Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Бандитській владі залишилося жити ще 1,5 місяця !!!

У четвер Верховна зРада збирається проголосувати за збільшення міри покарання за «порушення» при проведенні  мирних мітингів і демонстрацій.  У той же час,  для  садистської міліції на сотні мільйонів  гривень купуються автозаки, машини з водометами,  щити та інше  так зване обладнання, яке використовується бандитами-спецназівцями під  час розгонів і побитті учасників  мирних акцій протесту.  Все виглядає на те,  що бандитська влада готує заколот !!!  /Вісник держзакупівель повідомляє про численні витрати на устаткування для спецназівців і покупку "воронків". Це говорить про те, що влада всерйоз вже готується до жорсткого придушення обовязкових акцій протесту?/

У четвер зРада збирається проголосувати у другому читанні  незаконний і  нелегітимний закон про легалізацію арешту на 15 діб за порушення при проведенні мирних зібрань. 

Але ж вони не мають права цього робити – бо це порушення Конституції. Кожен громадянин України  має право на мирні зібрання та демонстрації.  Чому лише на 15 діб, чому не на 3-4 роки ? Це нечуване свавілля бандитів-депутатів від ПР  і  КПУ. 

Верховна Рада, якій залишилося жити менше 2 місяців, взагалі не має права приймати щось подібне, тим більше, що це стосується обмеження прав людини. А це порушення 5-ої статті Конституції України,   -  про те, що народ здійснює владу безпосередньо. Вони  ж узурпували владу, …і  сьогодні цей режим абсолютно нелегітимний – як і президент,  як і Верховна зРада знаходяться поза Конституцією і поза законом. 

Є ще один пункт нашої  Конституції, що ніхто не повинен виконувати злочинні накази. Тому вони будуть відповідати перед народом за українськими законами української  Конституції. А те,  що вони   служать Росії і копіюють росіян КГБістів, так це їх проблеми. Це  ще більше збурить ситуацію, тому що вони ніяк не можуть зрозуміти, що у нас не Білорусь і не Росія. Буде  громадянська національно-визвольна революція, тому що 85 відсотків громадян вже доведені до відчаю і безвиході.

Чому вони роблять це саме перед виборами ?  Тому,  що в Україні фінансово-економічний колапс. Гривня вже тримається на повітрі. Правлячим режимом вкрадено 12 млрд золотовалютних доларів з золотовалютних запасів  України.

ПРдуни  готуються до війни з власним народом. Після фальсифікації, яку вони зробили при формуванні окружних виборчих комісій з членами не існуючих партій, яких вони замінять на своїх людей, у тому числі  виключно на членів  Партії регіонів, вони готуються до масових протестних дій з боку народу. Тому вони на сьогоднішній день готуються до силових методів - арештів, затримань, побиття, вбивств  та тортур. Тому,  що це  вже просто бандитський антинародний режим, який потрібно обовязково  усувати.

Чи дозріли вже в українському суспільстві революційні настрої, і що може стати поштовхом?

Так це будуть великі протести з приводу фальсифікації виборів. А далі почнуться побиття і арешти. З цього і  почнуться більш масові події. Все це повинно з чогось початися. Можливо, це будуть зіткнення на Західній Україні  організовані молодіжним крилом ОУН-УПА. Там  рейтингу у "Регіонів" і комуністів немає взагалі. Будуть порушення - заміна протоколів, оголошувати будуть людей, які взагалі не виграли. Вони оточуть окружні комісії бандитською міліцією, привезуть криміналітет, з цього можливо що все  і почнеться.

Чи може дійти до того, що мирний протест переросте в неконтрольоване повстання?  Так,  тепер може !!!  Буде захоплення складів, стрільба, арешти. Будуть переслідувати мільярдерів і вбивати. Все почнеться як в Сирії. Тому,  що з ними домовлятися неможливо - це банда. У них є план - зробити концтабір і нас всіх туди поселити. Або ми погоджуємося з їх планом, або починаємо чинити опір. Бо вони це будуть робити. Ними керує головне розвідуправління  Росії.  

Чи  можна стримати назріваючі протести?   Уже ні - це вже все. Після формування фальшивих окружкомів, процес вийшов з-під контролю.

Влада зможе силою стримати цей процес?  Ні,  це смішно. У них  відважних людей,   які підуть на смерть  недостатньо.  Як тільки спалять кілька палаців - вони всі розбіжаться. Тому,  що тримається у них все на грошах і страху за своє життя.  Розбіжаться, як щури.  Нам  ж  втрачати,  крім  своїх  кайданів  немає  чого !!!  Ми  помремо,  але  діти  наші  будутьо жити щасливо !!!

47

Коментарі

16.09.12, 22:12

купуються автозаки, машини з водометами, щити та інше так зване обладнання - от з цього зрозуміло що чекаємо після обявлення результатів виборів.

    26.09.12, 22:14Відповідь на 1 від Atman

    вибори будуть на 100% сфальшованими !!! І тому, вже треба розпочинати масові акції протесту !!!

      36.09.12, 22:15Відповідь на 2 від Степанов Я

      от тому що 100% сфальшованими тому й купують водомети..

        46.09.12, 22:20Відповідь на 3 від Atman

        ... фальсифікації, які вони вже зробили при формуванні окружних виборчих комісій з членами не існуючих партій, яких вони "замінять" на своїх людей, у тому числі виключно на членів Партії регіонів ... і сфальшують результати ТАК ЯК ЇМ ТРЕБА !!!

          57.09.12, 08:29

          Точно війна почнеться..........

            67.09.12, 10:17

            беремо в руки зброю !!!!!!!!!!!!!!!!! Все терпець вже уривається !!!

              Гість: ridik07

              77.09.12, 10:21Відповідь на 6 від Толян Одессит

              Угу.. тут всі такі рішучі.. а як до діла - то "моя хата..."

                87.09.12, 10:29Відповідь на 7 від Гість: ridik07

                ти за всіх не розписуйся ти за себе кажи автомат і гранати вже придбав ???

                  Гість: ridik07

                  97.09.12, 10:36Відповідь на 8 від Толян Одессит

                  Навіщо купувати? Відкопаємо...

                    107.09.12, 11:13Відповідь на 9 від Гість: ridik07

                    нічого не відкопуй, краще купи 20 л бензину і розлий по пляшкам - теж ефективна зброя з міліцейськими кордонами !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна