хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Плани влади --- розгадані !!!

Всі ми памятаємо спілкування "президента"  з  "народом"  в прямому ефірі по ТВ. Там були сказані історичні слова, що треба потерпіти один рік, а потім стане краще жити. Пропоную розібратись з цією тезою більш детально.
Виходить так, що народу треба терпіти і затягувати пазки в той час як наші славні олігархи подвоюють свої статки. Щось тут не те виходить, для народу -- криза, а для олігархів -- манна небесна, для них і кризи не існує, так все таки цікаво, криза є чи її немає.  Урядовці нас запевняють, що  економіка і валовий продукт зростають, але чому ж тоді такі мізерні добавки до пенсій і зарплат. Казалось би вони самі собі понижують рейтинг. І ось тут ми переходимо до розгадки задумів влади. По всим людським поняттям вони мали б підвищити виплати за такої інфляціїї на порядок вище, або хоч на 500грн більше чим зараз є. Але рейтинг рік підожде, справа в тому, що в цьому році не буде виборів, значить і підвищувати рівень життя не обов"язково. А от в 2012 році вибори, значить що треба зробити, треба підкупити виборців піднявши виплати і причому  зразу  десь на 1000грн., бо якщо піднімати кожен рік по 500, то це не так буде помітно, не буде такого резонансу і ейфоріїї--- "слава президенту, слава партії регіонів". А до цього можна спокійно дерибанити б"юджет, а наївний і мовчазний народ може й поголодувати, до виборів дотягне.
    І ось такий  задум влади треба розтлумачувати людям всіма можливими способами. В кого є доступ до інтернет ресурсів, до опозиційної преси, Звертаюсь до порядних політиків, щоб на різних політ--шоу наперед роз"яснювали народу, щоб в нього не було  потім ейфорії і одобрямсу, як у 2003 році, коли тодішній прем"єр на виїзному засіданні уряду, десь на периферії, влаштував таку виставу: під час засідання надали слово "розгніваному" пенсіонеру, який обурювався на рахунок малої пенсії. Після його виступу, встає прем"єр і гнівно тикаючи пальцем в міністра, наказує добряче підняти пенсії --- в залі овації стоячи. Це було за декілька місяців до виборів.
     Як ви думаєте і тепер такий сценарій готується? То може треба упередити, розказати людям , щоб вони знали, що це ніяка не заслуга влади, а її обов"язок
     Висновок: влада збирається купити людей за їхні ж гроші, що недоплачували за попередній період.
42

Коментарі

111.04.11, 14:30

    Гість: Владзьо

    211.04.11, 14:37

    ні, до такого вони не додумаються, надто складно

      Гість: Андрій Вітрів

      311.04.11, 14:38

      Мудрій людині про такі очевидні речі і говорити не треба.........

        411.04.11, 14:42

        Просто народ на такі хитрощі вже не зреагує.

          511.04.11, 15:32

          Цілком можливо. Той хто скубає ниточки, не такий вже тупий

            611.04.11, 15:42Відповідь на 3 від Гість: Андрій Вітрів

            Стаття якраз розрахована на не дуже мудрих.
            Ми всі тут мудрі, але ж хтось голосує за ПР

              711.04.11, 15:45Відповідь на 4 від Romantik14

              Ще й як зреагує, якщо ми не будемо на кожному кроці розжовувати їм

                Гість: kiralex

                811.04.11, 16:07

                Это только одна часть медали. А есть и другие. Спросить у большинства ПРдунцов (эЛОХторат ПРастов я так сокращаю, чтобы не путать), почему они так евнуховощу преданы и верят? Ведь знают, что зек? Да, знают. Знают, что и сейчас крадет немеряно? Да, и это не загадка. Знают, что от жизни оторванный и вопросы простых людей его не волнуют в принципе? И это, представьте, им известно. Так а в чем же дело? А вот, говорят, зато не Юлька - воровка (аргумент дебила, как по мне, ведь никто никакого воровства ей не вменяет даже из нынешних ПРастов). Ну ладно. А еще аргументы есть? Да, говорят, есть! При евнуховоще (внимание, барабанная дробь) никогда ничего не дорожает и развивается экономика! Это капец, господа, до чего у людей со сломанными телевизором мозгами, нет памяти и желания анализировать.

                  Гість: kiralex

                  911.04.11, 16:10

                  Именно на это быдло и рассчитаны все эти телемантры кровосиси, гани и остальных ПРастов. И хоть по самым завышенным подсчетам абсолютно внушаемых телезомбоящиком до 30%, но эта треть организованно дудит в одну сторону, в то время как люди с Ай-кю выше 100 рвут друг-другу глотки из-за мелочей. Разделяй и властвуй, помните? Отож

                    1011.04.11, 18:50

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна