Ціна на газ від "Газпрому": українсько-німецькі паралелі

Україна і Німеччина отримують газ з Росії за схожою ціною. Але Україна не має вигоди від ближчої приналежності до джерела постачань. Фахівці говорять, що швидко змінити ситуацію нереально, …  але ж  ці зміни потрібні  українським олігархам.

Ціни на російський газ для України нестримно зросли за останні два роки. Бездіяльна влада в Києві заявляє, що постарається повернутися до "справедливої ціни" ???  Як заявив  президент Віктор Янукович "справедливою" Київ рахує ціну російського газу, вираховувану за принципом: "ціна для Німеччини мінус 100 доларів США за Харківською угодою".

Яка ж вона, німецька ціна на російський газ? Щомісячно німецьке міністерство економіки оприлюднює  ціни на імпортований газ,  діючих на той момент, коли "блакитне паливо" доходить до кордону з Німеччиною. Як пояснює Георг Цахманн, експерт з енергетики, який входить також і до групи німецьких радників з економічних питань при уряді України,  розраховують ціни,  виходячи з тих даних, які надають імпортери газу. При цьому слід враховувати, що ринок газу в Німеччині влаштований так, що є багато імпортерів, які у свою чергу мають різні договори з постачальниками.

За даними німецького міністерства економіки, ціна російського газу для Німеччини зараз складає 373 долари США за тисячу кубометрів. "Це приблизно така ж ціна, що є в рахунках які виставляє Україні російський" Газпром ". Для порівняння: в третьому кварталі українці отримували газ за ціною 354 долари США за тисячу кубометрів. Тобто йдеться  про  дуже схожі ціни ", - говорить Георг Цахманн.

На даний момент ціни на газ від "Газпрому" для українців і німців практично однакові.

Коммунизм для работников аппарата Верховной Рады установлен !!!

Об этом свидетельствуют цены  льготного ценообразования из меню парламентского буфета. Так, из меню следует, что депутат ВР /или другой его работник/, посетивший парламентскую столовую, может плотно покушать домашней солянкой, любительским салатом и натуральным шницелем с картошкой, сырниками и компотом  всего за 30 грн. 46 коп.

 «Преимущественно в депутатских буфетах едят не депутаты, а их помощники аккредитованные в Раде. Депутаты  там только пьют кофе, а обедают в престижних киевских ресторанах. Но надо сказать, что я своими глазами видел там младшего Януковича, который лихо ел  какой-то салатик», - сказал мне по секрету Уколов.

Напомню, в марте Интернет СМИ сообщали, что в столовой Верховной Рады из прейскуранта почему-то исчезла гречка, которая раньше составляла неотъемлемую часть депутатского меню. В настоящий момент, гречка снова вернулась в рацион депутатов … по невероятно низкой цене !!!

Комітет опору диктатурі діє !!!

Репресії проти громадських діячів, арешти опозиційних партійних лідерів стали для бандитського режиму засобом усунення політичних опонентів, способом встановлення в Україні диктатури !!!

Створення Комітету опору диктатурі  підтверджує що демократичні сили готові об'єднуватися не лише тоді, коли важко комусь одному, а коли важко усім.  Документ відкритий до підписання, зокрема партіями, які не представлені в парламенті !!!

Заява про створення комітету на даний момент часу підписали лідери партій "Батьківщина", ПРП, "Народна самооборона", НРУ, Партії захисників Вітчизни, Європейській партії України, "Громадянській позиції", "Фронту Змін" і лідер парламентської фракції "Наша Україна".

Деякі з лідерів цих партій підписали заяву про створення комітету безпосередньо у дворі Печерського районного суду Києва. Після цього вони пройшли в зал суду, де розглядається справа Тимошенко.

У заяві про створення Комітету опору диктатурі міститься,  заклик дати відсіч спробам "встановлення в Україні диктатури". "Ми вимагаємо негайного звільнення усіх політичних в'язнів відновлення відкритих судових розглядів і повернення судової системи України в правове русло, а не використовувати її як засіб розправи над опонентами владного режиму".


Покладати квіти Шевченку вже в Україні заборонено !!!

Бандитка-суддя окружного адмінсуду Одеської області хабарниця Ольга Тарасишина під примусом бандитської влади задовольнила позов олігархічного виконкому Одеської міськради про заборону мирних зборів опозиційних політичних сил, !!!  … запланованих на День Незалежності !!! …  у тому числі церемонії покладання квітів до пам'ятника Тараса Шевченка  !!!  ГАНЬБА  такій владі !!!  Таким чином нас  одеситів позбавили  конституційного права на мирні збори ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Тому пора братися за зброю !!!

 Бандитська влада у черговий раз постаралася перетворити суд на фарс: до заявок партій  НРУ, ПРП, "Свобода" на проведення мирних зборів в день Незалежності суд  чомусь  /очевидно з підступним задумом/ додав заяви таких організацій, як "Євреї проти Гурвіца" "Євреї за Ісуса", які не зареєстровані !!!,  або про діяльність яких ніхто не знає !!!  і  які  свідомо  створені злодіями-олігархами !!!  єврейської  національності  для  розколу  українців !!!  Як  вони  кажуть:  -  Розділяй  і  Властвуй !!!

Проте це не перешкодило бандитському суду при розгляді позову послатися на те, що між організаціями, що відмічатимуть День Незалежності, обов’язково станеться конфлікт, який здатний завдати шкоди єврейським
громадянам Одеси.  Тому  треба  усі  заходи  заборонити !!!  Ми що вже провінція Ізраілю ????

При цьому суд не визнав відповідачами за позовом представників партії  "Реформи і порядок",   хоча прізвища вказані в заявках на проведення мирних зборів 24 серпня !!! 

Авторитарний режим ???… Це неприпустимо !!!

Три Герої України /з Луганської області/ послали колективний лист заказаному "судді" Родіку Кіряєву, в якому наполягають відмінити для лідера  опозиції Юлії Тимошенко  арешт,  -  під їх особисту відповідальність  !!!

Зокрема заяву підписали Герой України, двічі Герой праці, заслужений шахтар, почесний громадянин Луганської області і міста Свердловська Володимир Мурзенко; Герой України, Герой Соціалістичної праці, кавалер знаку "Шахтарська слава" трьох ступенів почесний шахтар України Микола Скрипник і Герой України Віктор Бондарєв.

… "Ми вважаємо, що арешт відомого політичного діяча, глави опозиційної партії і екс-прем'єр-міністра України є  безпідставним і неприпустимим для будь-якого демократичного правового суспільства !!!", - говориться в листі.

… "Позбавлення волі лідера ВО "Батьківщина",  лідера  української опозиції є політичною розправою діючої влади над опозицією, що порушує верховенство права, нівелює принципи справедливості і незалежності судочинства в Україні" - написали Герої України.

Мурзенко, Скрипник і Бондаревзаявили: "Ми не хочемо, щоб в Україні замість демократії був  запроваджений  авторитарний режим. … Це неприпустимо !!! ".


87%, 33 голоси

3%, 1 голос

11%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чому в СІЗО посадили Луценка ???

4 листопада 2010 року призначили нового генерального  прокурора України  і  ним став …  кум  зека-презіка  Пшонка.

Ренат  Кузьмін, як основний претендент на цю посаду, лопав  від злості  і  його душила образа,  тому  з  старими  друзяками він  був відвертий.

Про Луценка він сказав, що дана  справа не вартує й  виїденого яйця,  … але… є  замовлення -  … і  замовлення  це  від самого Баньдюковича.

Тому генеральний прокурор України  кум  Баньдюковича  Пшонка, посилаючись на «потрібне державі рішення», жорстко вимагав від  своїх підлеглих швидких результатів,  … -  інакше  погрожував  звільненням !!!

Давити  на   Пшонку  міг та  й  зараз може лише президент !!!  Тому,  саме  за вимогою  Баньдюковича  і  був  взятий  під  варту  Луценко !  Це  -  помста !!!

Тому бажано б   було у  справі  Луценка  обов’язково  допитати в суді,  як свідків:   і генерального  прокурора України  Пшонку,   і  його  теперішнього першого  заступника  Рената  Кузьміна !!!


??????????????????????????????????????????????????????????????????

Бандит в суддівській мантії і далі катує невинних !!!

У залі засідань Печерського злочинного суду Києва, в якому слухається справа відносно лідера опозиції України Юлії Тимошенко, "Грифон" спричинив  бійку  між народними депутатами від "БЮТ-Батьківщина" і бійцями спецпідрозділу "Грифон" !!!

Замовний суддя Родік Кіряєв спричинив нову незаконну провокацію по видаленню  із залу засідань депутата від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрія Прокопчука … а сам для себе оголосив  перерву  аж на 20 хвилин ???!!!

Співробітники спецвідділення "Грифона" /спецпідрозділ Баньдюковича/  почали силою ???!!! /а вони не мають на те законногоправа/ виводити із залу депутата ВР, … звичайно що  їм учинили опір народні депутати від ВР,  які також знаходилися в судовій залі.

Але сили були явно нерівні:  депутатів - близько 10,   а до  зубів озброєних "грифонівців" - понад 20.

Суддя,  який за хабарі випускає на волю наркоманів, а саме Кіряєв незаконно ухвалив рішення видалити депутата ВР  Прокопчука із залу після того, як весь зал, в тому числі і  він та  інші парламентарі супроводжували оплесками виступ захисника Тимошенко Миколи Сірого.

272 стаття, на яку весь час посилається бандит в суддівській мантії, не містить санкції у вигляді видалення будь-якого громадянина України. Зазначена санкція передбачає лише штраф по відношенню до будь-якого громадянина України, який, на думку судді, порушує поведінку у залі суду !!!  «Суддя» не знає законів !!!

Ряд помічників народних депутатів фіксували бійку між депутатами і "грифонівцями" на камери  мобільних  телефонів !!!  Тому ГПУ зобов’язана негайно відкрити кримінальну справу проти злочинних дій замовного судді Кіряєва !!!

«Відкритий» сУД по українськи !!!

Співробітники міліції не пропускає журналістів в зал Печерського районного суду Києва.  І  це  відкритий сУД  ???

Біля входу в судовий зал стоять більше десятка  працівників міліції і не пускають журналістівв зал, мотивуючи це тим ???, ………. що в залі немає місць ??? 

Нагадаювже закінчилося  засідання по розгляду по суті незаконно розпочатої кримінальної справи по лжезвинуваченню екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в законному підписанні  в 2009 році газових контрактів  з Російською Федерацією  !!!. 

Під будівлею Печерського районного суду Києва, ... ??? ... з вечора (вівторка)  чергує  спеціальний підрозділ міліції, підпорядкований  Баньдюковичу  (кожен міліціонер цього підрозділу отримує заробітну плату від 10 до 25 тис. грн.. в залежності від звання  і  вислуги літ)

Арку, що веде в двір, де знаходиться Печерський суд, вночів  спішному орядку заварили металевою огорожею. 

ВИСНОВОК: 

БАНДИТСЬКІ  СУДИ  В  УКРАЇНІ  ОБСЛУГОВУЮТЬ  БАНДИТСЬКУ  ОЛІГАРХІЧНУ  ВЛАДУ  !!!


98%, 40 голосів

0%, 0 голосів

2%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Катували, катують і будуть катувати, ...

Напередодні Міжнародного дня захисту жертв тортур українські правозахисники заявили, що тортури в Україні - вже не рідкість, а буденне явище  Як вважає експерт Харківської правозахисної групи Борис Захаров головна причина середньовічних тортур в міліції - необхідність «виконувати» план розкриваності злочинів  інакомислячими, поставлений перед правоохоронцями нинішнім міністром-бандитом  МВС  Могилою,  а  йому  Баньдюковичем.

Мета важливіша за засоби, а тому жертвами у своїй більшості стають абсолютно безневинні люди, вважає Захаров. За допомогою жорстоких тортур та знущань вибивають зізнання у будь-якому злочині  у  будь-якої людини /інакше тортури закінчуються смертю цієї Людини/.

"Ця проблема по розмаху найбільша в світі і  більша, ніж епідемія туберкульозу, - сказав експерт. - на Туберкульоз хворіють більше півмільйона, а за минулий рік найвитонченішим тортурам піддалися 800 тис. чоловік". При цьому за словами правозахисника, випадки розслідування тортур не проводяться взагалі,а якщо й є винятки то не по ст. 127 Карного кодексу ("Заборона тортур"). /"Застосовуються в основному ст. 365, 364 ("Зловживання службовим станом" або "Перевищення службових повноважень"), - розповіла експерт ХПГ Людмила Клочко/. - Це дуже  бентежить:  … - якщо трішки побив, це зловживання, … - а якщо сильно побив,   -  то це перевищення,  а  якщо  смерть -  то  заподіяв увязнений її собі  сам !!!???".

За словами правозахисників, Європейський суд з початку року прийняв чотири рішення, в яких визнав,  що держава Україна злісно  і  систематично порушує   ст. 3   Європейських конвенції з прав людини ("Заборона тортур і жорстокого поводження").  І  що  саме  цікаве  -   сума сатисфакції потерпілим склала майже 100 тис. євро, її повинні відшкодувати її ми  з  своєї  кишені /тобто з державного бюджету/, … ??? ….  а  винні в злочині  садисти ментозаври  і  далі продовжують  катувати,  калічити і  вбивати  ні  в  чому не  винних  людей !!!???  Як відмітила Клочко в Україні діє Закон "Про виконання рішень Європейського суду і про застосування судами України практики Європейського суду", в нім передбачений регресний позов, коли винні органи повинні відшкодувати держбюджету суму сатисфакції. Але  таких позовів Міністерство юстиції не пред'являє,  їх  в  бандитській  державі  не  має  і  не  може  бути !!! ………….



Катували,  катують і  будуть  катувати,  ... і  плювати  їм  на  світову  і  громадську  думку !!!


85%, 29 голосів

6%, 2 голоси

9%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Луценко - Герой України !!!


Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко сподівається, що Європейський суд з прав людини винесе ухвалу відносно незаконності дій бандитської української влади по відношенню до нього в липні-серпні цього року. Про це Луценка заявив сьогодні в перерві засідання Печерського районного суду. Політик упевнений, що українська бандократія  "програє цей процес". За його словами, злодійський уряд не надав відповіді на питання Європейського суду у зв'язку з поданим позовом. За словами екс-міністра, експертна група Європейського суду повинна прибути в Україну і оцінити законність дій злочинної влади по його затриманню  і утриманні його під вартою. "Я чекаю результативного рішення Європейського суду в липні-серпні", - сказав Луценко. 

Що стосується другої скарги, поданої до Європейського суду з прав людини на незаконність дій судді-хабарника Печерського суду Сергія Вовка, то Луценко сподівається,  що цей позов таки буде розглянутий. Також Луценко розповів, що бачив в СІЗО першого заступника міністра оборони Валерія Іващенко. "Він в надзвичайно тяжкому психічному стані, він виглядає так, як я після завершення голодовки, він мене навіть не упізнав"  -  вміють же катувати, садюги !!!  При цьому він сказав, що не розуміє, чому "влада знущається з Іващенко" і не відпускає його з-під варти. " Вони доводять його до критичної  межі  - межі самогубства". 

Нагадаю, Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року. Екс-міністрові інкримінується заволодіння чужим майном у особливо великих розмірах ???? / шляхом зловживання службовим станом ???/, за попередньою змовою  з групою осіб ???, перевищення влади та службових повноважень ???, що спричинило тяжкі наслідки і зловживання владою ???, здійснене співробітником правоохоронного органу.  ???  ... 

P.S.: А  ті  які  крадуть зараз  мілліарди - святi !!!!!!!!!???  Ха-ха-ха !!! Чому проти них не порушують кримінальні справи !!!

Перше із звинувачень торкається нарахування підвищеної пенсії водієві Леоніду Приступлюку; друге - це святкування Дня міліції,  під час дії постанови про обмеження бюджетних витрат. Третій пункт звинувачення - це встановлення стеження при розслідуванні отруєння Віктора Ющенка ??? 

Мені  Їй богу смішно !!!  Оллігархи крадуть мілліарди і з них як з гуся вода, а тут, - тут і складу злочину немає !!!