хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Провокація відкритим текстом

22 червня у Львові обіцяють ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня. Акцію проведуть українські та російські комуністи спільно. 22 червня, в річницю початку Великої Вітчизняної війни, у Львові пройдуть ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня.

Про це заявив депутат Верховної ради від КПУ Євген Царьков.

Він підтвердив інформацію про те, що КПУ і КПРФ планують спільну акцію у Львові 22 червня.

"22 червня ми проведемо спільну акцію з нашими російськими колегами у Львові, яка буде присвячена дату початку війни. І ми хочемо відзначити цю дату на своїй землі у Львові, який має відношення до початку і закінчення війни. За великим рахунком, це принциповий для нас факт. Ми бачили, як били наших ветеранів, тому ми цього не допустимо знову", - сказав депутат.

ЗАВОРУШЕННЯ У ЛЬВОВІ: РЕАКЦІЯ ТА НАСЛІДКИ

"Нас буде більше на акції 22 червня. Ми самі забезпечимо правопорядок за рахунок чисельності на цій акції", - пообіцяв парламентарій.

"Наша акція однозначно буде у Львові, однозначно під червоними прапорами. І ми впевнені, що потрібно вибивати психологію колишніх народів СРСР, що у Львові живуть одні бандерівці", - сказав Царьков.

******************************************************************************************************************************************************

А ось це вже чиста і не прикрита провокація. Царькову за такі заклики вже стаття полагається. Цікаво як влада відреагує, це буде хороший тест  на вшивість  для влади.

Більш за все нічого не відбудеться 22 червня, вони от злоби і безсилля просто хочуть пограти на нервах патріотів і ще на півтора місяця відволікти увагу народу від  своїх реХформ.
66

Коментарі

анонім

112.05.11, 17:33

    Гість: nihil

    212.05.11, 17:37

    наверное,правильно было бы ,чтобы львовяне проигнорировали этот день- пусть бы эти придурки ходили бы с флагами хоть до усрачки (простите)

      312.05.11, 17:39

      Я і не сумнівалася, що КПУ "нацькував" хазяїн-КПРФ. І таки ж зроблять, як сказали! Але провокація не вдасться, якщо її ігнорувати.
      А початок війни - це теж свято? ну дуже цікаво...

        412.05.11, 17:39

        Хоч би що, аби не мирне співіснування. Але хто їм підігрує?

          512.05.11, 17:40Відповідь на 2 від Гість: nihil

          Надо организовывать отряды самообороны. Ведь очевидно, что российские фашисты 22 июня хотят развязать войну. Такая уж у фашистов традиция...

            612.05.11, 17:40

            Хтось стоїть за комунистами і спрямовує.Путін скористається,а навіщо Янику такий геморой.Проте Чечетов знов доведе партії,що не дарма їсть хліб.

              712.05.11, 17:58Відповідь на 5 від Gaydamaka

              Мы вручим Вам парабеллум.

                812.05.11, 18:01

                Почему провокация? Разве КПУ у нас запретили? Разве Львов уже не Украина?

                  Гість: elektroman

                  912.05.11, 18:04

                  День перемоги вшанувати це розумно з огляду на те що велика кількість людей загинула. Але тільки вшанувати а не створювати дешевий піар і загострювати ситуацію в певних регіонах країни.
                  Шановні який рівень розвитку повинен бути в тих хто збирається вшановувати день початку знищення людей і байдуже Українці чи росіяни чи інші національності гинули.

                    1012.05.11, 18:08Відповідь на 8 від Новоросс

                    Почему провокация? Разве КПУ у нас запретили? Разве Львов уже не Украина?А яким би словом ви назвали, якщо б зі Львова поїхали в Донецьк празнувати день УПА???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      19
                      попередня
                      наступна