Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

русич91

попередня
наступна

Преперендум

 На окупованих землях України готується чергове шахрайство. Після військової навали,- бомбардування , рострілів, видавлювання переселенців  в іньші держави, окупанти планують провести так званий  референдум, тобто волевиявлення зоставшегося народу. Це планується робити для  лігімітації  захоплених   при проведенні СОВ,теріторій і включення їх в свій склад,.  щоб потім виправдитися перед світовим товариством. 
   Не можна потурати загарбнику  в цій справі 
Давайте називати це шахрайске опитування  - ПРИПЕРЕНДУМ тобто приперлися, пристрелили, підтосували.. Так  з окупантів буде зіврвана шахрайська маска легітимності  Усі будут розуміти що це ніяке не свободне виявлення народу, а просто чергова спец  операція раши в інформаційному просторі. і поплюжити високе поняття  РЕФЕРЕНДУМ не вийде. 
2

Коментарі

120.08.22, 08:01

Відсутність реакції блогерів на пост свідчіть що тема лігімітихації дій загарбників їх не хвилює. Тоді нагадую що усі злочини відбуваються з мовчазної згоди байдужих, а перетворення українського простору в російській призведе до трагедій богатьох громадян України.