хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вибори по даунецкі !!!

У даунецкой школі № 16 (Калінінський район Донецька, округ №42) розташовані дві виборчі дільниці - дільниця №141677 (1 поверх школи) і дільниця №141686 (2 поверх школи). Ці виборчі дільниці опинилися в числі двох з шести дільниць Донецької області,  де після закінчення голосування бандити від ПР за сприяння міліції свідомо вимкнули світло, для  того щоб провести масові фальсифікації силою. Голова дільничної комісії №141677 зафіксувала на мобільний це порушення. Побачивши це,   у голови комісії бандити відняли телефон та не дали змоги повідомити про бандитське проведення фальсифікацій.

Темнота, члени комісії в "заручниках", оточенні  бандитами і цілковита бездіяльність та сприяння бандитам міліції - така інформація надійшла відразу з декількох джерел: представників Об'єднаної опозиції та УДАРУ, членів окружної комісії, діючих  народних депутатів та офіційних спостерігачів.

- Коли ми прибули на місце через двері чулися крики "Люди!!! Допоможіть!" Але!??? ... Бандитська міліція не впустила всередину ні  членів окружної виборчої комісії, ні інших людей, які мали повне право там  знаходитися при підрахунку, - сказав прес-секретар Об'єднаної опозиції Віталій Овчаренко.

Бандитська міліція працювала спільно з бандитами найнятими  ПР; школу оточили так сказати бритоголові"спортсмени",  швидше схожі на  рекитирів, котрі і проводили масові фальсифікації.

- Один з них відразу ж підбіг і сильно вдарив мене в бік і  спробував вирвати камеру, - розповів Овчаренко.

Цю інформацію підтвердив і народний депутат Михайло  Волинець. За словами Волинця, самим бандитським  чином поводився на місці подій начальник  Калінінського РВВС Андрій Абельдяев, которий і керував свавіллям бандитської  міліції.

- Голова комісії таки у когось випросила телефон і  подзвонила "на волю" - сказала, що зсередини силою замкнув двері  бритоголовий чоловік бандитської зовнішності. Як тільки ми з'явилися, то одразуж прибули до школи ще чоловік 40 "бойовиків".  Начальник міліції категорично відмовився  усунути порушення, ... і не дозволив двом членам окружної комісії пройти на  дільницю. Не змогли потрапити всередину і представники райвиконкому, - розповів  Волинець.

Про те, що відбувається всередині на дільниці 141677 нам  розповів представник ОВК Сергій Дуріцин.

- Сталося бандитське захоплення виборчої дільниці бандитами, найнятими партією регіонів. Я маю  повноваження туди зайти, але мене не пускають. Але вдалося хитрістю пройти туди  нашому Сергію Володимировичу Гречко. Він встиг дещо розповісти нам, поки у  нього силою забрали телефон: група бритоголових, ввірвавшись в приміщення,  відразу ж заблокувала вхідні двері, відібрала силою у всіх людей телефони і  зробила масовий вкид бюлетенів! Причому, перше вкидання на цій же ділянці було  вже зафіксоване  вранці. Бандити, які  взяли в заручники членів комісії, силою керують усім процесом на ділянці.  Міліція свідомо не робить нічого. Хоча там треба було викликати  "Беркут"  і  брати приміщення штурмом. З нами був на місці  полковник СБУ у відставці - він сказав, що для цього є всі підстави. Бо це  справжнісінький бандитизм !!! Я думаю, що така ж ситуація і на 2 поверсі – у комісії  №141686. 

Крім того,  за  інформацією представників донецького "УДАРу", на виборчій дільниці №141686 у цій же школі голова комісії помітила спроби членів комісії від ПР  підробити підписи виборців на бюлетенях. Після того, як вона спробувала припинити  порушення, до ділянки  відразу ж під'їхали  "бандити" і заблокували ділянку.

Спостерігач від партії "УДАР" і представник ОВК,  які прибули для з'ясування обставин, також були заблоковані в приміщенні.  Частина членів ОВК та спостерігачів, які в той час перебувала поза приміщенням,  не змогли потрапити всередину. Міліція оточила будівлю і фактично приєдналася  до бандитів,  здійснюючи блокаду,  організовану бандитами,  найнятих партією  регіонів. Від цих дій у голови комісії стався серцевий напад, викликали швидку,   ... але лікарів бандитська міліція так і не допустили,  в відрізану бандитами від зовнішнього світу,  школу.

За інформацією "УДАРу" всередині ділянки №141686 в даний час бюлетені просто складають у одну стопку за ПР, спостерігачі  не в силах перешкодити явному правопорушенню  бо  знаходяться у бандитів в заручниках. Йде бандитська фальсифікація  виборів за допомогою міліції!
58

Коментарі

129.10.12, 12:49

ось так відбувається підрахунок голосів у Донецькій та Луганській областях ... та і в деяких інших теж; і ще ця сволота Азаров має наглість стверджувати що вибори відбулися без порушень ??? Та вони масово сфальсифіковані бандитською партією ригАналів !!!

    229.10.12, 13:28

    Навіть при всіх фальшуваннях опозиція у Києві взяла більшість на мажоритарних округах!

      329.10.12, 13:29Відповідь на 2 від Julia Taneta

      це не так; бо якщо б вибори відбулися чесно, то б опозиція набрала вдвічі більше !!!!!!!!!!!!!

        429.10.12, 13:30Відповідь на 2 від Julia Taneta

        за кожен голос треба стояти насмерть !!! Чому нас мають обкрадати ??? Смерть ПРдунам

          анонім

          529.10.12, 13:46Відповідь на 2 від Julia Taneta

          а всю київську область взали ригианали

            629.10.12, 14:00Відповідь на 1 від Степанов Я

            ось так відбувається підрахунок голосів у Донецькій та Луганській областях ... та і в деяких інших теж; і ще ця сволота Азаров має наглість стверджувати що вибори відбулися без порушень ??? Та вони масово сфальсифіковані бандитською партією ригАналів !!!Знаючи теперішні настрої донетчан, котрі клянуть їх на кожному кроці (хоч, нажаль, не всі) риги зробили все, щоб Люди, які побажали проголосувати або не знайшли свої дільниці, бо їх перенесли, а ЗАПРОШЕННЯ НА ВИБОРИ НЕ РОЗНОСИЛИ, або, як більшість пасивної біомаси, спокійно лежали на диванах і дивились по ящику руССкую попсу!

              729.10.12, 14:07

              Ипануться - не подняться...
              Ото цівілізовані вибори...
              Роздаю друзям!

                829.10.12, 14:15Відповідь на 2 від Julia Taneta

                Навіть при всіх фальшуваннях опозиція у Києві взяла більшість на мажоритарних округах!ВІТАЄМ ! СЛАВА Украіні

                  929.10.12, 14:25Відповідь на 1 від Степанов Я

                  ось так відбувається підрахунок голосів у Донецькій та Луганській областях ... та і в деяких інших теж; і ще ця сволота Азаров має наглість стверджувати що вибори відбулися без порушень ??? Та вони масово сфальсифіковані бандитською партією ригАналів !!! БРАТЕ МИ співчуваєм і множим ЦЕ та знаєм що ця ВЕРХОВНА ЗРАДА довго рукаВОДИТЬ не буде бо скоро ПУТІН готує явний поділ УКРАІНИ й аж тоді З ХРИСТОМ й УПА наш БАНДЕРА прийде та все те БАНД шобло розжене ймовірно 2012р і буда влада призначених БОГОМ І ШЕВЧЕНКОМ офіцерів і друзів УПА ! Не падайте Духом ;БОГ з нами і вами брати й сестри украінці..БОРІТЕСЯ .http://blog.i.ua/user/4400999/ .МИ переможемо СЛАВА УКРАІНІ

                    1029.10.12, 14:34

                    Вы что - впервые в Выборах с ПР участвуете?
                    Вы верите что то, чем вам забивали ЗА БОЛЬШИЕ деньги голову (24 часа в сутки, со всех сторон, плакатами, с ТВ, во время трансляций с меткой "політична реклама" ВАС же самих не заставят слизывать с грязного пола????????
                    НАИВНЫЕ!... Мы ВСЕ играем в ПРодажную игру, под названием ДЕМОкратия!((((((((((..........

                    Готовьтесь начать думать по другому!!!
                    СМОТРИТЕ, СЛУШАЙТЕ, ДУМАЙТЕ:
                    http://www.youtube.com/watch?v=pDpjUio3AAo&feature=related

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна