".  Обращаясь к украинцам, лидер оппозиции Юрий Луценко отметил: «Я лишь хочу здесь, в клетке бандитского режима, где я провел последние 2 года, обратиться ко всем, кто понимает, что так жить нельзя, Шевченковыми словами: “Борітеся — поборете! Вам Бог помагає„.

Українофоб Константинов - кавалер ордена Ярослава Мудрого ???

Проросійський  спікер Криму Константинов відзначився як мінімум однієї видатної особистою заслугою перед сім'єю Баньдюковичів і … заслужив орден … історія з нагородженням голови Верховної Ради Криму Володимира Константинова орденом Ярослава Мудрого IV ступеня містить елементи детективного жанру  ???!!! 

Кримчани вперше почули про отримання ним цієї нагороди ще в середині листопада минулого року. Тоді разом з інформацією про те, що Віхтур Баньдюкович привітав Константинова з Днем народження стандартним набором фраз !!!,  …  з посиланням на Адміністрацію президента говорилося і про нагородження спікера цим самим орденом !!!.   Враховуючи, що в новини йшла розмова не про якісь  «обізнані джерела» з АП, а йшлося про відомсості з АП загалом, можна було вирішити, що інформація цілком  і цілком офіційна !!!

 …. Однак серед президентських указів не виявилося жодного натяку на орден !!! 

Як виявилося, його там і не могло бути - оскільки в грудневих  новинах  прес-центру ВР АРК говориться !!!, а указ про нагородження спікера був підписаний аж  ... 20 лютого.  Тоді постає питання,  на кому  ж  лежить вина за листопадовий фальстарт  !!!  … ха-ха-ха …   -  і тепер про це  не скаже ніхто (бо існує принцип тотального страху перед бань дюками які у владі),  …однак мені зрозуміло, що інформацію про неї мав хтось і не тримав язика за зубами …. І  тому  …і  тоді місце нагородження було приводомдля гордості в першу чергу для Константинова.

 До речі, документ, на який посилається прес-центр ВР АРК до сих пір не знайти на президентському сайті. У спискууказів від 30 грудня є прогалина, яка пропонує  вважати   …. указом про нагородження кримського спікера !!!??? 

Орден князя Ярослава Мудрого – це найвища державна нагорода України, яку отримують за ВИДАТНІ  особисті заслуги перед  УКРАЇНОЮ в галузі державного будівництва, зміцненні міжнародного авторитету України, розвитку економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров'я, за благодійну, гуманістичну та громадську діяльність. 

Сказати, чим з переліченого відзначився,  ворог українського народу,  глава ВР АРК - завдання не з легких. Константинов більше відомий своїм вкрай  вираженим ворожим ставленням до української мови і українських традицій  (українська  мова його дратує, а з російською він дружить) !!!??? 

Звичайно, говорячи про спікера, не можна не згадати про будівельний гігант «Консоль»  оборудки  якого покриваються  синами  Баньдюковича. Але, напевно, створення однієї будівельної фірми, яка до того ж зробила тебе незаконно найбагатшою людиною в Криму, а заразом з тим і постійним переможцем  тендерів на державні замовлення в різних сферах будівництва, є недостатньою для  такого почесного ордена як  орден Ярослава Мудрого IV ступеня. 

Проблеми Константинова у полягають у тому, що він  два роки як керує Верховною Радою, але не керує Кримом !!!  Кримом  і  надалі  керують  бандитські  угрупування !!! 

Якщо його попередник Анатолій Гриценко  тримав у  «ежових» руках виконавчу владу  і був у відповіді за перемоги і прорахунки не тільки ВР Криму, але і Ради міністрів АРК, то з Константиновим зовсім інша ситуація. Мотором всіх серйозних перетворень в 2010-2011 роках був кримський прем'єр Василь Джарти, всі успіхи кримської влади  можна віднести тільки на його рахунок. Після тривалої паузи управління опинилося в руках бань дюка Могильова, і всі  … ???  чомусь  зараз  тільки  мінуси можна тепер зараховувати саме   ….  ??? … йому, але ніяк не Константинову  !!!, який нібито своє спікерство   вважає  як мішок з цементом:   і важко,   … і  можливо що  й  пригодиться у будівництві. 

Проте всі питання, що ж видатного зробив  для України Володимир Константинов, відпадають самі собою,  якщо згадати, а що ж цікавого відбувалося в Криму в останніх числах грудня. 

За дев'ять днів до указу про нагородження Константинова депутати Верховної Ради Криму проголосували за виділення організації Товариство мисливців і рибалок «Кедр» 8,8 га мисливських угідь в районі Великої Алушти. Як відомо, клуб асоціюють з ім'ям президентського сина Олександра Януковича. Перед цим депутати двічі «прокотили» це питання, причому навіть у поіменному голосуванні, ситуація переламалася лише після того, як Константинов силою  скликав фракцію «Регіони Криму» на нараду  і  «виламав  їм  руки» … . і  Це дійсно можна сприйняти як «видатну особисту заслугу» … ??? 

Звичайно, питання про присудження ордена не вирішується протягом дев'яти днів. Повинна зібратися комісія з державних нагород, прийняти відповідне рішення, а потім вже подати цю пропозицію «главі»  держави.   Але як зрозуміло з вищезазначеного фальстарту з новиною про нагородження, вручити Константинову орден збиралися давно, але ніяк не  знали  як  це  зробити,  адже  він  яскравий  приклад  ворога  українському  народу. 

… Але після історії з «Кедром» було б навіть якось непристойно тягнути волинку !!!  Ха-ха-ха. Зрозуміло, чому указ не  виявився на президентському сайті - адже злі язики відразу б сказали, що Константинова нагородили саме за педалювання питання з мисливськими угіддями !!! 

А ситуація, в якій знаходиться кримський спікер, пояснює, чому йому важливо, щоб про його нагородження все ж всі почули. Крісло під брехуном і українофобом Константиновим хитається вже давно !!! І Визнання його заслуг Баньдюковичем особливо цінне - адже не можна ж нагороджувати орденом людину, яку завтра знімуть з посади  … ???!!! З  Точно  як  і  в  сценарії  з  Слюсарчуком !!!  

Знаковим є коментар Константинова «Кримським известиям», коли він після нагородження заявив: «Безперечно, це аванс на майбутнє і стимул для подальшої роботи  для   Віктора Фёдоровича».   Тільки тут не враховувалося одне: в разі рішення замінити Константинова в спікерському кріслі, орден зовсім не буде цьому перешкодою. Щоб зберегти обличчя, досить дати чиновнику натомість якусь маловпливову, але  посаду. А знайти її нескладно: людину завжди можна призначити радником президента, кинути заступником в РНБО, а в Криму до того ж є така несолодка цукерка як порожнє крісло представника президента … !!! 

П.С.  РОСІЯ: Крим буде наш !!!  Відберемо!!!  І це  буде  найближчим часом !!!

Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна