Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Загибель всього живого на Землі неминуча!

Земля наблизилася до «критичної точки» у зміні клімату, що призведе до швидкого і незворотного процесу руйнування всієї навколишнього середовища. До такого висновку прийшла експертна група ООН на чолі з біологом Каліфорнійського університету в Берклі Ентоні Барноскі.

На думку вчених, стрімке зростання чисельності населення, масове знищення рослин і лісів, забруднення навколишнього середовища і її зміна, зайва експлуатації енергетичних ресурсів і глобальні зміни - все це неминуче призведе найближчим часом до масштабної кризи, наслідки якої будуть уже на жаль незворотні.

 П.С.: «В останній раз подібну поворотну точку Земля минула 14 000 років тому, коли закінчилася епоха оледеніння. В цей період відбулося зникнення більшої частини тварин і рослин, ... а потім почався новий виток ... і розповсюдження людської популяції на всіх континентах планети. Зараз цей виток підійшов до кінця ... », - пояснили вчені.

Експерти ООН підкреслюють, що зростання чисельності населення постійно посилює навантаження на ресурси планети. Якщо рівень освітченості в країнах, що розвиваються залишиться таким же, як зараз, то до 2030 року чисельність людства зросте до 9 мільярдів, а до кінця століття - до 57 мільярдів.

Вчені попередили, що якщо залишити все як є і не робити ніяких дій, то глобальні зміни можуть відбутися протягом найближчого десятиліття. «Земля вже впритул підійшла до критичної позначки, надзвичайно важко або навіть неможливо буде повернути планету в колишній стан уже через п'ять років», - сказав Барноскі.

Про те, що людство в найближчі роки може зіткнутися з тотальною глобальною екологічною катастрофою, йдеться не вперше. У квітні цього року в декларації «Стан планети», приуроченому до чергового саміту ООН, людству повідомлялося, що у нього залишилося всього п'ять-десять років, щоб уникнути глобальної екологічної катастрофи, яка загрожує незворотними наслідками, які приведуть усе живе до загибелі.

Але, є вихід. Один зі способів уникнути початку всесвітнього краху в кінці цього року озвучили в NASA. Було запропоновано 14 кроків, що дозволяють контролювати масове знищення лісів. Ці заходи, на думку вчених та експертів, зможуть врятувати планету від глобальних змін і дозволять відсунути глобальна криза в майбутнє.
20

Коментарі

18.06.12, 21:52

Хай почнуть з себе. Маю на увазі Америку яка чхала на всі гасла про екологію. Європа в цьому плані краща, без заперечень.

    29.06.12, 04:12

    Так нам і треба.Бо ми того варті.

      39.06.12, 13:10

      «В останній раз подібну поворотну точку Земля минула 14 000 років тому, коли закінчилася епоха оледеніння. В цей період відбулося зникнення більшої частини тварин і рослин, ... а потім почався новий виток ... і розповсюдження людської популяції на всіх континентах планети. Зараз цей виток підійшов до кінця ... »

      Епоха оледеніння закінчилася і відбулося зникнення більшої частини тварин і рослин? Мабуть у тих експертів щось не те з логікою.
      А оледеніння з якого дуру почалось? Мабуть динозаври напукали.

        49.06.12, 14:53

        ВСЯ надія на поміч БОГА І ВОСКРЕСЛИХ святих ГЕРОІВ бо інакше земляни програють бій з сатаною У футболі ЧЕХІВ маскалі купили і тому ті програли бо ж видно що грали вони як зомбовані ну а ПУТІНОІДИ всі кричать що РАСЕЯ ПАБЕДИЛА КРАСІВО+ Вніч7 ЧЕРВНЯ в Єрусалимі тисячі людей бачили НЛО це маскалі випробовували ЛАЗЕР щоб показати ЛЖЕХРИСТА в часі ЄВРО у Єрусалим і в КИІВ+Найцікавіше має бути таки в ЧЕРВні тим більше що колись в цім місяці вже була ПРОРОЧА МОЛИТВА ПАПИ РИмського за наказом БОГОРОДИЦІ та найбільші походи УНруху УПА від 1990 по 1999рік ЗНАЙДІТЬ час і гляньте це відео на ЮТУБІ http://www.youtube.com/?watch?v=SwrL4R9GpKo бо ВКонтакті його вже багато днів умисно недають закачати ФСБісами залякані адміни того ПУТІН\Дуров сайту+Множте відео УПА http://blog.i.ua/user/4400999/ ЩасТИ

          52.09.12, 17:50

          масове винищення українських лісів триває і надалі адже підходить зима - ріжуть по страшній силі

            62.09.12, 19:14

            а гроші..гроші..а гробівці..маєтки..
            ось про,що мислять..володарі теперішні
            що там ліс..земля..сусід.
            мені усе мені!!!! а там ....

              72.09.12, 23:25

              Да! Життєстверджуюче! Я одного не розумію,чому ж призивають побільше народжувати, якщо гряде катастрофічне перенаселення. Тоді китайців треба внічтожать мільйонами, бо плодяться, як миші.

                Гість: Vohlk

                83.09.12, 12:42

                Читав я про подібну теорію. Мушу зізнатись вона дійсно має місце. Зі всіх можливих ця найбільше заслуговує на життя!

                  93.09.12, 12:43Відповідь на 7 від ЛанаСкала

                  треба зрозуміти нарешті і вимоги внегалактичної ради до землдян .. чому нашв можновладці ЇХ НЕ ОГОЛОШУЮТЬ !!! Адже вони надаються прямим каналом !!!

                    Гість: Vohlk

                    103.09.12, 12:50

                    Якщо це жарт такий, то дуже вдалий, а якщо ти серйозно, то припини курити усе підряд

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна