хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Суди теж куплені бандитами-ригАналами !

У Первомайську Миколаївської області протистояння навколо  підрахунку голосів на окрузі № 132 призвело до незаконного застосування сили,  - бандитами з  "Беркуту" ...  незаконно «вилучена»  документація з окружкому.

Нагадаю, вранці 30 жовтня на сайті ЦВК була оприлюднена  інформація, що по округу № 132 оброблено 100% протоколів дільничних комісій, і  кандидат в депутати "Батьківщини" Аркадій Корнацький набрав найбільшукількість голосів - 39,66%, а кандидат від Партії ригАналов Віталій Травянко -34,09%.

Увечері того ж дня дані змінилися - у Травянко виявилося39,97% голосів, у Корнацького 39,66%.

Опозиція таки домоглася перерахунку голосів за протоколами з  мокрими печатками. Перерахунок повинен був відбутися вчора на засіданні  окружкому. ... Однак бандитська довірена особа Травянко пред'явило комісії куплену  постанову  Миколаївського окружного адміністративного суду, згідно з якою всі протоколи  виборчих комісій даного округу повинні бути вилучені для розгляду на засіданні  суду ...?????????

Після цього в ніч на п'ятницю, близько 2 години ночі, в будівлю окружкому увірвалося близько 50-ти бандитів-бійців спецпідрозділу  «Беркут», ... а з ними кілька невідомих бритоголових, які керували акцією   які активно взялися  псувати і рвати не тільки протоколи, але й бюлетені з голосами,  під наглядом  "Беркуту" !

25

Коментарі

12.11.12, 09:24

уся міліція куплена, суди куплені, прокуратура куплена - 100% бандитська влада МАСОВО і СИСТЕМНО продовжує фальсифікацію виборів !!!

    22.11.12, 09:29Відповідь на 1 від Степанов Я

    Заграница нам поможет.....Та тільки далі ЩО???

      32.11.12, 09:34

      ...юристи,що при владі стали бандитами а мєнти на службі у бандитів ось таке пакращення від янокурвичів...тотальна корупція і хабарництво!

        42.11.12, 09:42Відповідь на 1 від Степанов Я

        уся міліція куплена, суди куплені, прокуратура куплена - 100% бандитська влада МАСОВО і СИСТЕМНО продовжує фальсифікацію виборів !!!Совершенно ВЕРНО!!! Только очень жаль, что мы хохлы, такие пох..исты!!! Нас до сих пор считают козлами, как сказал Янукович.

          62.11.12, 10:19Відповідь на 2 від БілаКоролева

          а далі почнеться деребан кураїнської землі, яка по оцінкам американських експертів коштує 30 трилліонів долларів !!!

            72.11.12, 10:22Відповідь на 3 від заблокований

            все набагато складніше ... я працюю в штабі ПР ... і достеменно знаю ... якщо мажоритарщик від ПР набрав 1 голос а опозиціонер від Свободи 100000 це не означає що опозиціонер виграв вибори ... є технології які все міняють навпаки ... і це є в дійсності і при цих виборах !!!

              82.11.12, 10:23Відповідь на 4 від IRON_WOLF

              Ви праві ... люди мають в усіх обласних центрах виходити на вулицю і захистити своє волевиявлення ... адже істинний результат Пр це 10% !!!

                92.11.12, 12:52Відповідь на 7 від Степанов Я

                все набагато складніше ... я працюю в штабі ПР ... і достеменно знаю ... якщо мажоритарщик від ПР набрав 1 голос а опозиціонер від Свободи 100000 це не означає що опозиціонер виграв вибори ... є технології які все міняють навпаки ... і це є в дійсності і при цих виборах !!!Я знаю і не дивуюся, я констатую, що це є і діє! І всі чинять беззаконня бо знають про свою безкарність! Чи хоч один голова виборчкому поніс покарання? Чи ржавий хоч одного посадив в тюрму за такі фальсифікації в 2004? Тому таке свавілля і діється! Тому і надія на Свободу а не беззубу і імпотентну ОО!

                  102.11.12, 13:01Відповідь на 7 від Степанов Я

                  все набагато складніше ... я працюю в штабі ПР ... і достеменно знаю ... якщо мажоритарщик від ПР набрав 1 голос а опозиціонер від Свободи 100000 це не означає що опозиціонер виграв вибори ... є технології які все міняють навпаки ... і це є в дійсності і при цих виборах !!!...технологія проста: прокурор, суддя, члени цвк і овк виконують закони і Конституцію України чи вказівки президента і кліки ПР? Питання риторичне і для всіх відповідь зрозуміла! Хто не виконає вказівки ялинковича того закатають в асфальт рано чи пізніше, тільки коли рано то піднімуть шум а коли пізніше ніхто і не згадає, що такий був!

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    попередня
                    наступна