Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Бандит в суддівській мантії і далі катує невинних !!!

У залі засідань Печерського злочинного суду Києва, в якому слухається справа відносно лідера опозиції України Юлії Тимошенко, "Грифон" спричинив  бійку  між народними депутатами від "БЮТ-Батьківщина" і бійцями спецпідрозділу "Грифон" !!!

Замовний суддя Родік Кіряєв спричинив нову незаконну провокацію по видаленню  із залу засідань депутата від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрія Прокопчука … а сам для себе оголосив  перерву  аж на 20 хвилин ???!!!

Співробітники спецвідділення "Грифона" /спецпідрозділ Баньдюковича/  почали силою ???!!! /а вони не мають на те законногоправа/ виводити із залу депутата ВР, … звичайно що  їм учинили опір народні депутати від ВР,  які також знаходилися в судовій залі.

Але сили були явно нерівні:  депутатів - близько 10,   а до  зубів озброєних "грифонівців" - понад 20.

Суддя,  який за хабарі випускає на волю наркоманів, а саме Кіряєв незаконно ухвалив рішення видалити депутата ВР  Прокопчука із залу після того, як весь зал, в тому числі і  він та  інші парламентарі супроводжували оплесками виступ захисника Тимошенко Миколи Сірого.

272 стаття, на яку весь час посилається бандит в суддівській мантії, не містить санкції у вигляді видалення будь-якого громадянина України. Зазначена санкція передбачає лише штраф по відношенню до будь-якого громадянина України, який, на думку судді, порушує поведінку у залі суду !!!  «Суддя» не знає законів !!!

Ряд помічників народних депутатів фіксували бійку між депутатами і "грифонівцями" на камери  мобільних  телефонів !!!  Тому ГПУ зобов’язана негайно відкрити кримінальну справу проти злочинних дій замовного судді Кіряєва !!!

15

Коментарі

125.07.11, 22:53

не помогли корочки депутатские депутатам? удивительно
раньше депутаты ментов били, а те тупо стояли, а ща наоборот

    225.07.11, 22:56Відповідь на 1 від Panya

    не в корочках суть суть в том что мы живём в бандитском государстве

      325.07.11, 22:57Відповідь на 2 від Толян Одессит

      мы живём в бандитском государстве уже 20 лет

        425.07.11, 23:01

        Людям, які обирали Баньдюковича подобалося його минуле. Тому і обрали, замість вільної України - зону за колючим дротом.

          525.07.11, 23:27

          Этот суд-- идиотский фарс, но тимошенковцы ничего не сделают, они потянут до осени, пока евросудьи вернутся из отпуска, а осенью США начнут войну. В августе будет суперфефолт.
          Я сейчас веду блог на балг.сайте. Читаю румынские и сербские сайты. Там тот же бардак. ЕС на них махнул рукой.

            625.07.11, 23:39Відповідь на 5 від фон Терджиман

            Этот суд-- идиотский фарс, но тимошенковцы ничего не сделают, они потянут до осени, пока евросудьи вернутся из отпуска, а осенью США начнут войну. В августе будет суперфефолт.
            Я сейчас веду блог на балг.сайте. Читаю румынские и сербские сайты. Там тот же бардак. ЕС на них махнул рукой.
            "они потянут до осени, пока евросудьи вернутся из отпуска, а осенью США начнут войну. В августе будет суперфефолт." Не перевелись ещё в земле русской Нострадамусы Какой конкретно евросудья в отпуске? Где война? С кем война? Шо за такой нах суперфефолт и причем тут румыны с сербами Короче говоря, похоже Марс атакует

              725.07.11, 23:50

              Шо то мне их никого не жалко.

                анонім

                826.07.11, 13:28Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

                вопрос не в том что нравилось прошлое януковича.вопрос в том что это было чтото новое!!! честно --надоел тот бардак который устоили Юлька с Ющем!!но вспомните как они пришли к власти------ теже суды ,теже обвинения!!просто не хватило решительности тогда. вот и получайте!!а у ЭТИХ товарищей решительности хватит нНАВСЕХ!!!!!!!!!

                  926.07.11, 13:40Відповідь на 8 від анонім

                  Таке, та трошки не таке! Ніхто підозрюваних по пів року в СІЗО не тримав. І суди були прозорі.

                    1026.07.11, 15:29

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна