хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Всі на прогулянку !

   Обговорюємо КОНКРЕТНІ дії по створенню самоорганізації. Щоб бути в курсі новачкам про що йдеться, читайте тут -- http://blog.i.ua/user/4112084/771795/    
     Головне завдання самоорганізації, це вивести людей на вулиці, щоб відсторонити бізнес від влади і взагалі оновлення влади. Останні півтора роки неодноразово  намагались це зробити різні діячі і політ. сили, результат плачевний. Влада радіє і нагліє ще більше. Чому так виходить? Бо до цього часу громаді ніхто не зміг запропонувати ЯК виходити, для ЧОГО виходити і люди не бачили кінцевого результату свого виходу, а ще головну роль відіграє те , хто їх буде закликати виходити. От ми всі разом і повинні скласти таку програму дій, щоб нівкого не виникло підозри, що вона робиться під чергового нечесного політика.
   Мені тут дорікають, що автор хоче любим шляхом потрапити в парламент  і зі своїм об"єднанням в кількості 10 осіб стати "тушками" і продаватись там. По перше: наші депутати продаватись не зможуть,бо ми їм не дозволимо своєю програмою (погано читаєте). . По друге: у нас завдання створити мега-силу і ніяк не менше, а щоб всі краще в це повірили я як розробник цієї програми, коли прийде час створювати списки в парламент вже вибрав для себе місце в цьому списку - - УВАГА - під номером 226. Вам ні прощо це не говорить? Хоча мав би право  очолити його, а бо бути в першій пятірці. Отже в десятку "тушок" я аж ніяк не попадаю.
   Не треба думати, що вже всі місця в списку зайняли  "пузаті" дядьки, а ви тільки статисти. Список відкритий, проявляйте ініаціативу і будете в ньому,  а якщо тут не хватить місць, так в своїх містах теж депутати потрібні і не тільки депутати. Ви ж пам"ятаєте, влада з чистого листа. Роботи хватить всим.
  НЕ ВТРАЧАЙТЕ МОЖЛИВОСТІ !
   Переходимо до майбутньої революції, без якої всі ці починання не відбудуться. Для тих хто не вкурсі -- http:// renes-20rt.narod2.ru
Виникла нова ідея: віднині слово "революція" перейменовуєм в слово "прогулянка". З психологічної точки зору слово революція владу дратує, а для громадян воно трішки страшне. Коли прийде час закликати,  або просто обговорювати, на ТВ чи радіо, то це можна буде робити сміливіше вживаючи слово "на прогулянку", наприклад діджей на радіо може сміливо  за день чи за декілька нагадувати: "виходим на прогулянку", але до того часу всі повинні будуть знати, що **ГОВОРИМ - РЕВОЛЮЦИЯ, ПОДРАЗУМЕВАЕМ - ПРОГУЛКА**  **ГОВОРИМ ПРОГУЛКА, ПОДРАЗУМЕВАЕМ - РЕВОЛЮЦИЯ**і це важливий момент.
   Блогери говорять як же нам самоорганізовуватись коли немає осередків. Так а для чого нам дано інтернет!!!  Для смайликів?!! Сворюємо покищо віртуальні організаційні осередки, потім в реалі.
   
27

Коментарі

анонім

130.10.11, 16:48

"Головне завдання самоорганізації, це вивести людей на вулиці" - а для чого? Якщо це і є єдина мета, то кому таке буде цікаво?

    230.10.11, 16:52Відповідь на 1 від анонім

    "Головне завдання самоорганізації, це вивести людей на вулиці" - а для чого? Якщо це і є єдина мета, то кому таке буде цікаво?Я ж даю наводки - де читати, там все сказано для чого виходити.

      анонім

      330.10.11, 16:59Відповідь на 2 від San 50

      Я прочитав, звичайно ж. Але акцент падає на слова "головне завдання самоорганізації, це вивести людей на вулиці", тому і спитав. Просто після істеричного лементу деяких політиків про назріваючу "ревалюцию", "соціальний вибух", і т.д., саме словосполучення "вивести людей на вулиці" викликає якусь негативну реакцію.
      Ви живете у великому місті, і вам варто було б розіслати цю замітку тим блогерам, які живуть в ньому. Потім спробувати організувати спільну зустріч в оффлайні, щоб більш детально обговорити ідею і сформулювати конкретні тези. А вже якщо цей етап вдастся реалізувати, продовжувати роботу в онлайні.
      Інакше получається абстракне звернення до всього UA-нету, і до нікого конкретного водночас.

        Гість: lyo Dnepr

        430.10.11, 17:06

        початок всеукраїнської акції протесту 3-го листопада з вимогою негайного розпуску верховної ради - 11.00. м.дніпропетровськ вул. кірова 1. інф. за тел. 0634908524 ww.spilnasprava.com передай далі
        Чем не прогулка?

          530.10.11, 17:10

          все хорошо, но есть один недостаток....многие не проходят проверкой властью.... . Власть нужно учить, готовить, фильтровать то, что есть... Куда можно отсылать предложения?

            630.10.11, 17:12Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

            борьба со следствием.... нужно менять, грамотно, всю власть.

              Гість: lyo Dnepr

              730.10.11, 17:13Відповідь на 6 від Shnec

              А грамотно, это как?

                830.10.11, 17:16Відповідь на 7 від Гість: lyo Dnepr

                А грамотно, это как?референдум ДОВЕРИЯ ....и сразу и президент и ВР, и все их обслуживающие комитеты и аппараты...

                  Гість: lyo Dnepr

                  930.10.11, 17:18Відповідь на 8 від Shnec

                  Кучминский референдум не забыл еще?

                    1030.10.11, 17:21Відповідь на 9 від Гість: lyo Dnepr

                    Кучминский референдум не забыл еще?в том то и дело, что Вместо референдума были выборы. Ни кто не высказывался о ДОВЕРИИ, просто передернули....и кинули...в некоторых избирательных округах -98% за него проголосовало Я о 1994

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна