Звіт "Автомайдан" 25.03.2011



 Викладаю не великий звіт про участь Громадянського руху "Спільна Справа" в акції "Автомайдан".

Фотозвіт можна побачити ТУТ


Громадянський рух "Спільна Справа" був присутній на «Автомайдані», хоча офіційного запрошення від організаторів не було. Не брати участі в акції ми не могли. На акцію мали прийти люди, які брали участь разом з нами в протестах під час підприємницького майдану. Ці люди з нами жили в наметах, мерзли і залишилися з нами в той важкий час коли під ранок міліція розганяла людей і громила наметове містечко. 

[ Читати далі ]

Поетичний марафон на підтримку політв’язнів - поправка до анонсу

Originally posted by  at Поетичний марафон на підтримку політв’язнів - поправка до анонсу
Поетичний марафон на підтримку політв’язнів почнеться завтра, 27 березня, на Майдані, о 13:00. (Інформація від Костя Зацарного).Запрошуються усі бажаючі виступити, послухати поетів, допомогти збором коштів на політв’язнів.

Враження блогерів від зйомок на Шустер LIVE

 

Дякую френду 
[info]bihanskyy  за те, що знайшов декого з тих блогерів які були на зйомках.


Враження  блогера gorbachevsky's і враження блогера rudenka

Москву просять створити в Україні проросійську партію

 
Найрадикальніші ідеї щодо українсько-російських відносин, як правило, озвучують представники Криму


Представники російських рухів в Україні звернулися до політиків Росії з проханням посприяти у створенні та фінансуванні своєї політичної партії в Україні.


Як повідомляє УНІАН, таку ініціативу обговорили в рамках круглого столу у російському парламенті під назвою "Про російський і російськомовний рух України".

Голова "Російської громади Криму" Сергій Цеков сказав, що, на його думку, вже за 5 років в Україні може бути створена "єдина організація російських співвітчизників", а також "єдина проросійська партія".

[ Читати далі ]

Автомайдан, дежа-вю

 

На Європейському майдані столиці знову прапори, транспаранти, лунають гарячі промови і начебто правильні гасла. Новий Майдан? Ні. Фінішував автопробіг, який проходив під гаслом «Відберем у олігархів Україну!». За задумом організаторів – продовження і розвиток Підприємницького Майдану під контролем угодовської частини його керівництва.

Може люди, які кілька місяців тому наполягали на компромісі з владою; на відмові від політичних вимог; на відокремленні від партій; на недопущенні радикалізації протестів тощо, зробили за цей час корисні для загальної справи висновки? Не схоже. Ті ж самі, що і восени минулого року, заклики організаторів – не висувати політичних вимог.

[ Читати далі ]

Поетичний вечір на підтримку політв’язнів

Originally posted by at Поетичний вечір на підтримку політв’язнів
Якщо ми хочемо, що ці часи і цих героїв пам*ятали - треба складати про них пісні.  Пісні й легенди живуть довго. На відміну від випусків новин. Чи навіть наших блогів. Ми дізнаємося про мучеників та святих із ранньохристиянських молитов та протоколів римських судів. Про героїв - з епосу. 

Тому у неділю, 27 березня, відбудеться поетичний марафон на підтримку політв*язнів. Початок о 17:00 на вул. Хрещатик, біля виходу з метро «Хрещатик». Запрошуються усі бажаючі виступити, послухати поетів, допомогти збором коштів на політв’язнів.

Ударим атопробегом ...

 

Итак, 25.03.2011 в Киев прибудут две колонны участников автопробега «Забери у олигархов Украину, верни ее гражданам!» отправившиеся в путь из Львова и Луганска в столицу, где их планируют встретить активисты Коалиции участников оранжевой революции, представители практически всех рынков Киева да и просто все желающие. 

[ Читати далі ]

Єдиний опозиційний фронт




Спільна Справа наполягає на створенні ЄДИНОГО ОПОЗИЦІЙНОГО ФРОНТУ, для боротьби за відновлення конституційного ладу та припинення антинародних соціальних експериментів над нашими громадянами. Такий фронт має об'єднати всі опозиційно налаштовані групи. Це не означає створення мегапартії або блоку. Ця платформа потрібна виключно для перемоги над узурпаторами. 


Футбольные фанаты из ЕС о Киеве: «Это тихий ужас»



Киев не готов принимать туристов из ЕС в рамках турнира Евро-2012. Об этом пишут британские фанаты, после посещения украинской столицы во время матча «Динамо»-"Манчестер Сити».

Как пишет Gazeta.ua, один из болельщиков по имени Джонатан подробно описал свои впечатления от Киева. «У вас поистине безумный город. У нас уже появились ваши буклеты к Евро-2012, которые обещают чистые и озелененные улицы, европейские отели, а также дружелюбный персонал и терминалы с картами города едва не на каждом углу. На деле же — до Евро у вас остался всего год, а мне попался только один такой терминал вблизи станции метро «Крещатик», но и он оказался в нерабочем состоянии. 

[ Читати далі ]

Сильное землетрясение произошло в Мьянме и Таиланде

  Землетрясение магнитудой 7,0 зафиксировано сегодня Геологической службой США в Мьянме (Бирме). Толчки ощущались и в Таиланде с магнитудой 6,9. Геологическая служба США информирует, что пока речь идет лишь о первоначальных данных. Напомним, сегодня очередное землетрясение магнитудой 6,1 потрясло префектуры Ивате и Мияги на северо-востоке главного японского острова Хонсю, на которые пришелся главный удар стихии 11 марта. Подробности По материалам: Интерфакс