хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

АНОНС: Справа на мільярд. Раби мафії. Раби Януковича !!!

"Головне, аби в мене були цi раби! Мажоритарку вiддам  їм". Чому декому так потрiбен депутатський мандат i якою є його справжня  цiна. 

У той час, коли опозицiя ще й досi бахвалиться і вважає,що вона виграла вибори, на Банковiй, в Адмiнiстрацiї Президента, а особливо в  кабiнетi начальника штабу партiї влади Андрiя Клюєва ще й  цими днями, шампанське ллється рiкою. 

Тут святкують перемогу. Але не ту, ефемерну, яку начебто  отримала опозицiя, а ту iншу, справжню, що дозволить партiї ригАналів та її сателiтам не лише зберегти свiй вплив у парламентi, а  й значно його пiдсилити. Хитрий,  багатоходовий план масових і  системних фальсифікацій і  підкупу спрацював.

Злиденним українцям знову вiддали їхнє - злиднi. 

У чому ж полягав їх план? Ви здивуєтесь, але найкращу вiдповiдьна це питання дає журналiстське розслiдування - “Справа на мiльярд.  КРТ.”. Воно є беззаперечною   iлюстрацiєю, як великi грошi впливають на полiтику, а в пiдсумку - на наше з вами життя.

Нашi дiти доношують одяг ровесникiв iз Нiмечини та Польщi.  Нашi батьки передчасно помирають, бо не можуть купити дорожезнi лiки. 

Люди в нас -  добрi,працьовитi, землi - багатi,  чому ж ми такi бiднi? Чому ж ми стоїмо  у чергах, щоб виїхати за кордон,  аби мити ноцники старим панам   i паням? 

Ми кажемо: влада - винна. I правильно кажемо. Лише не розумiємо, що цій бандитській злочинній  владі, яка потiм нас обдирає, дозволяємо себе обманювати. I самi ж потім дозволяємо, аби вона, не вибрана нами, нахабно нас грабувала.

I саме з тiєї причини вибори не стали святом простого люду.  Нинiшнi вибори - то свято злодіїв і брехунів від влади. Це  свято олiгархiв, банкірів-злодiїв, нечесних на руку  "людей", бандитів,  котрi звикли жити на краденому.

“Справа на мiльярд. КРТ.” допомагає зрозумiти, чому ми, простi люди,поки що програємо цій москальсько-жидівській владній мафiї, у вiйнi за власну країну. 

“Справа на мiльярд. Почерк мафiї” - це розслiдування про життя окремого  мафiозного клану  КРТ. Вiн не один у країнi. Таких  кланiв, таких “КРТ”, що присмокталися до бюджетних грошей намертво, - безлiч. Вони - при кожному мiнiстерствi, вони всі у тiнi. Але на прикладi цього одного клану можна зрозумiти, як  функцiонують невидимi бандитські  механiзми в  українській державі  і  як  допомагають  злодіям нас грабувати полiтики.

Отже, у трьох статтях “Справи на мiльярд. Почерк мафiї” йдеться про те, як дiє мафiозний клан в українських реалiях. Про схеми  здобування ним грошей. 

На документальних фактах показано, як цей клан через ряд фiрм - привидiв  “вiдмив” сотнi мiльйонiв грошей пiдприємств Мiнiстерства транспорту. 

Як високопоставленi посадовцi Генеральної прокуратури i  Державної податкової служби, та  суддi паралiзували розслiдування  кiлькох кримiнальних справ, якi мали б поставити всi крапки над “i” та   спiйманих на гарячому злодiїв запроторити до в’язницi надовго.

Але чомусь так у нашiй країнi завжди стається, що до в’язниць   потрапляють, як правило, невиннi, ... а ті, що крадуть і надалі залишаються на волі.

 Великi злодiї сьогоднi живуть за iншими правилами. Пiдуть на всяку пiдлiсть  і  злочин. Вони  належать до тiєї категорiї, хто встромить ножа у спину чи натисне на курок, аби  добити. Люди мафiозного клану готовi на все !!!

46

Коментарі

118.11.12, 19:44

Скоро почнеться....Чекайте!!!!!!!!!!

    218.11.12, 21:03

    А хіба ми цього не знали і не чекали?

      318.11.12, 21:21Відповідь на 1 від БілаКоролева

      не вірю, що у Вас в Мукачевому люди вийдуть на площі ... була ж колись Карпатська Україна, були ж колись ГЕРОЇ, ... а зараз, а зараз їх немає !!!

        418.11.12, 21:23Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

        дійсно знали ще рік тому і кричали тут на сторінках щодня - що будуть фальсифікації !!! А що ж керівнички опозиції ... - мовчали і нічогісінько не робили, палець о палець не вдарили щоб знівілювати фальсифікації ... та що там про це говорити, якщо вони навіть не доусужились єдиного кандидата виставити на УСІХ округах !!!

          518.11.12, 21:25Відповідь на 3 від Пусік*

          Є деякі речі про які люди навіть і не знають,бо то не в їх компетенції...Вони пізніше тільки аналізують що,де,коли і як......

            618.11.12, 21:30Відповідь на 5 від БілаКоролева

            хто хоче той знає !!! Люди стали якісь не такі, - хоч їм кілок на голові товчи, ... не розуміють, що їх "женуть на бойню" !!!

              718.11.12, 21:31Відповідь на 6 від Пусік*

              Ти що маєш на увазі?

                818.11.12, 22:06Відповідь на 7 від БілаКоролева

                є незворотні процеси і точку неповернення ми вже пройшли ... про одне жалію, що я народився не в той час ...

                  919.11.12, 07:51Відповідь на 8 від Пусік*

                  а в який час ти б хотів жити?

                    1019.11.12, 09:26

                    Коли опозицiя ще й досi бахвалиться і вважає,що вона виграла вибори, в Адмiнiстрацiї Президента шампанське ллється рiкою

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна