Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вихід України з кризи (4 част. закінчення) Кадри


Як стверджував більшовицький керманич- "кадри вирішують усе", і це дуже близько до істини. Україна знаходиться в перманентній кризі. У тому числі із-за зламаної і розкладеної кадрової системи. Призначення на посади відбувається не за критеріями моральності і професіоналізму, а по особистій відданості і входженню в корупційну вертикаль. Дійшло до абсурду, називаються мільйонні суми за крісло депутата, прокурора, судді. Що в принципі не допустимо бо саме вони покликані боротися з цими вадами.

Тому необхідно терміново проводити люстрацію кадрів у вищих владних структурах. Починати потрібно з СБУ, прокуратури, Збройних сил, суддів, міліції. І ось чому.

Передусім визначимо критерії люстрації;

1-відсутність корунціонної діяльності за 5 останніх років - 2-відданність інтересам народу України.

3-пройти детектор брехні.

По першому пункту інформація повинна поступати: від СБУ, УБЭП, співробітників, сусідів. Це дозволить чітко визначити ступінь корумпованності чіновника По другому пункту-информация від громадських організацій, ЗМІ. Це дасть можливість встановити які державні рішення і які громадські рухи підтримував люстрируємий

Детектор брехні дозволить встановити міру чесних відповідей люструемого, а значить його моральність і життєві критерії.

Уся ця інформація повинна розглядатися на засіданні люстраціонного комітету, члени якого повинні першими пройти процедуру люстрації комісією Верховної Рады.

Члени комісії ВР ( не більше 7 депутатів) мають бути призначені виходячи з люстрационных критеріїв на термін не більше місяця і тільки для призначення люстрационного комітету. При необхідності комісія може бути створена знову. Люстрационный комітет, після роботи з кадрами центральних органів і керівників обласних служб, повинен створити підрозділи обласні для люстрації кадрів районних підрозділів.

Якщо ця робота буде швидко проведена то у нас буде надія на швидкий вихід з кризи, якщо ж цього не робити то криза затягнеться В цілому ж державна кадрова політика повинна будуватися виходячи з критеріїв передусім моральних-честності, порядності, патріотизму і тільки потім враховувати професійні якості на основі профессиограм-які чітко визначать знання, навички, психофізіологічні дані. досвід роботи.

Тільки так можна створити надійні кадрові резерви і вирішувати успішно проблеми що виникають перед Україною, що розвивається.

Слава Україні!

3

Коментарі

Гість: ЛемБой

111.09.14, 10:38

Потрібна воля цих людей змінити систему. Банальна заміна одних людей на інших-це як в прислів'ї,що свіжий огірок,якого засунули в банку з квашеними-з часом теж стане квашеним

    211.09.14, 12:24

    А может надо принимать нормальные законы? У нас найкраща конституція, але вона не виконуються конкретними посадовцями. тому що відсутня відповідальність. Люстрація кадрів дозволяє цю сітуацію змінити.

      311.09.14, 12:29Відповідь на 1 від Гість: ЛемБой

      Потрібна воля цих людей змінити систему. Банальна заміна одних людей на інших-це як в прислів'ї,що свіжий огірок,якого засунули в банку з квашеними-з часом теж стане квашеним Ви мабуть не помітили головної вимоги до кадрів- чесність та порядність, відсутність корупціїї. Без цього дійсно нічого не змінеться

        Гість: ЛемБой

        411.09.14, 15:57Відповідь на 3 від русич91

        Потрібна воля цих людей змінити систему. Банальна заміна одних людей на інших-це як в прислів'ї,що свіжий огірок,якого засунули в банку з квашеними-з часом теж стане квашеним Ви мабуть не помітили головної вимоги до кадрів- чесність та порядність, відсутність корупціїї. Без цього дійсно нічого не змінетьсяЦе само собою,тут я погоджусь. Якщо ці кадри будуть "гнилі"-навіть надії нема. Я мав на увазі,що їх може наскрізь прогниле корупціэю середовище зіпсувати,а цьому треба запобігти.

          511.09.14, 19:15Відповідь на 4 від Гість: ЛемБой

          Люстрація кадрів і є тим запобіжником проти не чесності та корупції А далі ці кадри почнуть створювати справедливе середовище на всіх ланках управлінняі і сітуація зміниться в цілому.