хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Загибель всього живого на Землі неминуча!

Земля наблизилася до «критичної точки» у зміні клімату, що призведе до швидкого і незворотного процесу руйнування всієї навколишнього середовища. До такого висновку прийшла експертна група ООН на чолі з біологом Каліфорнійського університету в Берклі Ентоні Барноскі.

На думку вчених, стрімке зростання чисельності населення, масове знищення рослин і лісів, забруднення навколишнього середовища і її зміна, зайва експлуатації енергетичних ресурсів і глобальні зміни - все це неминуче призведе найближчим часом до масштабної кризи, наслідки якої будуть уже на жаль незворотні.

 П.С.: «В останній раз подібну поворотну точку Земля минула 14 000 років тому, коли закінчилася епоха оледеніння. В цей період відбулося зникнення більшої частини тварин і рослин, ... а потім почався новий виток ... і розповсюдження людської популяції на всіх континентах планети. Зараз цей виток підійшов до кінця ... », - пояснили вчені.

Експерти ООН підкреслюють, що зростання чисельності населення постійно посилює навантаження на ресурси планети. Якщо рівень освітченості в країнах, що розвиваються залишиться таким же, як зараз, то до 2030 року чисельність людства зросте до 9 мільярдів, а до кінця століття - до 57 мільярдів.

Вчені попередили, що якщо залишити все як є і не робити ніяких дій, то глобальні зміни можуть відбутися протягом найближчого десятиліття. «Земля вже впритул підійшла до критичної позначки, надзвичайно важко або навіть неможливо буде повернути планету в колишній стан уже через п'ять років», - сказав Барноскі.

Про те, що людство в найближчі роки може зіткнутися з тотальною глобальною екологічною катастрофою, йдеться не вперше. У квітні цього року в декларації «Стан планети», приуроченому до чергового саміту ООН, людству повідомлялося, що у нього залишилося всього п'ять-десять років, щоб уникнути глобальної екологічної катастрофи, яка загрожує незворотними наслідками, які приведуть усе живе до загибелі.

Але, є вихід. Один зі способів уникнути початку всесвітнього краху в кінці цього року озвучили в NASA. Було запропоновано 14 кроків, що дозволяють контролювати масове знищення лісів. Ці заходи, на думку вчених та експертів, зможуть врятувати планету від глобальних змін і дозволять відсунути глобальна криза в майбутнє.
20

Коментарі

113.09.12, 12:53Відповідь на 9 від Teрминатор*

Особенно Льоні-Космосу. Накази приходили пачками.А його бідного так і не пойняли.

    123.09.12, 12:54Відповідь на 5 від КумПаніЯ

    Сітових спасителів було до біса, і кожен зі своєю теорією:

    В этой части семинара доктор Ховинд открывает ужасный эффект философии под названием "эволюция" на протяжении истории. Давая примеры основанных на эволюции таких течений, как расизм, коммунизм, нацизм, он показывает бесчеловечные действия, которые предпринимались её сторонниками в борьбе за выживание "привилегированных рас" а также выявляет усилия, которые они прилагают для установления нового мирового порядка в наши дни.
    http://www.creation.co.ua/creationseminar

      133.09.12, 13:03Відповідь на 12 від Крилами віри

      дійсно олігархами издійснюбються масові рубки лісів хіба це не відомий нам факт ??? Ми що не можемо його припинити !!! Можемо !!! ЧОМУ Ж НЕ ПРИПИНЯЄМО ???

        Гість: kavaler

        143.09.12, 13:07Відповідь на 9 від Teрминатор*

        треба зрозуміти нарешті і вимоги внегалактичної ради до землдян .. чому нашв можновладці ЇХ НЕ ОГОЛОШУЮТЬ !!! Адже вони надаються прямим каналом !!!Так!

          153.09.12, 13:09Відповідь на 14 від Гість: kavaler

          ЧОМУ ???

            Гість: black princes

            163.09.12, 13:11

            А кого удивляет, что катастрофа неибежна?
            Мне показали это уже давно. Люди засирают то, что щедро было им даровано токсическими отпадами и ядо хомикатами. Людям не хочется ничего давать, только брать. В реки 20м от собственного дама выводят анализации, в лесах сделаны мусорки. Сыплют всякую дрянь в Землю. Чего можно ожидать от такого поведения? Земля отдаст с навязкой. Оглянитесь...
            Людишки пошли от Своих Славянских Богов и порядка к жидам на поклон. И что мы видим? Уничтожение, паскужение, проливание крови, гонитва за баблом и огромный 0 уважения к Дому, что их кормит и носит, как и после Смерти принимает в себя.
            Мерзость. Это единственное, что можно сказать о 85% людей.

              173.09.12, 13:38Відповідь на 16 від Гість: black princes

              ми нікого тне здивовуємо !!! просто коли йдештгорамии і чуєш і з првава і зліва гуркіт бензопил стає не по собі ... а де ми живемо чи в демократичному суспільстві !!! ... ????????????????????????????

                183.09.12, 13:47Відповідь на 13 від Teрминатор*

                Тут йдеться про інше, що це не проблема в дійсності, а суцільна спекуляція.

                Проблема швидше тут

                http://vkurse.ua/ua/health/ne-zloupotreblyay-aspirinom.html

                http://focus.ua/health/243230/

                Ліси це природні насадження(залишки Божого раю), а Ви посадить дерево та так щоб діти не вирвали його через годину, і почистіть водоймище та не забувайтесь заривати в землю гімно після того як сходите по большому... і проблем буде менше.

                  Гість: Vohlk

                  193.09.12, 13:53

                  По одному усі готові змінити цей світ на краще, але усі разом ми чомусь нічого не можемо вдіяти! Потрібна така людина, котра змоглаб зібрати воєдино думки усіх! Нажаль такої людини Україна зараз не має

                    Гість: black princes

                    203.09.12, 13:53Відповідь на 17 від Teрминатор*

                    Начинать менять что либо нужно от самих себя.
                    И если каждый з нас будет подходить к этому в стиле ,,А что я одн могу сделать...,, , никогда и ничего не изменится.
                    Я бы вытерла чьей-то мордой даже плевок на Земле. Никто не хочет, чтоб ему плевали в морду, так зачем плюёт в лицо Земле?
                    Если бы в человеке было более от животного, мир был бы чистым, добрым и без катаклизмов. Человек - это чирей на теле Земли. И многих увы нужно истреблять, как болячку. Иначе толку не будет.
                    Люди сами себя исцелить не хотят. Силы Земли нашей взялись за это в полной мере, ибо нет больше возможности терпеть издевательства людские.