хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Здолаємо корупцію- перемога буде за нами


Корупція в Україні масово поширилася наприкінці 90х. Вона була і при союзі, але дуже замаскована і незначна за вартістю. Наразі у неї з'явилися великі можливості. Чиновники, виконуючи свою роботу, продають підписи, продають посади, отримують відкати за прийняття фінансових рішень. Тому коруція прийняла загрозливі масштаби і владі нічого не залишається, як імітувати з нею боротьбу, тобто. самій із собою. Наприклад за оцінками фахівців 37 млрд.долларів щорічно не потрапляє в бюджет держави а ховається по гаманцям. Зрозуміло, що себе перемогти влада не зможе. Тільки суспільство загалом може скоротити корупцію в державі.
Тому треба робити все, щоб хоча б 30% активних громадян на виборах голосували за чесних, професійних діячів, а вони, принциповими діями з кадрових рішень, її різко скоротять
Фонд оплати управлінців держорганів повинен зростати лише пропорційно зростанню прибутку на закріпленій території, їх сфери управління та знижуватися теж при її зниженні.
Це буде стимулом для чиновників та законним засобом збільшення їх доходів. Якщо вони будуть про це знати то і діяти будуть відповідно розставляти ефективні кадри, шукати реальних інвесторів, працювати над позитивною демографією
Все це зможе функціонувати, якщо на чолі піраміди влада стоятиме чесні професіонали, які своїми діями боротимуться з нечесною працею підлеглих і не справедливістю у всіх сферах.
Ключовою ланкою в цьому є правоохоронна система-поліція, ДБР, НАБУ, СБУ, прокуратура, суди. Без них боротьба з корупцією просто профанація, що ми вже спостерігаємо 30 років. Тому керівники держави зобов'язані в найкоротчий термін навести там лад.

Вск це потрібно робити зараз незважаючи на бойові дії, тоді моральний дух захисників України буде зростати , підвищиться їх бойове та матріальне забезпечення і перемога буде досягнена швидче по усім напрямкам .
Виконуючи принципи чесності, справедливості ми подолаємо всі біди і досягнемо мети-побудови квітучої України.


2

Коментарі

110.06.22, 23:39

А как узнать кто честный, а кто нет? Лишь одним своим предположением этого не узнаешь.

    210.06.22, 23:42

    И ещё один ваш тезис про ЗП чиновников- они туда точно не за зарплатами щимятся.

      311.06.22, 08:10Відповідь на 1 від u1983

      А как узнать кто честный, а кто нет? Лишь одним своим предположением этого не узнаешь. Запитання слушне. Є два варіанти взнати чесність діяча. Перший - чі відповідає його дії на протязі років тому що він говорить і пропонує. Все це є в його біографії і деклараціях.
      Другий- детальне вивчення дій діяча, його оточення, його доходи, компромат в ЗМІ, відгуки тих с кім він співпрацює. Це напряжно але більш гарантовано від помилок.

        411.06.22, 08:14Відповідь на 2 від u1983

        И ещё один ваш тезис про ЗП чиновников- они туда точно не за зарплатами щимятся. Це дуже упередженна думка, люди різні і чиновники теж.

          511.06.22, 08:21

          Надоть аки в Китае. Поймали раследовали и пулю в лоб с конфискацией

            611.06.22, 09:28

              711.06.22, 10:38Відповідь на 5 від гость

              Надоть аки в Китае. Поймали раследовали и пулю в лоб с конфискациейЖорстке покарання не вирішує проблему і приклад цього Китай де корупція не зменьшується. Краще шахраїв не допускати до влади, як це робиться в розвинутих країнах.

                811.06.22, 10:51Відповідь на 7 від русич91

                Надоть аки в Китае. Поймали раследовали и пулю в лоб с конфискациейЖорстке покарання не вирішує проблему і приклад цього Китай де корупція не зменьшується. Краще шахраїв не допускати до влади, як це робиться в розвинутих країнах.. Растрел растрел и ещё раз растрел. Причём и родствеников тоже следует потрясти хорошенько .Особенно очень близких. Надо жостче это делать и без пристрастия

                  911.06.22, 11:46

                  Ой, что-то не верю я в честность и порядочность наших чиновников.
                  Искоренить коррупцию в Украине - это как бороться с семенами сорняков в почве.

                    1011.06.22, 11:47

                    В тих країнах, де типу нема корупції, вона незначна не тому, що всі високоморальні, а виключно тому, що за неї боляче б'ють по кишені.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна