хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Ситуація в Україні виглядає парадоксально!

Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле вважає ситуацію в Україні принаймні парадоксальною .... . «Нещодавні події в Україні продовжують виглядати для нас парадоксом.

З одного боку, саміт Україна-ЄС пройшов в конструктивній атмосфері,  з чіткими зобов'язаннями президента Янукурвіча ,  які він обіцяв виконати у найкоротші терміни, ... пообіцявши,  що влада України сповнена рішучості виконати всі три критерії, визначені у Висновк Ради ЄС у грудні ....

З  іншого боку,   ми бачимо, що ситуація залишається складною, тому що влада України не збираються виконувати обіцянки, -  дані нам ... », - сказав Фюле. 

На думку європейського політика, ситуацію в Україні найяскравіше демонструє блокування парламенту,  яке свідчить про небажання української влади виконувати дані обіцянки ... .



На мою думку:  -  «Україні потрібна інша влада, - та влада,  яка створить середовище, сприятливе для діалогу,  так само,  як вона потрібна,  як повітря  і українському народові , ... а також і конструктивна  (а не зрадлива і брехлива)  опозиція, яка може повністю взяти на себе відповідальність  перед   українським народом  за  ПРАВДУ,  ... без  фальшувань і фальсифікацій !!! », - зазначив Фюле.

14

Коментарі

114.03.13, 13:57

Хіба ж то ситуація в Україні парадоксальна ??? Вона на 100% бандиьтська і злодійська !!! Тому цю банду народ має повне право ЗНИЩИТИ !!!