Господь Бог подарував Україні дивовижну жінку ...

Звертаюся  до Вас внаслідок повної безпорадності  перед репресивним,  лакейським. наркоманізованим  українським правосуддям. Йдеться про розправу нинішнього презіка України Вітька баньдюковича над колишнім Прем'єр-міністром України леді Юлією Тимошенко і нинішнім лідером опозиції.

Господь Бог подарував Україні дивовижну жінку – політика !!!. що є такою рідкістю в світі!!! Такі жінки народжуються у світі не так часто, а в нашій країні упершее  !!!!!!!!!!!!    Ця жінка - Юлія Тимошенко,  …. екс-прем'єр міністр нашої країни,  лідер  опозиції, натхненник Помаранчевої революції.,    вона  надіялася  що  то  мужчина  і  віддала  першість  брехуну ющенку  привівши  його  до влади,  як  він,  бив себе в груди перед   людьми Майдану.  Як  він  клявся  посадити  бандитів  в  тюрми ….  і як він  свідомо брехав  людям ???!!!

Зараз в Україні йде судовий процес, Тимошенко

звинувачують в «перевищенні  посадових повноважень» при підписанні газових угод з Росією взимку 2008 року.   /Вона  спасла  від  замерзання  не  лише  люд  України  а  й  Европи  теж !!!/    … Нісенітність і надуманість звинувачень зрозуміла не лише нам, жінкам України, але і всьому світу.

Фактично ж її судять за те, що вона жінка, що вона в

політиці не лише на рівних з чоловіками, але і випереджає їх за своїми особистими якостями. Тимошенко не лише жінка-політик, вона ще і успішна, розумна, красива !!!  А це  ох  як не  подобається  баньдюкам-олігархам,  яких  як  жирними смердючими свиньми,  охарактерезувати  … ще й замало …

Янукович є представником того регіону України, в якому

статус жінки в сім'ї і суспільстві традиційно є значно нижчим, ніж статус чоловіка  (свою  жінку  він  тримає  вже  другий  рік  під  домашнім  арештом  не  дозволяючи  їй  з  будь  ким  спілкуватися).   …. Характерно, що Баньдюкович публічно заявляв,     що місце жінки на кухн ??? … 

В  українському  Кабінеті міністрів зараз немає жодної жінки !!!

Баньдюкович повертає в країну  в  патріархальне суспільство, де управлятимуть країною тільки чоловіки.

Юлію Тимошенко судять виключно чоловіки-політики, не бажаючі бачити жінок в управлінні державою. Баньдюкович планомірно, за свідомо неспроможними звинуваченнями знищує свого єдиного реального політичного супротивника. Кишеньковий суд Баньдюкович, нехтуючи абсурдністю звинувачень, зневажаючи права Юлії Тимошенко, продавлює годне Баньдюковича рішення - ув'язнення строком від 10 ... років. 

Важко позбавитися від відчуття, що презік Баньдюкович не може витримати конкуренцію з розумнішим, чеснішим, стійкішим, нарешті красивішим політичним супротивником, що є до того ж жінкою. І він просто усуває з політичної арени свого реального конкурента на наступних виборах.

 Її хочуть принизити, позбавити можливості продовжити свою політичну кар'єру

На жаль, українська громадськість ще не в змозі стати на збройний захист.  А ПОТРІБНО !! … а  громадська  і  світова   думка поки що  занадто слабо  щоб вплинути на репресивний апарат і змусити його припинити репресії проти видатної жінки-політика України !!!

 Тому я вимушена звертатися за допомогою до впливових людей і організацій Заходу. 

У мене  немає  телебачення але в мене є Інтернет !!!  Наші телеканали усі належать олігархам , куди мені  і  Тимошенко вхід закритий.

Мені  потрібна допомога американської громадськості в її захист. Мені потрібна допомога американських юристів для моніторингу судового процесу і надання  юридичної допомоги адвокатам Юлії Тимошенко

Весь світ повинен  дізнатися, що є така країна Україна, де саджають у в'язницю жінку - патріота  за те що знаходячись на посту прем'єр-міністра України, Юлія Тимошенко зруйнувала корупційні схеми і не дозволила чиновникам вкрасти мільярди доларів з бюджету країни.

Зараз її вбивають морально,   влаштувавши судилище, а не справедливий суд.

Обмежують її права в захисті і не дають можливості її адвокатам докладно ознайомиться з матеріалами справи. На ознайомлення 15-ти томів "Справи" в 4000 сторінок і побудову захисту, суддя надав ДВА дні її адвокатові!!!!

Цим не правосудним "правосуддям"  влади України хочуть  знищити жінку - політика тільки за те, що вона відстоювала інтереси своєї країни! 

Завдяки своєму розуму і таланту, у важкий для країни час,  вона   прийняла єдино правильне рішення на переговорах з Росією за Договором про постачання газу і врятувала країну    Европу  теж/  від катастрофи зимою 2009г !!!!!


Це не суд - це посміховисько !!!

Чергове засідання по справі Тимошенко розпочалося із скандалу.

Суддя Кіряєв наказав міліції  силою видалити із залу засідання народного депутата України Михайла Косіва !!!???

Нагадаю, що народні депутати України мають недоторканість !!!  зняти яку можна тільки рішенням Верховної Ради України  !!!  Чого  "суддя"  не  зробив !!!

У "суді"  оголошена БЕЗСТРОКОВА  технічна перерва  ... ???????????????????????????

А адміністрація презіка наскрізь брехлива !!!

Апеляційний суд Києва залишив в силі рішення Шевченківського суду, згідно з яким Гані Герман зобов'язана визнати поширені нею плітки про отримання Шкілем двох державних квартир такими,  що не відповідають дійсності.

Суд зобов'язав радника !!!  президента України  !!! Гані Герман спростувати свідомо поширену нею неправдиву інформацію про квартири народного депутата від БЮТ Андрія Шкіля і виплатити йому компенсацію за заподіяну моральну шкоду  урозмірі 1300 гривень. 

Також Герман зобов'язана спростувати свої звинувачення впродовж місяця.  Суд  зобов'язав телеканал "Інтер" в найближчому випуску телепередачі "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" надати Герман /за її власний рахунок/ ефірний час для спростування поширених  нею  пліток.

Друзі, вони ж всі брешуть !!!  Подаємо до суду і заробляємо ще одну місячну зарплату !!!

Провокація бандитської влади у Львові !!!

Бандитська влада 10-ма комфортабельними автобусами привезли у Львів членів проросійських екстремістських терористичних організацій для провокування конфліктних ситуацій. 

 Члени цих терористичних /заборонених законами України/ організацій  спровокували бійки.  Звичайно,   що втрутилися ментозаври,  … конфлікт міг набрати   загрозливого  характеру,   адже так звані правоохоронці /а я би сказала баньдюки в міліцейській формі/  робили  все  можливе, щоб спровокувати  мирну демонстрацію на неправомірні  дії … ???

Українці,  нам слід задуматися !!!  Будьмо уважні !!!   Зробимо правильні  висновки !!! 


Так вы говорите, что это ФАШИСТЫ – звери ?

… после второй мировой войны во всём СССР войска НКВД  "ЗАЧИСТИЛИ" города СССР  от инвалидов:  … собрали всех в эшелоны – и вывезли на  Ладогу,  … на остров Валаам, … где и  уничтожили !!!  всех ???     чтобы они своими боевыми увечьями  не  портили  партапаратчикам  "счастливого"  внешнего вида  приличных  граждан  СССР... СОЗНАТЕЛЬНО  УБИВАЛИ   СОТНИ  ТЫСЯЧ   СВОИХ    ГЕРОЕВ...???!!!


НЕ  ПРАЗДНОВАТЬ  НАДО,  А  ПОМИНАТЬ !!!

СВЕТЛАЯ  И  ВЕЧНАЯ   ПАМЯТЬ  ГЕРОЯМ  !!!

Друзья по бизнесу !!!

                                      Пожарник и Леди

Повстаньте ж люди, … не терпіть !!!

… Ми  всі  училися  жити помалу, А скільки років відтоді пройшло,                                                                                                                      Забула багато чого,  але пам'ятаю мову,                                                                                                            …  життя совкове в небуття  відійшло. Спостерігаю,  як інші теревенять, Слухаю,  як  проклинають комуняк, А жили раніше теж,  … як люди, А  зараз що?!... -  в  душах бардак ! У  владу й гроші зубами учепились, Озвіріло  один на одного  гарчать, Щоб  б  ви  депутати  вже  сказились, Вибирали, а кожен з вас  порочить наш  мандат!  Коли б ви всі уже нажерлись, І дали нам  спокійно жить. Смішно слухати,  як руки ті  не крали, Повстаньте ж  люди, … не терпіть … (Anet Trush)


Краткий список кукловодов украины !!! (3 часть)



Брехуни, брехуни, брехуни, брехуни:

Доки будете ви,  нам, … брехати ?
Обіцяєте ви,  для того,  щоб до влади прийти,
І посаду собі  грошовиту ... обняти.

Так брехали до вас, і так брешете ви,
Адже людям -  кращої долі не буде,
Б'єтеся на очах і немов вороги,
І вчиняєте , … як вороги, а не люди.

А простий наш люд - вам вірив, … тоді,
Коли треба було вас обрати,
А ви дбаєте лиш, … про родину свою,
На обранців своїх  -  вам завчасно начхати.

На майдані /ще тоді/ кандидат обіцяв !!!,
Всіх бандитів у тюрьми садити,
Президентом же став, - обіцянки забув,
  ??? Так зумів він народ обдурити.


Він бив в груди себе, … хто ж Гонгадзе убив ?
Обіцяв «тих»  бандитів знайти … й покарати,

Але справу закрив !!!…  - нічого не зробив,
Як ж  він  гарно умів «обіцяти».

«Гляньте люди сюди,  -  це є руки мої,
Вони чисті й нічого не крали ???….» … ,
Щоб робити добро для людей і для їхніх дітей,
.... ??? ... Потебенькові і Ківалову ордени дарували.

Президент попереду …, …  дбай собі,
Щоб його діти і внуки багатими були,
І тепер не потрібні ми вам, … бо в вас мрія одна,
Чим побільше собі,  … - награбувати.

Брехуни,брехуни, брехуни, брехуни,
До будь-якої,  підлоти, …  ви вдаєтесь,

В вас є гроші –  то ваша мета,  … а народ – то  бидлота,
Ось чому, як свині,  до коритної  влади ... ви претесь ... .