хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Бандитська влада по інерції продовжує фальсифікацію виборів !!!

«Беркут» по бандитськи,  по вказівці злочинної влади,  напав на округ № 197 в місті Каневі і виніс печатку окружної комісії, що категорично заборонено  законом.  Пояснюю,   для  чого – для того,  щоб сфальшувати протоколи !!! Про це  нам сказала Тетяна Воронцова. 

Беркут увірвався в приміщення, щоб забрати печатку  окружної виборчої комісії. Голова комісії Максим Онищенко пройшов у свій  кабінет, забрав і свідомо виніс печатку. Це пряме порушення закону, оскільки в  законі чітко написано, що виносити печатку  за межі окружної комісії категорично заборонено.  Цей злочин стався в 5:00 годині ранку. 

Воронцова додає, що під час нападу  були  сильно побиті і травмовані пікетувальники, які   цілодобово чергували біля будівлі окружкому. 

Зараз Онищенко з печаткою знаходиться в приміщенні  бандитської Канівської міліції,  де  массово здійснюються  фальсифікації. У міліцію з'їжджаються   опозиціонери, щоб продовжити пікетування вже і тут. В окружкомі знаходиться народний   депутат Андрій Шевченко, однак міліція не маючи на те права,   нікого не пускає   всередину будівлі. 

Як УСІМ відомо, в цьому окрузі за мандат депутата   змагаються опозиціонер Леонід Даценко,  який  упевнено переміг на виборах   та олігарх Богдан Губський. 

Нагадаю за словами опозиційного депутата АнатоліяГриценка, перемога Губського на 197-му окрузі сфальсифікована, адже досі чомусь,   /а точніше для того щоб сфальсифікувати/ триває підрахунок голосів, і кінцевий   протокол  так і не складений !!!

19

Коментарі

17.11.12, 14:55

міліція по закону не має права втручатися у виборчий процес чому не має кримінальних справ по бандитизму який здійснює міліція ???

    Гість: lyo Dnepr

    27.11.12, 16:03

    А виноватым делают Андрея Шевченко. Мешал фальсифицировать.

      38.11.12, 09:02

      Пока батькивщину не растряляют нафиг, порядка в строне не будет.

      Я был членом выборчей комиссии и ведел что они творят, сидит 3 человека из свободы, записаны от частных людей, 2 от батькивщины и 3 от удара, только один записан от батькивщины и то, тот что с партии свобода.
      Ехать на ЦВК нескем, сидели сутки пока не дали добро ехать без представителей этих партий!
      А все знали что они будут в лидерах и спецом записали от хрен знает кого!

      Творят беспредел и что бесит, что у них это получается и народ ведётся на бабки и пустые обещания!!!!!!!!!

      ФУ

        48.11.12, 12:22Відповідь на 3 від BIZYA

          58.11.12, 14:18

          про який закон іде мова ?

            68.11.12, 20:49

            азаров сказал все чики-пики. ну и как ему не верить?

              79.11.12, 01:13

              всім.хто не законно попав у В.Р. потрібно зробити бойкот::плювати в морду,Бити ногами і т.інше.Хай відчують себе ізгоями.

                89.11.12, 10:45

                во бардак !!! ... то виявляється що фальсифікації здійснювалися у приміщенні райвідділу міліції ??? То що тепер міліція в нас є бандитськими угрупуваннями злодіїв-олігархів ??? з вказівок яких і здійсьнюються системні і масові фальшування виборів !!! Я так думаю, ... що на наступних виборах фальшування будуть проходити в приміщеннях районних судів в кабінеті районного судді !!!

                  910.11.12, 09:03

                  ПРЕЗИДЕНТ СКАЗАВ:"Надо будет исправить в законе о выборах для того, чтобы в дальнейшем на каких-либо выборах избежать тех вопросов, которые возникли", а ви кажете...

                    1010.11.12, 09:03Відповідь на 8 від КумПаніЯ

                    до того йде...