хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

ПАРЄ не визнала вибори в ВР легітимними !!!

Парламентська Асамблея Ради Європи затвердила звіт за спостереженнями за парламентськими виборами в Україні і вказує, що масові та системні порушення спотворили весь виборчий процес. 

Вибори характеризувалися повсюдним втручанням і домінуванням олігархічних груп і  масовим використанням адмінресурсу.  

Спеціальний  комітет бюро Парламентської Асамблеї Ради Європи закликає владу України провести ефективне розслідування порушень виборів до Верховної Ради та як найшвидше  і повністю покарати винних.  

Про це йдеться у  звіті зі спостереження за виборами у Верховну Раду України, затвердженому спецкомітетом бюро ПАРЄ. 

«Провести ефективне розслідування порушень, зафіксованих в округах, ... де були порушення законодавства, встановити відповідальних за ці порушення та інших причетних до порушень осіб,  притягнути їх до  відповідальності, ... і  інформувати про  результати Асамблею,  як можна швидше», -сказано в ньому. 

Комітет також  вважає за необхідне, щоб українські власті провели розслідування інформації про  використання адміністративного ресурсу, особливо на місцевому рівні, скарг  кандидатів і партій на розповсюдження матеріалів з наклепом або помилками,  непрямий  і прямий підкуп виборців,  фактів передачі недостовірної інформації на сервер ЦВК, фальсифікацій  протоколів окружними комісіями, свідому бездіяльність міліції і прокуратури,  прийняття неправомірних рішень судями. 

У звіті також  рекомендується вжити заходів для майбутнього забезпечення плюралізму ЗМІ в ході майбутніх виборчих кампаній, а також  кардинально поліпшити процедуру підрахунку голосів.  

Комітет жалкує, що вибори проходили на тлі свідомого увязнення лідерів опозиції ЮліїТимошенко та Юрія Луценка, судові розгляди яких, на думку комітету, мали  численні правові недоліки і порушили право підсудних на справедливий суд  і  на  участь  лідерів  опозиції  у  виборах,  що  спотворило  волевиявлення  народу.  

Комітет зазначає,що під час виборчої кампанії, наявність повідомлень про випадки підкупу, переслідування, погроз, залякування і насильства,  щодо  опозиційних кандидатів та їхніх виборчих штабів,  носили масовий характер. 

У звіті також  звертається увага на проблеми пов’язані з технологіями фальсифікацій при формуванні  окружних виборчих комісій і спекуляції щодо зміни членів окружкомів «технічними  партіями», які, як достовірно знає ПАРЄ, були створені партією регіонів. 

У звіті підкреслюється, що, незважаючи на добре організоване і чесно проведене  голосування в західних областях України, у східних областях, в центрі і на півдні здійснювалися масові фальсифікації.  

Підрахунок голосів характеризувався затягуванням і технологіями порушень  і фальсифікацій, особливо на 72 мажоритарних округах, на 13 з яких були свідомо  фальсифіковані результати, а на 5-ти було визнано не можливим встановити достовірні результати.
20

Коментарі

130.11.12, 17:37

вважає, рекомендує, жалкує та підкреслює. вже два роки Європа "жалкує", толку від того?

    230.11.12, 17:39Відповідь на 1 від Пробіотик

    Демократію встановлюють люди !!!!!!!!!!! Ми це маємо робити !!!

      31.12.12, 12:48

      ПАРЄ дуже мягко висловилася - нелегітимні; та вони не просто нелегітимні - вони масово і системно сфальшовані бандитською владою Янукурвіча !!! Ця ВР не має ПРАВА на існування, бо половина депутатів у ній не вибрані народом !!! ПРдуни узурпували владу !!!

        Гість: lyo Dnepr

        41.12.12, 12:55

        Почему-то эта информация не прозвучала в пятничных ток-шоу

          51.12.12, 13:14Відповідь на 1 від Пробіотик

          У Європи теж зараз є проблеми з демократією. Так що її рекомендації носять тільки теоретичний характер. Санкцій ніхто застосовувати не буде.

            61.12.12, 15:35

            Почему на 72 округах ??? фальсификации были на всех округах !!! И в западной Украине тоже !!! Фактики имеются, конечно же, что фальсификации проводились партией власти !!!

              Гість: InnaFL

              71.12.12, 17:25Відповідь на 6 від Олигарх**

              У Києві більш менш слідкували, хоча іноді з боями, то не пройшло ні одного пр мажоритарника. А десь по селам - гуляй поле, хто там буде слідкувать.

                81.12.12, 18:23Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

                У меня флеш плеер слетел, не думай, что не интересно.

                  91.12.12, 18:24

                  Влада завжди бандитська.Але межа різна

                    101.12.12, 21:22

                    Парламентська Асамблея Ради Європи кожного разу щось не визнае щось визнае та нихто її не слухають. Кожний робить свою справу. А ще раша сили набирае так що це все до одного місця

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна