Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Слова гарні а діла кепскі.

Прослухав виступ нашого Яйценосного. І виникає думка-Яка розумна і освідченна людина. Він знає. щоб запустити економіку потрібні і внутрішні і зовнішні інвестиції, потрібно кредитування бізнесу по низьким ставкам. що потрібна чесна приватизація і потрібна безкомпромісна боротьба с корупцією. А все це нам допоможе зробити МВФ. з яким у кролика-шакалика дуже довірливи стосунки.

Але виникає питання. Якщо він все це знає чому не робив це раніше швидко і наполегливо на протязі двух років? Чому він не працював разом зі своєю бригадою і бригадою Кондитера над створенням внутрішнього попита і тим самим створення внутрішніх інвестицій. Чому не добивався створення чесного конкурентного середовища між банками, піприємствами та бізнесменами? Чому не позакривав дірки вивозу прибутку в офшорні зони? Чому не покарані директори держ. підприємств за доведення організацій до банкрутства і зростання безробіття?А де ж боротьба з падінням гривни та ростом цін, які загнали народ в зубожіння Чому не покарані корупціонери за висновками парламетської комісіі?

То б то маємо красиві і грамотні вислови та не маємо відповідних дій. А ще древні казали- судити про людину потрібно не по словах. а по ділах його. Тобто речі ми слухаємо гарні. а діла в державі маємо кепскі. . Дуже багато маємо прикладів що наші керманичі просто не є слугами народу а прислуговують міжнародним фінансовим магнатам. Тому таких командирів треба відстороняти від керування інакше буде велика біда.

5

Коментарі

Гість: braziljanka

115.02.16, 20:42

отож

    215.02.16, 21:12

    я в этом ничё не понимаю, одно только могу сказать, слышала что плохо работающие предприятия, ну те что довели директора до банкротства, будут приватизировать. Мол они же всё равно плохо работают, так пусть кто там в европе америке их купит. Чем больше обанкротится таких ...тем дешевле их спихнут. Наверно ж кто-то на этом у нас заработает?почти верно думаешь ... )

      Гість: Dalia

      35.03.16, 00:43

      Не так то просто відсторонить цих хаміліонів.
      Вони здатні лише красти і мозги людям пудрить.
      Яценюк наробив скільки шкоди країні! Ну і що,поміняють їх місцями,
      а там всі одинакові - як крали, так і будуть красти.Як драли з людей
      шкіру, так і будуть дерти.Від перестановки ворів нічого не змінеться.

        48.03.16, 20:04Відповідь на 3 від Гість: Dalia

        Не так то просто відсторонить цих хаміліонів.
        Вони здатні лише красти і мозги людям пудрить.
        Яценюк наробив скільки шкоди країні! Ну і що,поміняють їх місцями,
        а там всі одинакові - як крали, так і будуть красти.Як драли з людей
        шкіру, так і будуть дерти.Від перестановки ворів нічого не змінеться.
        Ви маєте рацію. Але в Україні є чесні фахівці які можуть вивести країну з кризі наприклад В. Лановий Ось його аналіз http://www.epravda.com.ua/columns/2016/01/20/577363/

          510.03.16, 05:05

          Так, міняти треба, але по рейтингам колишні регіонали вже в спину дихають. Якщо вони прийдуть до влади, то буде означати повний демарш, та повернення у минуле.... Ось яка біда підкралася.

            610.03.16, 05:06

            З Днем Народження тебе! Бувай здоровий!

              710.03.16, 13:39Відповідь на 6 від Вискарион

              З Днем Народження тебе! Бувай здоровий!Дякую! Шануємось.