хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Бабуся вимкнула інтернет у Вірменії та Грузії

 

У пошкодженні магістрального кабелю, із-за чого 28 березня без доступу в мережу Інтернет залишилася вся Вірменія і велика частина Грузії, підозрюється 75-річна жінка.

За даними МВС Грузії, вона шукала в землі мідь, під час чого і пошкодила оптико-волоконну магістраль яка належить ТОВ "Телекому залізниці" (кабель був заритий у землю приблизно в 40 сантиметрах від рейкового шляху).

Поки підозрювана відпущена під підписку про невиїзд. Літній жінці загрожують суспільно-корисні роботи строком до 180 годин, або виправна праця протягом року, або навіть позбавлення волі до трьох років.

Сама пенсіонерка заперечує провину свою. Вона заявила грузинським ЗМІ, що не в змозі була щось пошкодити. "Подивіться на мене, хіба ж могла я в якомусь яру перебити кабель", - сказала літня підозрювана. Не поділяє підозр поліції і син жінки, передає "Інтерфакс".
3

Коментарі

110.04.11, 03:00

Ти бач яка "металістка"!

    Гість: Вован20

    210.04.11, 08:05

    Да ну бабка и дает это же надо било до такого додуматься
    да и в её то возрасте

      310.04.11, 08:40

      а она часом не русская?из Москвы не заслана,проверяли?

        410.04.11, 11:17

        ну і бабка диверсантка!

          510.04.11, 21:25

          Ось як треба боротися з соціальними мережами! Може і наша влада спроможеться запросити літніх жінок, які голосували за "відного мущину" до боротьби? Дасть кожній бабці по сокирі та лопаті, нехай шукають оптико-волоконні кабелі, лише підказати де вони закопані. Тут знадобляться здібності "орлів" напомаженої істоти з СБУ. Паралельно з озброєння бабусь реманентом, коштом держави відкрити у всіх містах та містечках пункти приймання оптичного волокна. Становити таксу за 1-м кабелю у 100 грн. та пакет гречки. Запевняю, не мине і місяця, як всілякі там "блогери", "хакери", "твітери", "фейсбукери" з піднятими руками підуть самі проситися до СІЗО. У дежаві запанує новий вид зв"язу- "МАЛЯВА". Їй богу! Класна штука. Хто не вірить почитайе на "Дурдомі" маляви Танечки Коробової.

            611.04.11, 09:03

            Может, на бабку свалили, а повредил другой?