хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Є-шахрай чи проплачений шут


Мова піде про нашого невтомного борця з вілами ,- О.Ляшка.

Є-деклорації дозволили скинути маски з богатьох політиків та чиновників при владі.

Ось зовсів нсподіванно для богатьох виявився долярівим мільонером полумьяний борец за інтереси україньців-  О.Ляшко. Звідки в ньго таки заробітки , сироти, дрібного журналіста, партійного та державного службовця, він пояснювати не квапиться. Але вже і так зрозуміло що він чесною працею стільки заробити не може. То б то чи його використовували чи він використовув шахрайські схеми, хай копирсаються в них правоохоронні органи. Нам важливо уяснити, що покладатися і голосувати за політичного діяча, який був задіяний в шахрайстві небезпечно.

А надії на нього, скажу відверто, були, тому що богато речей, які він проголошує, мають рацію.

На приклад: розвиток економіки за рахунок пітримки відчизняної промисловості, сільського господарства, створення робочих місц, боротьба с сепарами. і  європейськими  загарбниками лісу, фінансовою мафією і офшорними запроданцями, про підтримку україньської мови, культури і патріотів України. Це все він проголошує і дещо проталкує.

 Але зараз стало в очевідь що він ще виконує і чиїсь замовлення. Як із заявами про позбавлення громадянства Саакашвілі, "зозулю"Тимошенко, "торговця" Гриценко.

Хіба немає більш важливих і негайних питань. ніж пхати опальних діячів до суду. Все це  впевнено говориться на догоду масонській зграї., яка наполеглево діє за принципом - -поділяй і володорюй. І знову ми бачимо,як  вони це вміло роблять. використовуючі начебто патріотичні політсили.

. Тому потрібно робити висновок-  без дійсно морального стержня у лідерів. сподіватися на зміну на краще в країні не варто .  

Гуртуватись можливо тільки біля високоморальних

і професійних діячів.Тільки вони піднімають країни бо  

0

Коментарі